• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinemcim

canım gebelik takvimini de yapmışsın hayırlı olsun ama adının altında miniğimizi kaybettik yazan kısmı değiştir artık içim buruluyo

Son düzenleme:
yemek yedim geldimmm...
ya off yaa sanırım kistlerim oynuyor..sağ sol ve orta tarafımda resmen ağrım var....aman yaa offff :19::19::19:

hay maşallah ben de geçmiş sayfalara bakıp duruyodum kaç çıkmış yazmışsındır diye...ayy maşallah bu cuma falan kese görmeye gidersiniz o zaman...ben adetim geciktikten sonra 9. gün görmüştüm:nazar::nazar::nazar:

benim ilk hamileliğimde adetimden 10-11 gün sonraki beta hcg 500falandı.bu 1000 çıkınca şaşırdım :)

sinemcim canım ne yaptınnnn :)))) takvimde işaretlemişsin cok sevındım gozun aydın degerlerin nasıl cıktı yaa

bende toplantı vs yeni bitti valla iş yerinde manyak oldum aklımda burdaydı :D

sinemcim canım ne yaptınnnn :)))) takvimde işaretlemişsin cok sevındım gozun aydın degerlerin nasıl cıktı yaa

bende toplantı vs yeni bitti valla iş yerinde manyak oldum aklımda burdaydı :D

teşekkür ederim :):) değerim 1000 çıktı akşama da hastaneyi arayıp randevu alcam inşallah gittiğimizde kesede bebişde görünür :)

Back
X