• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o bu değil de stres yapınca canın sıkılınca bebeği hissedersin dedi besbelasi bana :1::1:demeyeydi iyiydi:9::9:açtım psikopat şarkılar canımı sıkmaya çalışıyom :5::5::5:

o bu değil de stres yapınca canın sıkılınca bebeği hissedersin dedi besbelasi bana :1::1:demeyeydi iyiydi:9::9:açtım psikopat şarkılar canımı sıkmaya çalışıyom :5::5::5:

Hay allah :16: kiz bebiste icerde bunalim takilacak onun yerine cikolata ye ve uzan yataga cikolata daha cok ise yariyo stres yapinca hissedilfiginisenden duydum :9: ben stres yapinca birak cocugu dunya dursa hissetmem :9: :9: cikolatayi dene csnim

al benden de o kadar canım yaaa. tatil olaydı iyiydi. hafta sonuda misafir vardı dinlenemedim zaten :31::31::31:

Hem calisiyoz hem misafir agirliyoz hem temizlik yapiyoz ( kocam yapiyo :9: ) hem gun tutturcaz diye ugrasiyoz stres stres stres ne cekiyoz yaa :26:

Hem calisiyoz hem misafir agirliyoz hem temizlik yapiyoz ( kocam yapiyo :9: ) hem gun tutturcaz diye ugrasiyoz stres stres stres ne cekiyoz yaa :26:

ne çektik beeeee :52::52::52: bende yaptırıyorum kocama ev işi. başka türlü yetişemeyizki ne mümkün. ben yemek yaparken o evi süpürüyo siliyo. :32::32::32:

Hay allah :16: kiz bebiste icerde bunalim takilacak onun yerine cikolata ye ve uzan yataga cikolata daha cok ise yariyo stres yapinca hissedilfiginisenden duydum :9: ben stres yapinca birak cocugu dunya dursa hissetmem :9: :9: cikolatayi dene csnim
o da mantıklı şimdi tatlı bişeyler yiyodum zaten :1: sıradaki kaşık oğluşuma gelsin:56::56::56:
ya sen niye bunaltıyorsun kendini azcık aç oyun havası neşen yerine gelsin
dur ona da sıra geliyo karaoke yapıyom evde kendi kendime:24::24::24::24:

kızlar ya ıkı gun öncehafıf pembe akıntım oldu daha bişi yok gerci bata 3 gün var erken oldum sandım ama bişi yok ne acaba

Back
X