Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinemcim
canım gebelik takvimini de yapmışsın hayırlı olsun ama adının altında miniğimizi kaybettik yazan kısmı değiştir artık içim buruluyo
haklıısn tatlım..beta hcg 1000 çıkmış :)
hay maşallah ben de geçmiş sayfalara bakıp duruyodum kaç çıkmış yazmışsındır diye...ayy maşallah bu cuma falan kese görmeye gidersiniz o zaman...ben adetim geciktikten sonra 9. gün görmüştüm![]()
haklıısn tatlım..beta hcg 1000 çıkmış :)
canım tebrık ederımm cok sewındım rabbı m dewamını getırsın ınsallah![]()
benim ilk hamileliğimde adetimden 10-11 gün sonraki beta hcg 500falandı.bu 1000 çıkınca şaşırdım :)
yemek yedim geldimmm...
ya off yaa sanırım kistlerim oynuyor..sağ sol ve orta tarafımda resmen ağrım var....aman yaa offff![]()
bu vakitlice tutmuş demek ki... adetten bir gün öncesi 313,adetim geçtikten 7 gün sonra 6336ydı benim de...
sinemcim senide tebrık edıyorum Allah tamanına erdırsın
sinemcim canım ne yaptınnnn :)))) takvimde işaretlemişsin cok sevındım gozun aydın degerlerin nasıl cıktı yaa
bende toplantı vs yeni bitti valla iş yerinde manyak oldum aklımda burdaydı![]()
teşekkür ederim :):) değerim 1000 çıktı akşama da hastaneyi arayıp randevu alcam inşallah gittiğimizde kesede bebişde görünür :)
sinemcim çok tebrik ederim ya gözünaydın
![]()
oy oy oyyyyyyyy cook tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ee darısı başımızaa yaa :)
çok teşekkür ederim canım benimmm darısı başına inşallah :):)