• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnş tatlım...ama belirti için erken gibi bellide olmaz...erke döllenme falan olmuştur belkiii:29::29:

belki ama umudum yok zaten dünde yazmıştım hap felan kullanmıştım etkisi daha geçmemiş olabilir bide doğgru düzgün bşe olmadı zaten hayırlısı bakıp görcezde insan ümitleniyor işte

var dimiiiiiiiii emin olamadım yaaa 2,5 senedir hep tek çizğiydii :( yarın kan vericem

Var canim allah saglikla kucagina aldirsin :16: negatif ap acik belli oluyo tek cizgi hep yaninda bisicik cikmiyo . Kizlar bu kacinci bugun baya guzel haberler aldik devamida guzel olsun insallah su batina 5-6 gun kalanlar hadi sizdende guzel haberler gelsin insallah :16:

sakın öyle şeyler düşünme. bu devirde zaten herkes geç doğuruyor. doğuranda ertelebildiğiniz kadar erteleyin çocuğu diyolar:)

tabiki her şeyin iyisini Allah bilir ama iki gün önce yumurtlama günümdü olmadı :( eşimle tartıştım.onu suçlamak için değil ama ihmal ettiği için :43:

bu sabah başlayan bel ağrım ve kasık ağrım.. sağ da hic batma olmazdı. şuan kasıklarım hafiften hafiften ağrıyor.. sizce döllenme ağrısımı dersiniz ? bata son2 gün:44:

bu sabah başlayan bel ağrım ve kasık ağrım.. sağ da hic batma olmazdı. şuan kasıklarım hafiften hafiften ağrıyor.. sizce döllenme ağrısımı dersiniz ? bata son2 gün:44:

ayy yavrummm hadii inşş öledir yaaa...:16::16::16: belli olmuki kuzum..kadın olmak zor ayak azıcık üşüsün hemen yumurtalıklar etkileniyor bundan..inş bebiş tutunmuştur..
benimde var sol tarafımda bir ağrı ama dediğim gibi üşütmede olabilir diye düşünüyorum..BATA SON 5 GÜNN:kkk::kkk:

"Kisi Allah'tan baska kimseye ihtiyaci olmadigina inanirsa Allah da onu kimseye muhtac etmez."(Sems-i Tebrizi)
Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

bu sabah başlayan bel ağrım ve kasık ağrım.. Sağ da hic batma olmazdı. şuan kasıklarım hafiften hafiften ağrıyor.. Sizce döllenme ağrısımı dersiniz ? Bata son2 gün:44:

benim de sağ kasığım çok ağrıyo hatta artık fıtık mı var diye şüpheniyorum ben
dün kan tahlillerim güzel çıktı bir tek demir eksikliği için ilaç verdi oda bir ayda toparlar dedi ama benim hiç keyfim yok hiççç

ayy yavrummm hadii inşş öledir yaaa...:16::16::16: belli olmuki kuzum..kadın olmak zor ayak azıcık üşüsün hemen yumurtalıklar etkileniyor bundan..inş bebiş tutunmuştur..
benimde var sol tarafımda bir ağrı ama dediğim gibi üşütmede olabilir diye düşünüyorum..BATA SON 5 GÜNN:kkk::kkk:
Öyle bariz aman aman cok dayanılmıcak ağrım yok ama belim ağrımaya başladı. aman düşünmicem.. zaten pekde niyetm yok bu ay..

bu ne ya herkes de kasık bel ağrısı rabbim herkese istediğini veriri inşallah kasıkları ağrıyanların hepsi hamiş olsun inşallah :)

Back
X