• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım soğan kürünü mutlaka dene bana çok faydasi oldu hiç ilaç kullanmadan geçti benim kistlerim ve diğerleri

Bugun basliycam canim aysegulcum nasil gidiyor hamislik bayadir yoksun :16: bide bel sardia demistin ya o olay dogruymus canim bel boslugu yada acikligi olanlara yapiyolarmis akraba vardi uc dusuk yapti bel acikligi varmis gittigimde sarmislardi simdi hamile ve tutunmus bebegi :26:

Sinemcim gelismelere cok sevindim. Kix iki gun once supurdun hamilesin sen dikkat et biraz
Isyan hayra cikar insallah ruyan
Akril hemsom gunaydin
Ve yogunlujtan okuyamadigim msj varsa kusura nakmayin bebekler

günaydın hemşommm :3::3::3: uffff çok sıkıcı bi gün yaaa. geçmiyo günleeer :31::31::31:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :) adet gecikmesinden 4gün sonra verdiğim kan değeri 1000 miş :)
bu arada evet eşimlede düzeldik..aynı dediğim gibi oldu kek benm için mi diye :) bi de dün köfte yapmıştım onun en çok sevdiği yemek :)

Canim cok guzel 1000i gecince kese olusuoda kalp atisi cikmaz die biliorum..bende bugun gidicem benim 5000lere dayanmasi lazim beta..bendede belki kalp atisi duyulmaz ama saglikli bi sekilde devam ettigini soylesin icim rahat edecek.bide kac haftalik oldugu ultrasonda acikca belli oluo onu ogrenicem..genelde 6. Haftadan sonra duyuluyo kalp atisi hayirlisi bklm cok heyecanliyim vede korkuyorum

Canim cok guzel 1000i gecince kese olusuoda kalp atisi cikmaz die biliorum..bende bugun gidicem benim 5000lere dayanmasi lazim beta..bendede belki kalp atisi duyulmaz ama saglikli bi sekilde devam ettigini soylesin icim rahat edecek.bide kac haftalik oldugu ultrasonda acikca belli oluo onu ogrenicem..genelde 6. Haftadan sonra duyuluyo kalp atisi hayirlisi bklm cok heyecanliyim vede korkuyorum

önceki hamileliğimde6hafta 5günlükken gittiğimde kalp atışı görmüştük..bende randevu alıp ilk fırsatta gidicem inşallah.bende çok korkuyorum :18::18:

Yeni hamisler korkmayon insallah saglikli oldugunu öğreneceksiniz zor olani başardıniz gerisi kolay :16:

Yeni hamisler korkmayon insallah saglikli oldugunu öğreneceksiniz zor olani başardıniz gerisi kolay :16:

Insallahhhh canim ya cok sagol..ama bi dusuk olunca insan korknadan edemiyo..digerinde bende hic korkmuodum basa gelince zor her an hersey olacakmis gibi :/

Alda randevunu gecikme sonucta bi dusugumuz var ona gore ilac filan verir folikasit kullaniomusun

ben kürtajdan 1hafta sonra kontrole gittiğimde gebelik düşünüyosan 3ay folik asit kullanmaya devam et demişti..yani 21mayıstan beri kullanıyorum tatlım..bugün tam 3ay oldu..şimdide hamile olduğum için devam edicem..sen kullanıyomusun peki?

ne yapalım bitanemm senin iyi haberlerini alırız inşallah

Üzülme cnm,hayırlı bir zamanda gelecektir inşallah...Ben de bugün yarın kırmızı kart yerim.Elimizden geleni yaptık,gerisi Allaha kalmış,o da zamanı en iyi bilendir.Rüyamda zaten bir kızım oluyormuş adını kısmet koy diye baskı yapıyorlar.Anlamı çok açık,kısmet ismini hiç sevmem...Bu iş kısmet işi zorlama diye msj iletiyor Allahım bana.Rüyalarım çok net çıkar benim...Hayırlısı ben de yarın yazarım muhtemelen kırmızı kartımı:(

ben kürtajdan 1hafta sonra kontrole gittiğimde gebelik düşünüyosan 3ay folik asit kullanmaya devam et demişti..yani 21mayıstan beri kullanıyorum tatlım..bugün tam 3ay oldu..şimdide hamile olduğum için devam edicem..sen kullanıyomusun peki?

Kizlar ben folik manyagi oldum dusukten sonrada devam et dediler ve ocaktan bu yana kullanıyorum hayir istahida aciyor :9: bide kurtajiniz ne ladar surmustu benim iki saat surmus esim cok korkmus uzun surunce ve yasagim 5-6 aydi ne guzel sizin ucmus

Kizlar ben folik manyagi oldum dusukten sonrada devam et dediler ve ocaktan bu yana kullanıyorum hayir istahida aciyor :9: bide kurtajiniz ne ladar surmustu benim iki saat surmus esim cok korkmus uzun surunce ve yasagim 5-6 aydi ne guzel sizin ucmus

benim aşağı inip kürtaj olup yukarı çıkmam 15 dk sürmüş valla canım..

Insallahhhh canim ya cok sagol..ama bi dusuk olunca insan korknadan edemiyo..digerinde bende hic korkmuodum basa gelince zor her an hersey olacakmis gibi :/

Anluyorum canim bende yasadim malesefeliniz karninizdadir simdi korkudan bilirim ama ayni olcak degil ya bakin cogumuz yasamisiz bu uzucu olayi demrk ki ilk hamileliklerde oluyor cunku beyin kabul etmiyormus sebebi bile yok cogu dusugun . Pozitif dusunun pozitif olsun :16:

benim aşağı inip kürtaj olup yukarı çıkmam 15 dk sürmüş valla canım..

Benim cok fenaydi uyutmak icin bile bi suru ugrastilar kan kaybetmekten damarlarim cekilmis resmen bide korkuda var allahtan tsnidikti hastanedeki dojtorlar cok kibarlardi adam her batirdigi ignede ozur diliyidu uyandigimda bile daha ugrasiyolardi afedersiniz de blendir gibi bi sesti sonra tekrar uydum son uyandigimda bitmisti ama deli gibi agliyodum narkoz etkisiyle ve karnim belim hala dusuk yaptigim gibi cok agriyodi rabbim bi daha sinamasin

Back
X