Ap acik pozitif daha ne olsun silik cizgi gormemissiniz sizhayirli olsun
![]()
![]()
var dimiiiiiiiii emin olamadım yaaa 2,5 senedir hep tek çizğiydii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ap acik pozitif daha ne olsun silik cizgi gormemissiniz sizhayirli olsun
![]()
![]()
bata kaç gün var canım..üşütmüş, enfeksiyon yada bebiş olabilir..
bata daha 11-12 gün var ayın 7 sinde bilmiyorum ki ne var aceba inşallah bebişdir
İnş tatlım...ama belirti için erken gibi bellide olmaz...erke döllenme falan olmuştur belkiii![]()
var dimiiiiiiiii emin olamadım yaaa 2,5 senedir hep tek çizğiydiiyarın kan vericem
sakın öyle şeyler düşünme. bu devirde zaten herkes geç doğuruyor. doğuranda ertelebildiğiniz kadar erteleyin çocuğu diyolar:)
bu sabah başlayan bel ağrım ve kasık ağrım.. sağ da hic batma olmazdı. şuan kasıklarım hafiften hafiften ağrıyor.. sizce döllenme ağrısımı dersiniz ? bata son2 gün:44:
bu sabah başlayan bel ağrım ve kasık ağrım.. Sağ da hic batma olmazdı. şuan kasıklarım hafiften hafiften ağrıyor.. Sizce döllenme ağrısımı dersiniz ? Bata son2 gün:44:
"kisi allah'tan baska kimseye ihtiyaci olmadigina inanirsa allah da onu kimseye muhtac etmez."(sems-i tebrizi)
rabbim hepimizin dualarini kabul etsin
al benden de o kadar yaa..benim de sağ kasığım çok ağrıyo hatta artık fıtık mı var diye şüpheniyorum ben
dün kan tahlillerim güzel çıktı bir tek demir eksikliği için ilaç verdi oda bir ayda toparlar dedi ama benim hiç keyfim yok hiççç
al benden de o kadar yaa..
Öyle bariz aman aman cok dayanılmıcak ağrım yok ama belim ağrımaya başladı. aman düşünmicem.. zaten pekde niyetm yok bu ay..ayy yavrummm hadii inşş öledir yaaa...belli olmuki kuzum..kadın olmak zor ayak azıcık üşüsün hemen yumurtalıklar etkileniyor bundan..inş bebiş tutunmuştur..
benimde var sol tarafımda bir ağrı ama dediğim gibi üşütmede olabilir diye düşünüyorum..BATA SON 5 GÜNN![]()
bana da dua et kuzm yanapıcaz böyle yaaa bu akşam eve gidince bir yasin okuyayım en iyisi
bana da dua et kuzm yaHem sağlık hem sıhhat için
merhaba kızlar...ne o bebiş haberi mi var yoksaa![]()