Slm canim nasilsin ? Evet bebislerimiz var![]()
kimler kimlerrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buschyyy batıma 2 gün kaldıkapattık kapıları.. ama bu ay sankim hamiş değilim gibi geliyor bana.. cünkü bel ve kasık ağrılarım war..
özellikle bel ağrım cok fazla pc başına oturunca dha cok arttı:18: öğlene doğru da hafif bi baş dönmem oldu sanki düşücekmişim gibi oldu.. öyle belirgin başka bi belirtim yok sankim :44:
buschyyy batıma 2 gün kaldıkapattık kapıları.. ama bu ay sankim hamiş değilim gibi geliyor bana.. cünkü bel ve kasık ağrılarım war..
özellikle bel ağrım cok fazla pc başına oturunca dha cok arttı:18: öğlene doğru da hafif bi baş dönmem oldu sanki düşücekmişim gibi oldu.. öyle belirgin başka bi belirtim yok sankim :44:
Aaaaaa kim hamişşşş![]()
Hayırılısı olsun canım inşallah hamişsindir... Değilsende bir dahaki aya inşallah belirtileri ayırt etmek zor![]()
belki şekerim falan düşmüştür. bilemıyorum.. ama hayırlısını versin Rabbim.. sende ne tür belirti olmuştu ki ??bebeğim aklınıza getirmeyin kırmızıları sonra düşünce gücüyle çekiyosunuz kendinizeinşallah baş dönmelerin ufak kontrollü bayılmalara sebep olur
annem bana hamile kaldığında ilk belirtisi bayılmaymış da
![]()
sen buralardamıyıdnnnnnnnnnnnnnn ( : özlemişim senide.. ne zmandır konuşmuyordukkk.. bu ay olmazsa önümüzdeki ay.. önümüzdeki ay olmazsa diğer ay. Allah bilir artık hayırlısını.. cok istiyoruz ama olmassa da wardır bi hayırr. sankim bu ay olmıcak gbi geliyor bana. eminim yine 2 gün gecicek kandırcak beni 3 gün kırmızı kartı yicemmHayırılısı olsun canım inşallah hamişsindir... Değilsende bir dahaki aya inşallah belirtileri ayırt etmek zor![]()
belki şekerim falan düşmüştür. bilemıyorum.. ama hayırlısını versin Rabbim.. sende ne tür belirti olmuştu ki ??
sen buralardamıyıdnnnnnnnnnnnnnn ( : özlemişim senide.. ne zmandır konuşmuyordukkk.. bu ay olmazsa önümüzdeki ay.. önümüzdeki ay olmazsa diğer ay. Allah bilir artık hayırlısını.. cok istiyoruz ama olmassa da wardır bi hayırr. sankim bu ay olmıcak gbi geliyor bana. eminim yine 2 gün gecicek kandırcak beni 3 gün kırmızı kartı yicemm![]()
Burdayım tabikisiii işler yoğunlaştı birazda giremedim pekKırmızı kart yedim bu arada bi de
İnşallah en kısa zamanda alırız bebiş haberlerini herkesten![]()
belki şekerim falan düşmüştür. bilemıyorum.. ama hayırlısını versin Rabbim.. sende ne tür belirti olmuştu ki ??
bugun bende yoğundum ara ara girip okuyabildim sadece.
anca toparladım işeri
nasılsınız burda olan hanımlar?
ben bugun aşırı agrasifimmmm![]()
regl,yumurtlama,sıcak ...
agresiflik sebebin hangisi :)
aslında hiçbiri.
sebepsiz kızıyorum herşeye ve geçmiyo da
reglime daha 8 gün var
sıcaktan etkilenmiyorum klimalı ortamdayım , hatta üşüyorum bile diyebilirim
hormonlardan olabılır regl dönemınde yaklasıyorsa normaldır
umarım gelmez o regl
![]()