• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben herşeyi sordum rahatladım canım..şişkinlik olur sakın korkma dedi rahatladım..kaliteli ve organik beslen gazlı içecekleri kes fazla kafein alma kesinlikle öğün atlama dedi..incir fındık ceviz kayısı ye dedi..suyu sakın ihmal etme dedi..

Aynen ben gazozu meyveli sodayı vs hepsını kesmıstım zaten cay kahve ıcmem sebze yıyorum ama et ıste yıyemıyorum :( sevmıyorum birde balık tueketıyorum ama bakalım bende cumartesı aldım randevu ne dıcek bakalım ama bu karnımdakı mınnak şişlik korkuttu :)) agrım vs yok bel agrım var sadece okadarcık valla sevindim şükür haftayıda atlattınmı misss :)))

Aynen ben gazozu meyveli sodayı vs hepsını kesmıstım zaten cay kahve ıcmem sebze yıyorum ama et ıste yıyemıyorum :( sevmıyorum birde balık tueketıyorum ama bakalım bende cumartesı aldım randevu ne dıcek bakalım ama bu karnımdakı mınnak şişlik korkuttu :)) agrım vs yok bel agrım var sadece okadarcık valla sevindim şükür haftayıda atlattınmı misss :)))

ben balık et yerim sadece sakatat yemem hiç..ayy evet haftayada hepimiz güzel hberler verelim inşallahh

kızlar ben geldim :)
adetimle ultrason tarihi aynıymış..6+3 çıktı :) herşey normal korkulacak bişey yok vajinal ultrasonada gerek yok nasılsa haftaya tekrar geleceksin o zaman bebişide kalp atışınıda görürüz boştan yere vajinayı kurcalamayalım şimdi belki şuan bile görünmeyebilir dedi :)
ohhh çok şükür rahatladım valla..

gözün aydın canım bak korkulcak birşey yokmuş :16: vajinal ultrasonada gerek yokmuş. ayrıca kalp atışlarını duymaması normal canım 9. haftaya kadar vakti var duyulma konusunda düşün daha senin ki yeni bebekten bebeğe değişiyor işte nasıl ki bizler aynı değiliz hiçbirimizin hiçbirşeyi aynı değil rabbimde onları farklı yarattı sonuçta her bebek farklı sakın kalp atışları duyulmadı diyede endişelenme sen takarsın şimdi ona da:) kendimden biliyorum bazen fazla araştırmamak gerek ön sezilerine güven sen daha öncede yaşadın hamişliği ve rabbim acını gördü seni çok fazla bekletmedi darısı bizlerin başına öpüldün iyi geceler :)

canım benim ben kırmızı et yemezken kırmızı et yemiştim deli gibi kimbilir kızlar sizdee ete aşerirsiniz :1:

adetimle ultrason tarihi aynıymış..6+3 çıktı :) herşey normal korkulacak bişey yok vajinal ultrasonada gerek yok nasılsa haftaya tekrar geleceksin o zaman bebişide kalp atışınıda görürüz boştan yere vajinayı kurcalamayalım şimdi belki şuan bile görünmeyebilir dedi :)

Hayırlı olsun canımmm çok sevindim sağsalim kucağınada alırsın inşallah. :16:Bende kan sonucumu aldım beta hgc 14000 çıktı baya yüksek umarım birşey yoktur. adetim den hesaplarsam benimde yarın tam 6 hafta olacak doktorda söyledi zaten ama daha önce mi döllendi acaba böyle üksek çıktı anlamadım :50:

ayy cok sevindiim Rabbimm sevindrsin seni kucağına sağsalim alırsın inşsllah canım :46::nazar:

gözün aydın canım bak korkulcak birşey yokmuş :16: vajinal ultrasonada gerek yokmuş. ayrıca kalp atışlarını duymaması normal canım 9. haftaya kadar vakti var duyulma konusunda düşün daha senin ki yeni bebekten bebeğe değişiyor işte nasıl ki bizler aynı değiliz hiçbirimizin hiçbirşeyi aynı değil rabbimde onları farklı yarattı sonuçta her bebek farklı sakın kalp atışları duyulmadı diyede endişelenme sen takarsın şimdi ona da:) kendimden biliyorum bazen fazla araştırmamak gerek ön sezilerine güven sen daha öncede yaşadın hamişliği ve rabbim acını gördü seni çok fazla bekletmedi darısı bizlerin başına öpüldün iyi geceler :)

yok yok çok rahatladım canım :) çok şükür Allah'ıma :)
darısı tm isteyenlerin başına inşallah :)

Aryaarel;
Canim benim yorma kendini benim ilkinde cok agrim vardi yine oyle olursa ikincide cikacagim cok agri dusuk belirtisi yirmayin kendinizi o yuzden

Pink ;
Canim kocana findik fistik yedir cikolata yefir cayla daya gitsin bsk nasil dusuyo pesine. Hayir benim ki firsat biliyo ikide bi sirnasiyo cocuk yapma gunu gelmedimi cocuk yapalim diye diyorum gunu var yok yok garantileyelim hergun cocuk gunu olsun diyor. Sen dedigimi yap bak

yok bebeğim bugün işten gelnce braz aklı başına gelmş gibydi markete gttk nekadr fındık fıstık varsa aldı bide keçibuynuzu aldık onunda suyunu kaynattım içrdm gık bile demedi inş şifa olur bebk içn ne yollrdan geçoruz rabbim sen gör bizi:14::14::14::14:

yok bebeğim bugün işten gelnce braz aklı başına gelmş gibydi markete gttk nekadr fındık fıstık varsa aldı bide keçibuynuzu aldık onunda suyunu kaynattım içrdm gık bile demedi inş şifa olur bebk içn ne yollrdan geçoruz rabbim sen gör bizi:14::14::14::14:

Allahim tez zamanda kavustursun tatlim simdiden bu yollardan geciyoruz onlar bi gel biz onlari nasil severiz:38:

Back
X