• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bence hiç düşünme tahlillerini vermişsin bişey varsa çıkar ogüne kadar strese sokma kendini güzel düşün moralini bozma

canım negüzel yorumlamışsın yaaa :46: hoşgeldiiinnn:3:

tmm canım iyi şeyler düşüncem ki iyi şeyler olur inşallah..teşekkür ettim :)

selam kızlarr:) nasılsınız bakıyim? normal de göğsüm de hassaslık vardı dokunduğum da acıyordu ama bugün göğüslerimin uçları acımaya başladı ve göğsümde mavi damarlar çıkmış onu farkettim.

selam cnm hoşgeldin..kendi adıma iyiyim çok şükür..sen nasılsın?
benimde hamileliğimde göğüs ucum çok acırdı ve göğüslerim şişmeye başladığı için damarlarım belirginleşmeye başlamıştı..inşallah hamişsindir canım benim ;)
batında geçmiş test yapmayackmısın :S

ewet canım ama bellı degıl pazartesı gıdıcem bakalım ınsallah artık ogrenıırm

inşallah canım hayırlı sağlıklı olsun da. benim güzel gidiyo şimdilik çok şükür beni tek düşündüren doktor biraz kanaman var dedi ondan endişeleniyorum inşallah bi sorun olmaz :26:

inşallah canım hayırlı sağlıklı olsun da. benim güzel gidiyo şimdilik çok şükür beni tek düşündüren doktor biraz kanaman var dedi ondan endişeleniyorum inşallah bi sorun olmaz :26:

içini ferah tut canım ınsallah bısey olmaz Allahın ıznıyle

canım senin bat 9temmuzmuş test falan yaptın mı

evet canım bugün 5. günüm ve hala gelmedi kırmızılar. şuan için test yapamıyorum çünkü bir kasaba da yaşıyorum ve burada eczane yok test alamıyorum. eşim de hamilesin diyor ama bir ben inanamıyorum test sonucunu görmeden hamile olduğuma. en yakın zaman da ne yapıp edip bir test yapmam lazım anlaşılan :)

evet canım bugün 5. günüm ve hala gelmedi kırmızılar. şuan için test yapamıyorum çünkü bir kasaba da yaşıyorum ve burada eczane yok test alamıyorum. eşim de hamilesin diyor ama bir ben inanamıyorum test sonucunu görmeden hamile olduğuma. en yakın zaman da ne yapıp edip bir test yapmam lazım anlaşılan :)

hee tmm canım hatırladım yazmıştın daha önce test yapamadığını ee nezaman alabilceksin 5günde geçmiş inşallah hamişsindir canım :49:

canlarım merabaa nasılsınız:16::16::16: doktor beni hastaneye yatırdı o yüzden yazamadım tansiyonum çok düşük ve bayılıyorum 4 kilo verdim 6 günde :14:çok ağır geçiriyorum rabbim kimseye vermesin duş almaya eve geldim 10 gün kalmam gerekmiş sürekli serum takıyorlar :43::43:çok şükür düşük tehlikem yok kalp atışını duydum o herşeye değer 25 mm olmuş yavrumda :emir_bebek::emir_bebek:

canlarım merabaa nasılsınız:16::16::16: doktor beni hastaneye yatırdı o yüzden yazamadım tansiyonum çok düşük ve bayılıyorum 4 kilo verdim 6 günde :14:çok ağır geçiriyorum rabbim kimseye vermesin duş almaya eve geldim 10 gün kalmam gerekmiş sürekli serum takıyorlar :43::43:çok şükür düşük tehlikem yok kalp atışını duydum o herşeye değer 25 mm olmuş yavrumda :emir_bebek::emir_bebek:

ahhh canım ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah normale döner evine gelirsin canım. bebişinde bi sorun yoksa sıkma canını Allah seni de onu da korusun canım

Back
X