• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benımde bata son 4 gun ama bu ay cok şişkinligim oldu ya gögüsler acıdı hassas oldu kılo almıs gıbı oldum aldım dıyede uzuldum 15 gunde 3 kılo fark etti ya olacam hasta ama olsam sısdım yaaaa

Hamişler hava serinledi corap giymeyi unutmayın ben ki kışın bile giymem ama bebiş için şimdiden evde dahil giyiyorum :))))

çorap giymeden nasıl durabiliyosun kuzum kışın yaa..ben gece yatarken 2-3çorap bide patik giyerim..
altımıza battaniye sererim..üstümze yorgan pike ve battaniye alıp öyle yatıyoruz..

benımde bata son 4 gun ama bu ay cok şişkinligim oldu ya gögüsler acıdı hassas oldu kılo almıs gıbı oldum aldım dıyede uzuldum 15 gunde 3 kılo fark etti ya olacam hasta ama olsam sısdım yaaaa

adet olmadan önce hep böyle şişermisin?ve göğüslerin böyle hassas mı olur canım?

bu ay fazla çalışma olmadı canım sanmam ya ama hayırlısı tabi sagol senın nasıl gidiyor hamilelik bakalım

şuan inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi..eşimle dükkana gittik biraz yardım ettim ona..
ya işte ara ara kendini hissettiren mide bulantısı var canım yaa..

benim oglumda aşermemde olmadı bulantımda zor olur ama olsun yorgunluk devam eder ama ıkı yurusen bıle olur:49::49:

benm ilk hamileliğim kısa sürdü..2.5aylıkken kaybettik bebişimizi..
onda bu kadar çok bulantı olmamıştı..şimdi daha yoğun ilkine göre normaldir herhalde :S

Kizlar ya canim sıkkın..bogazim agriyo diye balli corek otu yedim..yedikten sonra aklima geldi zarari varmi die..arastirdim hamileyken zararliymis dusuge sebep oluyomus :5:

Back
X