Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamişler hava serinledi corap giymeyi unutmayın ben ki kışın bile giymem ama bebiş için şimdiden evde dahil giyiyorum :))))
Ahhh arya ahhhh burası hala 40 derece (antalya) çorap giymek bi yana hala buz gibi su içmek istiyorum(((
benımde bata son 4 gun ama bu ay cok şişkinligim oldu ya gögüsler acıdı hassas oldu kılo almıs gıbı oldum aldım dıyede uzuldum 15 gunde 3 kılo fark etti ya olacam hasta ama olsam sısdım yaaaa
adet olmadan önce hep böyle şişermisin?ve göğüslerin böyle hassas mı olur canım?
her zaman deyıl canım bazen şişerimde bukadar deyil bu ay aşırı oldu
hadi bakalım hayırlısı cnım benim :)
bu ay fazla çalışma olmadı canım sanmam ya ama hayırlısı tabi sagol senın nasıl gidiyor hamilelik bakalım
şuan inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi..eşimle dükkana gittik biraz yardım ettim ona..
ya işte ara ara kendini hissettiren mide bulantısı var canım yaa..
benim oglumda aşermemde olmadı bulantımda zor olur ama olsun yorgunluk devam eder ama ıkı yurusen bıle olur![]()
canımmm naptınnn?
inşallah gelmemiştir o kırmızılar![]()
gelmedi canım:)
ben bekliyorum ama o gelmiyor:)
peki böye gecikmeler olurmuydu canım yaa?
hiç gecikmem ben 28.günde pıt diye olurum %80.
bazen ayaklarımı fln üşütürsem 1-2 gün gecikmem olabiliyor .
inşallah ayaklarını üşütmemişsindirrrr![]()
genelde kışın olur zaten canım
bakalım görcez
ayy hadi bakalım hayırlısı :)
sen nasılsın bakalım
bulantıların varmış galiba
Kizlar ya canim sıkkın..bogazim agriyo diye balli corek otu yedim..yedikten sonra aklima geldi zarari varmi die..arastirdim hamileyken zararliymis dusuge sebep oluyomus![]()