• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa :( ama silik çıkanların hep pozitif oluyodu.neyse canım canını sıkma vardır bundada bı hayır üzülmemek çok zor ben bile üzüldüm ama çaresizde değiliz çok şükür bidahaki ay inş olumlu olur canım

canım ben 2 defa silik çizgi başıma geldi ama yok malesf negatif çıktı ikisindede

Dün ben de burada yazılanlardan ilham alıp yapmıştım test fakat negatif. bekleyecem daha inş çok bekletmez bebelerimiz.bi olsun poposuna poposuna vuracam:32:Temizlik yaptıracam boyu tezgaha yetişmezse altına sandalye katıp bulaşık yıkatacam görür o ömrümü yedin dicem:9::9::9:

arkadaşlar benide alın aranıza bende 2 yıldır bekliyorum bebeğimi ama gelmiyor çok istiyorum ama olmuyor çok canım sıkkın

canım nerden buldun sen bu doktoru?
neyse sıkma canını bitanem herşeyde vardır bi hayır..

Ya sorma ya koskoca universite hastanesi yani manyak abartısız bu az anlattım daha neler neler eşimle donduk kaldık oyle tabi ama imat ettım o kdr seye baktırmadım ınsan derki gel karından bakalım olmazsa alttan bakayım falan teselli eder hiç utanmasa dövecek yani sanki geri kafalıyız sanki görmemisiz anlayıssız mecburmuyum belki takıntım var sevmıyor zira siz biliosunuz takıntı diil korkudsn aldıgım bi karar pes diyorum bidaha da asla dıyorum

Dün ben de burada yazılanlardan ilham alıp yapmıştım test fakat negatif. bekleyecem daha inş çok bekletmez bebelerimiz.bi olsun poposuna poposuna vuracam:32:Temizlik yaptıracam boyu tezgaha yetişmezse altına sandalye katıp bulaşık yıkatacam görür o ömrümü yedin dicem:9::9::9:

Aynen canım bende o karardayım çok yordu beni bende onu yoracam o görür gününü poposunda diş izlerim hiç gitmeyecek:)))))

Mrb kızlar beni de aranıza kabul eder misiniz evlendigim günden beri bebis istiyorum ama kısmet olmadı daha :50::50:

hoş geldin :)) sen nekadar zamandır uğraşıyosun canım dr a gittinmi hiç

Hosbuldummmm cnmm :16::16: üc senedir ugrasıyoruz ilk sene mantar ve kist tedavisi gördüm sonra esim varikosel ameliyatı oldu simdi de bende yumurta tembelligi esimdeyse hala sperm yetmezligi var orucda ara verdim dra daha gitmedim sen tedavi oluyo musun

Hosbuldummmm cnmm :16::16: üc senedir ugrasıyoruz ilk sene mantar ve kist tedavisi gördüm sonra esim varikosel ameliyatı oldu simdi de bende yumurta tembelligi esimdeyse hala sperm yetmezligi var orucda ara verdim dra daha gitmedim sen tedavi oluyo musun

oyyyy sizin sorunlar bya çokmuş yok canım ben hiç dr a gitmedim 2 aydır deniyorum zaten geçen ay adetimden bikaç gün önce gittim ultrasonla baktı bebek olsada şuan çok erken ama yok gibi dedi sonra folik asit verdi onu kullaniyorum işte

hoşgeldiniz kızlar gelin gelin ama şimdiden söylemesi okuyup okuyup belirti aramayın kendinizde relax olup hamiş arkadaşlarımızla ve adaylarımızla takılıyoruz burda güzel haberler alıp halay çekiyoruz :64: kırmızılar gelince hepimiz sinir oluyoruz ama rabbim bilir deyip umutlarımızı bi sonraki aya erteliyoruz eee bu dünya umut dünyası hoşgeldiniz tekrar sılanın bekleme odasına umarım kısa sürede sılanın hamişleri olursunuzda gece bebek zırıltılarıyla uyanırsınız aminn :1:

benide alın aranıza.... benmde olmdı.. istiyoruz ve bekliyoruz..:emir_bebek:bi melek bekliyoruz kucağımızı dolduracak hayırlısıyla ... :49:

oyyyy sizin sorunlar bya çokmuş yok canım ben hiç dr a gitmedim 2 aydır deniyorum zaten geçen ay adetimden bikaç gün önce gittim ultrasonla baktı bebek olsada şuan çok erken ama yok gibi dedi sonra folik asit verdi onu kullaniyorum işte

Bende folik asit kullanıyordum evet malesef biri bitti derken baska sorun cıkıyo :50::50: kac yıllık evlisin kac yasındasın

hoşgeldiniz kızlar gelin gelin ama şimdiden söylemesi okuyup okuyup belirti aramayın kendinizde relax olup hamiş arkadaşlarımızla ve adaylarımızla takılıyoruz burda güzel haberler alıp halay çekiyoruz :64: kırmızılar gelince hepimiz sinir oluyoruz ama rabbim bilir deyip umutlarımızı bi sonraki aya erteliyoruz eee bu dünya umut dünyası hoşgeldiniz tekrar sılanın bekleme odasına umarım kısa sürede sılanın hamişleri olursunuzda gece bebek zırıltılarıyla uyanırsınız aminn :1:

amin.. rabbim benm gibi isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin.... meleğim seni bekliyorum...:16:

Ya normalinde hiç benim başıma böyle şey gelmemişti şok oldum resmen idrar pozitif kan negatif:(((insan hemen umutlanıyor
aaa canım sıkma canını olur tez zamanda inşallah bi kere benimde 8 gün geçti ki daha çocuk düşünmüyordum kanda - çıktı bide demez mi hanımefendi malesef negatif yani hamile değilsiniz bakın şu değer 10 üzerinde olmalıydı diye yerin dibine geçtim sandım ama çok normaldi kim bilir o çocuk benim gibi kaç kişiye böyle konuştu dedim . sende umutlarını yitirme canımm allah tez vakitte beta hcg ni 1000lere çıkarsın :16::54:

arkadaşlar benide alın aranıza bende 2 yıldır bekliyorum bebeğimi ama gelmiyor çok istiyorum ama olmuyor çok canım sıkkın

İnş canım olur Rabbim nasib eder.Sağlık sorunu olmadan 3 yıl bekleyip bebeği olan arkadailarım var.hatta ileri gideyim annemin 14 sene çocuğu olmadı yani hiç hamile kalmadı.15.sene ablam oldu ardından 5 tane daha:1::1::1:
Dua iste misafirden hamilelerden babandan yaşlılardan çocuklardan bizimki yavan kalıyor onların yanında:40:

Back
X