Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldiiiimmm :) nasılsınız kızlar?
buschy bebeğin insana benziyo artııııık![]()
bu ovulasyon günleri ne zaman oluo acaba ben netten hesaplıorum ona göre bir iki deniyoruz ama daha tutmadı hiç3 gün var günüme...ama gene yoktur kesin...ne zamandır deniyosunuz ve kaç günde bir ? ve neden bebek bu kadar zor oluyor?ne yapmak lazım?tecrübelerinizi bekl,iorum..belki hikayeleriniz vardır..11 aylık evliyim..yaklaşık 4 aydır ara ara deniyoruz netten ögrendiğim günlere denk getirerek...ne zaman tutcak acaba:))
anladın sen onu
bu durumda regl geçmeden yapılan test mutsuz ediyor(
ben geldiiiimmm :) nasılsınız kızlar?
evt bı an vardır dıye umutlanmısdım ama negatıf cıkınca üzüldüm ya hayırlısı olsun
Hayırlısı ne ise o olsun canım sıkma canını... Bir dahaki ay olur inşallah![]()
evt bı an vardır dıye umutlanmısdım ama negatıf cıkınca üzüldüm ya hayırlısı olsun
vee kırmızı kart![]()
bekle sen gene bir kaç gün
of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
bekle sen gene bir kaç gün
bekleyım ama içimde bi umut yok canım hayırlısı
bencede off ya,göğüslerim yanılttı bu ay benı,artık öylemi böylemi demicem valla 2 aydır deniyoruz 2 aydır kırmızı görünce ağlama krizine giriyorum allah yardımcımız olsun ne diyelim belkide fazla kaptırdıgım için olmuyor bilemiyorum
hayırlısı canım ya evet insan çok üzülüyo ama yapacak birsey yok üzülme sende bukadar canım ya
bencede off ya,göğüslerim yanılttı bu ay benı,artık öylemi böylemi demicem valla 2 aydır deniyoruz 2 aydır kırmızı görünce ağlama krizine giriyorum allah yardımcımız olsun ne diyelim belkide fazla kaptırdıgım için olmuyor bilemiyorum