• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinem bencede alttan baktırma öyle muayene olupta sonrasında düşük yapıp ona yoran cok arkadasım oldu.riske atma bence hadi hayırlısı bakalım gec görsende keseyi riske atmamış olursun

peki en ilk gittiğinde ne kadarlıktı bebek?bendede geç döllenme olmuştu yavrum..

Canim beta hcg 270 felandi yani uc haftalikti gorunmedi bi hafta sonra gittim dort haftalikti gorundu seninki hayli hayli gorunur kiz cogul gebelik var mi anne tarafinda cunku hcg degerin baya yuksek

Canim beta hcg 270 felandi yani uc haftalikti gorunmedi bi hafta sonra gittim dort haftalikti gorundu seninki hayli hayli gorunur kiz cogul gebelik var mi anne tarafinda cunku hcg degerin baya yuksek

benim annemin dayısı ikizmiş biri ölmüş..halamın ikiz kızları var..kayınpederimde ikiz :)

kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..
bir sitede okudum çok yeni gebeliklerde böle oluomuşşş :52::52::52::52:

iiihuuuuu :)) benimde dün öyleydi off dayanamadım gittim sabah kan testi yaptırdım
halada yaptırmasamıydım dedim ama eşim sağolsun git git git diye sabah bi neşe ile uyandı :D
iyi dedim bende yaptırdım ama fecii korkuyorum şimdi pozitif olsa değer düşükmü diye ki zaten daha biliosunuz 24unde bat
negatifse daha kötü amanın ne yapıcam şaşırdım iş yerinde kalakaldım öyle
inşallahhh birlikte haber veririz hamişizz diyeee :D

ayyy benim eşim sabah 5de gitse ben kafayı yerdim sanırım evde :S

Bende yedim zaten bi ara simsekli yagmur yagmisti
cok fena havanib aydinlanmasina daha.var kaynimi aradim
eltime gttm sabah 7de kaynimla evime geldim
iftar davetu vercegim gunde aynibildy
evler yakinda allahtan

ayy valla kafam karıştı üstten baktı emin olamadı..ablacım bide alttan bakalım fallan demişti ben korktuğumu söyledim ama bu senin iyilğin için bakmak zorundayız dedi..belkide o zamanlarda yaşadığını düşünmemişti doktorum bilmiyorum ki..kafam çok karıştı çok korkuyorum yaa :(
Korkma cnm benim...sende bi linaya gek istersen ilk muayene icin

iiihuuuuu :)) benimde dün öyleydi off dayanamadım gittim sabah kan testi yaptırdım
halada yaptırmasamıydım dedim ama eşim sağolsun git git git diye sabah bi neşe ile uyandı :D
iyi dedim bende yaptırdım ama fecii korkuyorum şimdi pozitif olsa değer düşükmü diye ki zaten daha biliosunuz 24unde bat

Insallah kizlar duyalim guzel haberlerinizii

canımmmmm benimmmmm içini ferah tut :):) hayırlı ve güzel haberler verirsin inşallah..

Bende yedim zaten bi ara simsekli yagmur yagmisti
cok fena havanib aydinlanmasina daha.var kaynimi aradim
eltime gttm sabah 7de kaynimla evime geldim
iftar davetu vercegim gunde aynibildy
evler yakinda allahtan

ayyy hele o yağmur ve elektrik kesintisinden çok korkarım Allah'ımm kocamı başımdan eksik etme Yarabbim..

Aramizds hamis adaylqri var demek vuhuuuu
kizlar haberleri bekliyorum cok sevindm darisi bzlerin.basinaaa:kkk:

kızlar günaydın canlarımmmm dün gece yine işteydik cok mutlu yapmasada eşim çünkü sürekli birbirimizi yiyoruz yumurtladıgımı hissettim cunku yaptık :26:

bende öyle düşünüyorum canım yaa..peki ne zaman gelsem ki acaba kese ne zaman görünür ki :S

Pazartesi 1000 di betan normal bi sekilde yukseliosa suanda 4000 lerde olmasi gerekio ve artik gorunmeye baslamistir onumuzdeki hafta kese kesin gorunur diger hafta gidersende kalp atisini bile duyarsin..sen haftaya gitsende diger hafta yine cagirirlar..ona gore bi karar ver

Back
X