Insallah bebisin belirtisidir canim benim bugun iyi agrim felan yok :) nedendir bilmem
Hadi hayırlısı inşallah bu ay boş çıkmaz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bebisin belirtisidir canim benim bugun iyi agrim felan yok :) nedendir bilmem
sağol canım tabii ki yazayım hemen yaşını ve batını söyler misin[/B
yaş 25 bat 15 temmuz canm
![]()
Kizlar son iki saattir atesim bi yukseliuo bi dusuyo sizce hamislikle ilgisi varmidir bu arada hala gelen giden yok :18: :18: :18: :18:
Selamun aleykum arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Benim de beklenen adet tarihime 1-2 gün var. Anlayacağınız ben de bekliyorum.. Şu günlerde bi sıcak basıyor bi üşüme geliyor, böyle olanınız var mı?:44:
kızlar hastaneden gelıom bebiş 4 haftalık :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamnda inşallah :))![]()
kızlar hastaneden gelıom bebiş 4 haftalık :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamnda inşallah :))![]()
Tebrik ederim arkadaşım, hayırlı olsun bebişin...Rabbim kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...Ramazan ayında hamile kalmak, ne kadar güzel...Bize nasip olacak mı bakalım:44:
rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına aldırsın inşallah canımbizim için dua et
![]()
selam canım inş. tutmuştur canım ama sık sık ilişkiye girmekten de ağrıyor kasık ve bel bu ay çok umutlanmıştım bende hep belim ve kasıklarım ağrımıştı ama sonuç kırmızılarama inş. hamişsindir tatlım topiğe bi hamiş daha eklenir
![]()
hayırlısıyla kucağına al canım rabbim yardımcın olsun inşallah bize de nasip olsun
amin inşallah cnm dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız:))
cnm bu belrtıler bndede vardı sımdı doktordan geldım bebişim 4 haftalık inşallah seninde öledir:))
Hadi hayırlısı inşallah bu ay boş çıkmaz :)
Ayy gozun aydin canim hayirli ugurlu evlat olsun saglikli sihatli kucagina al insalahben ilk defa boyle oldum simdi normal atesim benim bu ay umudum az ilk denememiz dusukten sonra hemen olur mu bilmiyorum cunku kutrtajim cok zor hgecmis oyle demisti doktor rabbim insallah verir ve almaz
![]()
Insallah canim insallah en fazla simdiye kadar iki gu gecikti reglim bekleyecegim ucubcu gun olmazsam yapari test
a.s. canm. benm bat tarihim geçti.hiç belirti falan yok .ateş basmasını çoğu yerde okumuştum belirtilerden biri.inş. hamilesindr.![]()