- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
1.63 cnm tombiik tombikkkk ele avuca gelmelikkkzüğürt teselliside edebilriim kendimi hemen
boşver canım napalım bizde böyleyiz:)
benimde 1.70 boy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.63 cnm tombiik tombikkkk ele avuca gelmelikkkzüğürt teselliside edebilriim kendimi hemen
Bosverin kızlar dogurubca zayiflariz ben napim 158-59, 5
Bosverin kızlar dogurubca zayiflariz ben napim 158-59, 5
slm ne haber kızlar nasılsınız sonunda halılarım yıkandı darısı dıger ıslere![]()
selam canım hoşgeldin..sen yapmıyosun demi o işleri :S
yok cnm ben azcık yardım ettım ustum basım ıslandı ama esım yıkadı bırazcık usten usten yardımdan bıse olmaz demı ama yaklarım dondu corap gıydım az once
ee aferin valla ne deyim ben sana..verseydin bi halı yıkamacıya ne gerek vardı ki hamile hamile bu işlere giriştin..
noliii burdadayanamadım geldim yine
![]()
bana kalsa verecektımde esım yıkarım dedı aman canım Allahın ıznıyle bıse olmaz daha sırada cam var ondanda yardım edıcek bana dıger kolay olnlarıda ben yaparım artık mersınden mısafır gelıcek ondan yapıyorum temızlık
kızlar bende aşışı derecede kahverengi akıntım var günlük ped kullanıyorum yaklaşık 4 gündür böyle
bişey olmuyo :) hoşgeldin canım :)
hoşbuldum :)) benmide boyum 163 kilom 56 ama kocaman göbüşüm var napcaz şimdi![]()
bana kim gelirse gelsin hiç bi şekilde yapmam valla temizlik..sadece evimi siler süpürür toz alırım..
Allah Allah yerleşme kanamasımı ki acaba..benm başıma hiç böyle bişey gelmedi bişey diyemicem canm
hiiiiiçç bişey yapmıcaz :) bizde böyleyiz napalım be canım :)
canım yeni gördüm.bak bence bundada bi hayır var zorla beklemen gerekiyo dur bakalım altından ne çıkcak aynı gün tahlil yaptırcaz :) tabi benim kırmızılar gekmezse