canım doktoruna bi söyle bakalım. önemli bişey değildir muhtemelen içini ferah tut sen. bebişinin yan etkileridir![]()
dün vardı bugün de geçmemiş yan etkisini yediğim gelse de artık tek sorunum uyku olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doktoruna bi söyle bakalım. önemli bişey değildir muhtemelen içini ferah tut sen. bebişinin yan etkileridir![]()
ayyy bende deee vaarBurdaki herkes için ayrı ayrı heyecanlanıyorum
Bat beklenen adet tarihi canım![]()
Buschy kızzzz bebeklerimizde benziyor birbirine![]()
valla kııızzz tıpkısının aynısı...meranınki de benziyodu..aynı model mi çıkarcaz napcaz![]()
eVETTT yaaa onunkiyle de benziyordu bebişlerrrYıllar önce kaybettiğim kardeşlerim misiniz yoksaa???
![]()
naman nallahım...annemin 11-12 yaşlarındayken doğurduğu ablam mısın acep![]()
o bu değil de stres yapınca canın sıkılınca bebeği hissedersin dedi besbelasi banademeyeydi iyiydi
açtım psikopat şarkılar canımı sıkmaya çalışıyom
![]()
bayram da gelse bugun içice ayaklarımı sürüdüm işe gelmemek için sıkıldım yaaa
al benden de o kadar canım yaaa. tatil olaydı iyiydi. hafta sonuda misafir vardı dinlenemedim zaten![]()
o bu değil de stres yapınca canın sıkılınca bebeği hissedersin dedi besbelasi banademeyeydi iyiydi
açtım psikopat şarkılar canımı sıkmaya çalışıyom
![]()
hem calisiyoz hem misafir agirliyoz hem temizlik yapiyoz ( kocam yapiyo) hem gun tutturcaz diye ugrasiyoz stres stres stres ne cekiyoz yaa :26:
Hem calisiyoz hem misafir agirliyoz hem temizlik yapiyoz ( kocam yapiyo) hem gun tutturcaz diye ugrasiyoz stres stres stres ne cekiyoz yaa :26:
o da mantıklı şimdi tatlı bişeyler yiyodum zatenHay allahkiz bebiste icerde bunalim takilacak onun yerine cikolata ye ve uzan yataga cikolata daha cok ise yariyo stres yapinca hissedilfiginisenden duydum
ben stres yapinca birak cocugu dunya dursa hissetmem
![]()
cikolatayi dene csnim
dur ona da sıra geliyo karaoke yapıyom evde kendi kendimeya sen niye bunaltıyorsun kendini azcık aç oyun havası neşen yerine gelsin
ilişkiden sonra spermlerin vajinadan akması gebeliğe engel midir...........?
ya kalkmamaya calışıyorum bi 15-20 dk ama mecbur kalkıosunuz gene de işte..acaba onlar işe yaramayanlarmıdır?ilişkiden sonra spermlerin vajinadan akması gebeliğe engel midir...........?
o da mantıklı şimdi tatlı bişeyler yiyodum zatenSıradaki kaşık oğluşuma gelsin
Dur ona da sıra geliyo karaoke yapıyom evde kendi kendime![]()