• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen bebeğim ben de bu kararlılıkla ilk ay hamile kaldım :9::9::9::9: Endişe de yok değildi gerçi ama :31:

e o kadarcık var tabi şu bata son 5 bi gelse ama bugun vallahi sanki adet olacam gibi ya karnım da sızlama bugun sanki biraz ümitsizliğe kapıldım gibi

günaydın herkese
bugün itibariyle 7 gün geçti adetim.2. Günü yaptığım test negatifdi,bugün tekrar yapıcam eşimin uyanmasını bekliyorum.dua istiyorum arkadaşlar

dualarımız seninle canım inş bebişin seninledir

e o kadarcık var tabi şu bata son 5 bi gelse ama bugun vallahi sanki adet olacam gibi ya karnım da sızlama bugun sanki biraz ümitsizliğe kapıldım gibi

Canım seninle ben son 5 gün delirmessek iyidir:18::18:
eşimde zaten psikolojik baskı yapıyo bana . ya bebek varsa oruç tutup vitaminsiz bırakıyosun diye
iyiyce napcağımı şaşırdım.
bırakmaya niyet,m yok o ayrı.oruca devam

Evet ya dun ablamda dedi boyle cok istemek stres yapmadan istemek vucutta hormon salgilayip hamisligi kolaylastiriyomus kizlar stres yapmadan bebis istiyoruz
yesssss:34::34::34::34::34:

yok yok o bende de olmuştu ama geçer...batım23 nisandı tatil olur o gün kan veremem,sonuçlar da ertesi güne çıkıyo sağlık ocağında diye 22sinde kan verdim 24 nisanda öğrendim :9: ama o iki gün hergün defalarca tuvalete koştum..karnım ağrıyodu,akıntım da yoğun geliyodu kan sanıyodum hep en sonunda pes ettim yok dedim gelicek bu...ped koydum gelmedi kırmızılar..24ünde sabahın köründe gittim öğrendim :52::52::52:eve uçarak geldim...yolda ehliyet kursu hocamı gördüm ilk müjdeyi ona verdim :9::9::9::8::8:

Canım seninle ben son 5 gün delirmessek iyidir:18::18:
eşimde zaten psikolojik baskı yapıyo bana . ya bebek varsa oruç tutup vitaminsiz bırakıyosun diye
iyiyce napcağımı şaşırdım.
bırakmaya niyet,m yok o ayrı.oruca devam

valla nasıl olcak bende bilmiyorum tutsak bir dert tutmasak bir dert

yesssss:34::34::34::34::34:

yok yok o bende de olmuştu ama geçer...batım23 nisandı tatil olur o gün kan veremem,sonuçlar da ertesi güne çıkıyo sağlık ocağında diye 22sinde kan verdim 24 nisanda öğrendim :9: ama o iki gün hergün defalarca tuvalete koştum..karnım ağrıyodu,akıntım da yoğun geliyodu kan sanıyodum hep en sonunda pes ettim yok dedim gelicek bu...ped koydum gelmedi kırmızılar..24ünde sabahın köründe gittim öğrendim :52::52::52:eve uçarak geldim...yolda ehliyet kursu hocamı gördüm ilk müjdeyi ona verdim :9::9::9::8::8:

inşallah canım bende ilk eşime emin ol sana da mesaj atacağım :16::16::16:

bu ovulasyon günleri ne zaman oluo acaba ben netten hesaplıorum ona göre bir iki deniyoruz ama daha tutmadı hiç:( 3 gün var günüme...ama gene yoktur kesin...ne zamandır deniyosunuz ve kaç günde bir ?

ya arkadaşlar lütfen paylaşım yapalım..neden olmuodur bebek hemen?bu kadar mucize valla... tecrübelerinizi deneyimlerinizi yazın lütfen..tavsiyelerinizi bekliorum

slm kızlar nasılsınız bakalım 2 gündür yoktum neler oldu bakim:34::34::34:
yeni arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla hoşgeldiniz hepiniz:3::3::3:

hoşgördük kardeş..bari sen yazarsın bişeler:))

bu ovulasyon günleri ne zaman oluo acaba ben netten hesaplıorum ona göre bir iki deniyoruz ama daha tutmadı hiç:( 3 gün var günüme...ama gene yoktur kesin...ne zamandır deniyosunuz ve kaç günde bir ? ve neden bebek bu kadar zor oluyor?ne yapmak lazım?tecrübelerinizi bekl,iorum..belki hikayeleriniz vardır..11 aylık evliyim..yaklaşık 4 aydır ara ara deniyoruz netten ögrendiğim günlere denk getirerek...ne zaman tutcak acaba:))

bu ovulasyon günleri ne zaman oluo acaba ben netten hesaplıorum ona göre bir iki deniyoruz ama daha tutmadı hiç:( 3 gün var günüme...ama gene yoktur kesin...ne zamandır deniyosunuz ve kaç günde bir ? ve neden bebek bu kadar zor oluyor?ne yapmak lazım?tecrübelerinizi bekl,iorum..belki hikayeleriniz vardır..11 aylık evliyim..yaklaşık 4 aydır ara ara deniyoruz netten ögrendiğim günlere denk getirerek...ne zaman tutcak acaba:))

canım benim ya gördüğüm kadarıyla sen kafana çok takmışsın ve acayip stres yapmışsın..
biraz rahat ol güzelim ya sen elinden geleni yapıyosun gerisini allaha bırak o zamanı gelince meleğini sana verecektir...
bol bol dua et ve hayırlısını iste olur mu tatlım:54::54::54:
ha bi de sen yumurtlama günlerini kaçırmamaya çalış yeter:17::17::17:

Back
X