• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buschyyy batıma 2 gün kaldı :52: kapattık kapıları.. ama bu ay sankim hamiş değilim gibi geliyor bana.. cünkü bel ve kasık ağrılarım war.. :50: özellikle bel ağrım cok fazla pc başına oturunca dha cok arttı:18: öğlene doğru da hafif bi baş dönmem oldu sanki düşücekmişim gibi oldu.. öyle belirgin başka bi belirtim yok sankim :44:

buschyyy batıma 2 gün kaldı :52: kapattık kapıları.. ama bu ay sankim hamiş değilim gibi geliyor bana.. cünkü bel ve kasık ağrılarım war.. :50: özellikle bel ağrım cok fazla pc başına oturunca dha cok arttı:18: öğlene doğru da hafif bi baş dönmem oldu sanki düşücekmişim gibi oldu.. öyle belirgin başka bi belirtim yok sankim :44:

bebeğim aklınıza getirmeyin kırmızıları sonra düşünce gücüyle çekiyosunuz kendinize:20::20: inşallah baş dönmelerin ufak kontrollü bayılmalara sebep olur :1: annem bana hamile kaldığında ilk belirtisi bayılmaymış da :21::21:

Hayırılısı olsun canım inşallah hamişsindir... Değilsende bir dahaki aya inşallah belirtileri ayırt etmek zor :16::16:

Hayırılısı olsun canım inşallah hamişsindir... Değilsende bir dahaki aya inşallah belirtileri ayırt etmek zor :16::16:

Malesef oyle butun belirtiler regle ayni :50: bu ay hic belirti aramiycam ben yoksa basliyo kasik agrisi karin bel agrisi akinti felan filan insan beyni ne garip ki kendini inandirdigini yasiyo deli gibi kasik batmalarim vardi oysa ki:52: bu ay oyle dinlemek yok kendimi

bebeğim aklınıza getirmeyin kırmızıları sonra düşünce gücüyle çekiyosunuz kendinize:20::20: inşallah baş dönmelerin ufak kontrollü bayılmalara sebep olur :1: annem bana hamile kaldığında ilk belirtisi bayılmaymış da :21::21:
belki şekerim falan düşmüştür. bilemıyorum.. ama hayırlısını versin Rabbim.. sende ne tür belirti olmuştu ki ??

sen buralardamıyıdnnnnnnnnnnnnnn ( : özlemişim senide.. ne zmandır konuşmuyordukkk.. bu ay olmazsa önümüzdeki ay.. önümüzdeki ay olmazsa diğer ay. Allah bilir artık hayırlısını.. cok istiyoruz ama olmassa da wardır bi hayırr. sankim bu ay olmıcak gbi geliyor bana. eminim yine 2 gün gecicek kandırcak beni 3 gün kırmızı kartı yicemm:ssz:

belki şekerim falan düşmüştür. bilemıyorum.. ama hayırlısını versin Rabbim.. sende ne tür belirti olmuştu ki ??

sen buralardamıyıdnnnnnnnnnnnnnn ( : özlemişim senide.. ne zmandır konuşmuyordukkk.. bu ay olmazsa önümüzdeki ay.. önümüzdeki ay olmazsa diğer ay. Allah bilir artık hayırlısını.. cok istiyoruz ama olmassa da wardır bi hayırr. sankim bu ay olmıcak gbi geliyor bana. eminim yine 2 gün gecicek kandırcak beni 3 gün kırmızı kartı yicemm:ssz:

Burdayım tabikisiii işler yoğunlaştı birazda giremedim pek :25::25::25: Kırmızı kart yedim bu arada bi de :25::25::25::25:

İnşallah en kısa zamanda alırız bebiş haberlerini herkesten :52::52::52::52:

Burdayım tabikisiii işler yoğunlaştı birazda giremedim pek :25::25::25: Kırmızı kart yedim bu arada bi de :25::25::25::25:

İnşallah en kısa zamanda alırız bebiş haberlerini herkesten :52::52::52::52:
:30: kırmızı kartları bende görucem bu ay.. içimden öyle geciyor. sıkma canını önümüzdeki ay inşallah.. herkescıkler verse haberlerni de bizde mutlu olsak heveslensek :37:

canım bende göğüs ağrısı,geceleri sık çişe çıkma,adet olucakmışım gibi karın ağrısı,bel ağrısı,kasıklarda batma,diş etlerimin şişmesi,zaman zaman kanaması gibi belirtiler oldu farklı zamanlarda...bunlar sadece birden hatırlayabildiklerim...:44:

selam uzun zamandır yazamadım,bugun regl olmam gerek hala olmadım ve hiç olacak gibide durmuyor,mübarek cuma günü rabbim gönlümüze göre versin

38s den bir haber var mı?

selam kzlar benim bu aydan hiç umudum yok zaten cok sinir oldugum için eşime düşünemedik vuslat agustosa kaldı 1 hafta var batıma :72::72:

bugun bende yoğundum ara ara girip okuyabildim sadece.
anca toparladım işeri
nasılsınız burda olan hanımlar?
ben bugun aşırı agrasifimmmm:47::47::47:

Back
X