• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy oyy canım yaa hiç düşünmemişmi kayınvaliden yaaa.çagırmamış annenleri.bari kendide gelmeseydi...

valla geçen annemler şugün gelecek yemeğe almayı düşünüyorum dedim..ben alırım dedi..dünde aradım hiç oralı olmadı..bende tabi mecbur onlarıda çağırmak zorunda kaldım..bide bugün randevu aldığımı da biliyo..amaaaan napayım..ben iyiliğimi yapıp denize atayım napayım:S

günaydın canım birlikte nice mutlu yaşlara ben eşiminb doğum gününde çok güzel sofra kıyafet giydim vs ama en can alıcısı süslü bir kutunun içine postitlerle onu sevmek için 100 neden yazdım mesela ben uyumadan uyumadığın için seni seviyorum gibi birde not seni sevmek için binlerce nedenim var ama bu sadece 100 tanesi yazdım kutuyu paketledim çok güzeldiiii

olsun canım git bir daha kan ver olsun ne olacak ki

batlarımız aynı canım hayırlısı inşallah bebeğimiz olur bu ay

sinemcim hayırlı haberlerle gel inşallahhh

canım dun verdım 274 cıktı birdaha mı versem ki yoksa direk mi doktora gitsem ?

kızlar ben bu ay incir+havuç kürü deneyecğim..eşimede keçiboynuzu pekmezi yedircem...varmı bana katılmak isteyenn :3::3:

Canım bende bu ay deneyecektim incir kürü hatta incirleri aldım burada da yazmıştım sonra kist yapıyor falan dendi bende vazgeçtim.

kuzum şu hamile kızlar gibi eklesene hamilelik takvimi kaç haftalık olduğunu görelim boşuna gitme değerlerin yükselsin o zaman yarın ver kan canım ama sen artık bir rahatla şu kafanı bi rahatlat

ekledim dün ama kaldırdım kesinleşmeden eklemek istemedim 4 haftalık görünüyor orada malum kimyasaldan sonra insan korkuyor bunda da değer düşer vs diye hiç eklemek gelmedi içimden

kızlar ben bu ay incir+havuç kürü deneyecğim..eşimede keçiboynuzu pekmezi yedircem...varmı bana katılmak isteyenn :3::3:
o kürlere hiç bulaşma derim ben canım yinede sen bilirsin
nedense faydalı olduğunu düşünmüyorum ben

yemeğimi yedimmm geldimm
bitse artık şu kırmızılarda bizde işimize baksak:23::23::23::23::23:

gitti test aldım(certain marka )yaptım veeeeeeeeeeeeee
sonuç negatif
yani moralim bozuldu ama umudumu kaybetmedim pazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptırcam.sağlık ocağında yapılyor değilmi ilk gebeliğimde kan testi yaptırmadan öğrenmiştim çok bilgim yok o yüzden

gitti test aldım(certain marka )yaptım veeeeeeeeeeeeee
sonuç negatif
yani moralim bozuldu ama umudumu kaybetmedim pazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptırcam.sağlık ocağında yapılyor değilmi ilk gebeliğimde kan testi yaptırmadan öğrenmiştim çok bilgim yok o yüzden

kan testi yaptırmadan direk kontrole mi gittin canım..
olsun ya sıkma canını Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemize..

kızlar patates tavuk pişiricem yaa kuru fasülyeyi etsiz pişirsem nolur :S evde kalmamış hiç et gitmeye üşeniyorum şimdi..

kan testi yaptırmadan direk kontrole mi gittin canım..
olsun ya sıkma canını Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemize..
AAAAMMMMİİİİİİİİİİİİNNNNNN
hayırlısı ama umudum var :) sonuçta daha çok erken
ben ilk hamilelikte gebelik testi yaptığımda reglim 2 hafta geçmişti o yüzden direk doktora gitmiştim.sağlık ocağına sonradan gebe kaydı açtırmak için gitmiştim.
yapılıyor değilmi sağlık ocağında kan testi bilgin varmı?

Son düzenleme:
nasıl bi kür tatlım bu?

nasıl oluyormuş o canım bide ne işe yarıyor

kızlar bu kür yumurtlaama ve yumurta çatlamasına yarıyormuş...birçok kişi hamile kaldığını yazmış araştırın isterseniz biraz..

2,5 bardak hazır suyu kaynatıp içine 7-8 tane kuru incir atıosun ve 15 dk daha ağzı kapalı kaynatıosun..eğer yumurta çatlama olsun istiyorsanda ayrı bir kapta 1 barak suda 1 havucu dilimleyip kaynatıosun...ılıyınca ikisini karıştırıp içiyorsun..bu yaptığını 3 öğüne yada 2 öğüne bölüosun hergün taze yapıyorsun..
adetin 2.günü başlayıp 21 gün demişler ama ben 12 gün deneyip bırakıcam..yumurtlama zamanına denk gelmesin diye..

AAAAMMMMİİİİİİİİİİİİNNNNNN
hayırlısı ama umudum var :) sonuçta daha çok erken
ben ilk hamilelikte gebelik testi yaptığımda reglim 2 hafta geçmişti o yüzden direk doktora gitmiştim.sağlık ocağına sonradan gebe kaydı açtırmak için gitmiştim.
yapılıyor değilmi sağlık ocağında kan testi bilgin varmı?

valla bende özelde yaptırmıştım ama sağlık ocağında yapılıyo gebelik testi cnm..

Arkadaslar 3 senelik dogum kontrol hapindan ( yasmin) den sonra kac ay beklemek normal sizce 6 ay sonra hamilelik hala olmadiysa doktora gitmek gerekirmi yoksa bi sene dolmasinimi bekleyeyim??

Back
X