• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende bi tek kendimi uyksuz sanirdim ben ramazanda hic uyumadigim 2-3gun
qrdarda olurdu bna uykusuzluk koymaz valla hele esim ise gittikten sonra
hic ooo gunlerdr uyumadigimibbliom kizlar sahura kadrda uyumazdimooo

valla ben gece uyumazsam sabah çok kötü oluyorum..sersem gibi dolanıyorum evin içinde :)

kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..
bir sitede okudum çok yeni gebeliklerde böle oluomuşşş :52::52::52::52:

Oo hadi bakalim bebismi gelio acaba
kizlar telefondan griom gec kaliorum konulara k.bakmayin:49:

hamıle degılsen orada o cızgı öldürsen cıkmaz uzerınden 1 saat degıl 10 gun gecsede cıkmaz
bende tekrar test yapmalısın ısyan benı oldurdun bende 5 gun kala ogrendım hamılelıgı ıdrarda ıncecık sılıkkk bır cızgı
hıc acaba olmadım
kı egede soyledım nasıl oldugunu ona ragmen hamılelıklerım devam ettı ve cocugum dogdu bu hamılelıgmde devam edıyor masallah
hamılesın bence

kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..

Canim benim bes dk icindeki gecerli daha sonra test yaniliyor ama sen bitane daha yap benxe emin olalim demi

canım bende seninle aynı durumdayım dünkü testim silikti evet silik cıkınca gebelik ihtimali yüksek oluyor

Yooo alttan bakilmadi bana..ve keseyi gordu..minnacik :) esinizde burdaysa cagirabiliriz dedi malesef esim yanimda degildi :/

ya benm ilk hamileliğimde geç döllenme olmuştu 6hafta 5günlükken aşağıdan baktı ve öyle görmüştü keseyi ve bebişin kalp atışını..acaba o yüzden mi aşağıdan baktı ki?

Son düzenleme:
ayy bilemedim ki canım yaa..ilk muayenede keseyi görebilmek için illa ki alttan bakacaklar..hangi hastaneye gitsem acaba?

Sinem baktirma alttan benim gec dollenme oldugu halde karnimdan gorundu bosu bosuna alttan bakmasinlar bi sorun varsa ancak o zaman alttan bakiyolar onuda sen istersen riske atma lokman hekime kafar git etimesgutta baktik yakin sana devlet hastanesi ama olsun onlarda foktor dur biri vardi otda halama bi soruyum adini cok iyi bi dojtor keseni gor ivin rahat etsin ekimde gidersin yine lokmana

Sinem baktirma alttan benim gec dollenme oldugu halde karnimdan gorundu bosu bosuna alttan bakmasinlar bi sorun varsa ancak o zaman alttan bakiyolar onuda sen istersen riske atma lokman hekime kafar git etimesgutta baktik yakin sana devlet hastanesi ama olsun onlarda foktor dur biri vardi otda halama bi soruyum adini cok iyi bi dojtor keseni gor ivin rahat etsin ekimde gidersin yine lokmana

etimesgutun neresi yakın kız bana :)

ya benm ilk hamileliğimde geç döllenme olmuştu 6hafta 5günlükken aşağıdan baktı ve öyle görmüştü keseyi ve bebişin kalp atışını..acaba o yüzden mi aşağıdan baktı ki?

Valla cnm bana simdi bebek gorulmez cok kucuk adetine gore 5 haftalik diyelim bebegi gorunce tam olarak ne kadarlikmis anlariz dedi..alttan bakmadi..ve geneldede burda bakilmio die biliorum..seninki baya buykmyste..yukardan gorememismiydi..belki ultrasondan ultrasona fark vardir kimisi cok kucukken gosteriodur kimisi gostermiodur..

Silik çizgiyi gördüysen kesin hamilesin cnm.Ben hiç onu da görmedim gerçi erken yaptım hep...Bugün de regl olmadım hafif umutlansam mı.Ben hiç kan testi yaptırmadım.Sence yarın gidip yaptırayım mı ne dersin?Sağ kasıktaki ağrı devam.Dönemin 30. günü bitti...14. günü yumurtladım ve yumurtam çatladı.Doktor dedi ;testte de gördüm çatlamayı.29 günde adet oluyorum saat gibidir...Yarın sabah hala olmadıysam bir gidem diyorum...

canım idrara güvenme ben hiiç güvenmiyorum arkadaşım idrada cıkmadı yüksek olduğu halde kandaki değerleri
kandan öğrendi 2 gün sonra idrar da çıktı umarım seninde öyledir canım benım erken yaptıysan idrar cok cok zor zaten cıkması ben yerinde olsam cumartesi sabahtan yaptırırdım öğlende sonucu öğrenirsin
ayy inşallah hamilesindir vallahi çok istiyorum canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

peki en ilk gittiğinde ne kadarlıktı bebek?bendede geç döllenme olmuştu yavrum..

Valla cnm bana simdi bebek gorulmez cok kucuk adetine gore 5 haftalik diyelim bebegi gorunce tam olarak ne kadarlikmis anlariz dedi..alttan bakmadi..ve geneldede burda bakilmio die biliorum..seninki baya buykmyste..yukardan gorememismiydi..belki ultrasondan ultrasona fark vardir kimisi cok kucukken gosteriodur kimisi gostermiodur..

ayy valla kafam karıştı üstten baktı emin olamadı..ablacım bide alttan bakalım fallan demişti ben korktuğumu söyledim ama bu senin iyilğin için bakmak zorundayız dedi..belkide o zamanlarda yaşadığını düşünmemişti doktorum bilmiyorum ki..kafam çok karıştı çok korkuyorum yaa :(

Back
X