• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok cnm ben azcık yardım ettım ustum basım ıslandı ama esım yıkadı bırazcık usten usten yardımdan bıse olmaz demı ama yaklarım dondu corap gıydım az once

ee aferin valla ne deyim ben sana..verseydin bi halı yıkamacıya ne gerek vardı ki hamile hamile bu işlere giriştin..

ee aferin valla ne deyim ben sana..verseydin bi halı yıkamacıya ne gerek vardı ki hamile hamile bu işlere giriştin..

bana kalsa verecektımde esım yıkarım dedı aman canım Allahın ıznıyle bıse olmaz daha sırada cam var ondanda yardım edıcek bana dıger kolay olnlarıda ben yaparım artık mersınden mısafır gelıcek ondan yapıyorum temızlık

bana kalsa verecektımde esım yıkarım dedı aman canım Allahın ıznıyle bıse olmaz daha sırada cam var ondanda yardım edıcek bana dıger kolay olnlarıda ben yaparım artık mersınden mısafır gelıcek ondan yapıyorum temızlık

bana kim gelirse gelsin hiç bi şekilde yapmam valla temizlik..sadece evimi siler süpürür toz alırım..

canım yeni gördüm.bak bence bundada bi hayır var zorla beklemen gerekiyo dur bakalım altından ne çıkcak aynı gün tahlil yaptırcaz :) tabi benim kırmızılar gekmezse

inş gekmez canım bu arada benim 35. günüm yani 5 gün geçti yarın son kez idrar testi yapacağım:1:

Back
X