- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
Kullaniyorum cnm mayista cocuk yapmaya karar verdik o zmndan beri kullaniorm ama devamli degil aklima estikce..simdi hamile oldumu ogrwndimden beri surekli kullaniorumben kürtajdan 1hafta sonra kontrole gittiğimde gebelik düşünüyosan 3ay folik asit kullanmaya devam et demişti..yani 21mayıstan beri kullanıyorum tatlım..bugün tam 3ay oldu..şimdide hamile olduğum için devam edicem..sen kullanıyomusun peki?
Rabbim istwyen herkese versin olmadigini gormek acayip stres verici acaba benim cocugun olmucakmi dusuncelerine kapiliosun...uzak gelio hamile kalmak..bana pko teshisi konuldu mayista 1 senedir gecikeb adet duzensizligim yuzunden o kdr korktumki..gerci o doktorun dogru teshis koydugunada inanmiyorum gayet duzenli adetim vardi stresten uzuntudwn bozuldu..canım evet stresli günler yaşıounuz sizin korkuınuz ayrı ama bende katılıyorum zor olanı başardınız aslında...
Kizlar ben folik manyagi oldum dusukten sonrada devam et dediler ve ocaktan bu yana kullanıyorum hayir istahida aciyorbide kurtajiniz ne ladar surmustu benim iki saat surmus esim cok korkmus uzun surunce ve yasagim 5-6 aydi ne guzel sizin ucmus
Ben hic hatirlamiyorm ne kadar surdugunu kabus gibi gunlerdi hatirlamakta istemiyorum sahsen..ben 2012 nisan ayindadusuk yapmistim baya gecmis..eger bu hamileligim saglikla devam ederse dusurdugum tarihte hatta ayni gunde dogurma ihtimalim cok yuksek Rabbimin takdiri iste