- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki en ilk gittiğinde ne kadarlıktı bebek?bendede geç döllenme olmuştu yavrum..
Hehe benim esim pastaci 5:30 da gidiyo 13:00-14:00 de evde ama bende korkunun k si yok![]()
Canim beta hcg 270 felandi yani uc haftalikti gorunmedi bi hafta sonra gittim dort haftalikti gorundu seninki hayli hayli gorunur kiz cogul gebelik var mi anne tarafinda cunku hcg degerin baya yuksek
kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..
bir sitede okudum çok yeni gebeliklerde böle oluomuşşş![]()
ayyy benim eşim sabah 5de gitse ben kafayı yerdim sanırım evde :S
Korkma cnm benim...sende bi linaya gek istersen ilk muayene icinayy valla kafam karıştı üstten baktı emin olamadı..ablacım bide alttan bakalım fallan demişti ben korktuğumu söyledim ama bu senin iyilğin için bakmak zorundayız dedi..belkide o zamanlarda yaşadığını düşünmemişti doktorum bilmiyorum ki..kafam çok karıştı çok korkuyorum yaa![]()
benim annemin dayısı ikizmiş biri ölmüş..halamın ikiz kızları var..kayınpederimde ikiz :)
iiihuuuuu :)) benimde dün öyleydi off dayanamadım gittim sabah kan testi yaptırdım
halada yaptırmasamıydım dedim ama eşim sağolsun git git git diye sabah bi neşe ile uyandı
iyi dedim bende yaptırdım ama fecii korkuyorum şimdi pozitif olsa değer düşükmü diye ki zaten daha biliosunuz 24unde bat
negatifse daha kötü amanın ne yapıcam şaşırdım iş yerinde kalakaldım öyle
inşallahhh birlikte haber veririz hamişizz diyeee![]()
iiihuuuuu :)) benimde dün öyleydi off dayanamadım gittim sabah kan testi yaptırdım
halada yaptırmasamıydım dedim ama eşim sağolsun git git git diye sabah bi neşe ile uyandı
iyi dedim bende yaptırdım ama fecii korkuyorum şimdi pozitif olsa değer düşükmü diye ki zaten daha biliosunuz 24unde bat
negatifse daha kötü amanın ne yapıcam şaşırdım iş yerinde kalakaldım öyle
inşallahhh birlikte haber veririz hamişizz diyeee![]()
Bende yedim zaten bi ara simsekli yagmur yagmisti
cok fena havanib aydinlanmasina daha.var kaynimi aradim
eltime gttm sabah 7de kaynimla evime geldim
iftar davetu vercegim gunde aynibildy
evler yakinda allahtan
Korkma cnm benim...sende bi linaya gek istersen ilk muayene icin
anammmmmm :) eşimin işe gidiş saatine kurban olurum beeeennn :) geç geliyo ama napalım artık kendi işi :S
eşin nerde pastacı bakıyım :)
ayyy hele o yağmur ve elektrik kesintisinden çok korkarım Allah'ımm kocamı başımdan eksik etme Yarabbim..
Batikentte canim butikek de sen alniaciklari lineria yi koroglunu bilirsin hepsi akraba rizeli benim esim
bende öyle düşünüyorum canım yaa..peki ne zaman gelsem ki acaba kese ne zaman görünür ki :S
kızlar günaydın canlarımmmm dün gece yine işteydik cok mutlu yapmasada eşim çünkü sürekli birbirimizi yiyoruz yumurtladıgımı hissettim cunku yaptık :26: