• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım testin üstündede yazıyo zaten..bende çok kez yaptım tek çizgi çıktı sonradan çift çizgiye döndü ama işte geçersiz oluyo test..

:) bende hic donmedi ole biside yoktu testte sadece 5 dknin uzeri gecersiz dio..ama hic zmn gecince cift cizgi cikmadi cikan varsa ve hamilelik yoksa kimyasal gebeliktir bence..sen hangi testi kullandiydin

Son düzenleme:
Canım o testlere güvenme bence git kan testi yaptır derim en güvenilir olanı..bu arada üzülme çünkü elden gelen birşey yok biz dua edip sabırla bekleyelim

kan içinde randevu alçaktım burda sadece bitane hastane var ordada yarın dr yokmuş başka bişey için dahiliyeye gitcem acaba o anlamazmıki

yarın belli olur zaten.eşim de perişan oldu beni öyle ağlarken görünce.adam bide nöbetten geldi beni güldürmek için uğraşıp durdu :43:

Erken ogrenmek hic guzel degil cnm yiprstma kendini bu kdr akisina birak Rabbim bilir herseyin en iyisini

:) bende hic donmedi ole biside yoktu testte sadece 5 dknin uzeri gecersiz dio..ama hic zmn gecince cift cizgi cikmadi cikan varsa ve hamilelik yoksa kimyasal gebeliktir bence..sen hangi testi kullandiydin

benimki miratech.2.çizginin olduğu yer boş olması lazım negatif olması için ama benimkinde bişeyler çıktı aklımı karıştıran o.ve hala adet olmadım 2.gün bugün

Canım acilde de yapılıyor ben dün gittim acilde yaptırdım

aa iyiymiş inş çok bekletmezler acilden yaptırıyım ozaman zaten hiç bilmediğim biyere gitcem bide bu stresle beklemeyim. kanda pozitif çıkarsa dr. a hemen gitmem gerekirmi acaba 1 hafta sonra gitsem ne olurki

aa iyiymiş inş çok bekletmezler acilden yaptırıyım ozaman zaten hiç bilmediğim biyere gitcem bide bu stresle beklemeyim. kanda pozitif çıkarsa dr. a hemen gitmem gerekirmi acaba 1 hafta sonra gitsem ne olurki

ben adetim 12 gün geçtikten sonra gittim cnım ilk kontrolüme..

Sonucu bir saat içinde veriyorlar eğer pozitif çıkarsa bence bir hafta bekle öyle git inş pozitiftir:)))

aaa canım sıkma canını olur tez zamanda inşallah bi kere benimde 8 gün geçti ki daha çocuk düşünmüyordum kanda - çıktı bide demez mi hanımefendi malesef negatif yani hamile değilsiniz bakın şu değer 10 üzerinde olmalıydı diye yerin dibine geçtim sandım ama çok normaldi kim bilir o çocuk benim gibi kaç kişiye böyle konuştu dedim . sende umutlarını yitirme canımm allah tez vakitte beta hcg ni 1000lere çıkarsın :16::54:

Kızlar hiç dert etmeyin Rabbim gün geliyor öyle veriyor ki.Dünya telaşı hiç bitmez sabah akşam ev işi:6:koca inadı:57:geçim derdi hiç bitmez.Ne zaman evlenecez kiminle evlenecez merak ediyorduk evimizin kadını:12:olduk.Bugün çocuk istiyoruz yarın bu çocuğu hangi okula gönderelim diye düşünecez büyüyecek biz öyle her gelin almayız hamarat olacak:104: diyecez.
idarara da güvenmeyin çok yanıltıcı en iyisi kan testi:94:Hayal kırıklığı çok kötü.Ben de diyorum ki atalım idrar testlerini ovulasyonları hiç strese girmeden iş telaşesi içinde öğrenelim yavrumuzun olduğunu.Cahillik çok güzeldi beee çok bilmiş olmak
iyi değil:42: yok şu ara kanama şu implantasyon bu kist..Niye öğrendik şunları yaaa:84:

günaydın canlarım nasılsınız bakalım giremiyorum bu aralar yoğunum..
dün eşimle konuştum adetimin geciktiğini..
o da bekleyelim sonra adet olursan ne olacak dedi..
bekleyelim biraz daha öncede böyle gecikmiştin ondandır belki dedi..
yani ikimizde gayet soğukkanlıyız..
bende tamam dedim..
zaten evde misafirim var..
bi yandan diğer evin işleri var..
olacağına da hiç bi ihtimal vermiyorum..

günaydınn kızlar bende cumartesi günü strsimi attım şuanda istanbulda güleryüzlü bir doktor arıyorum özel tüzel farketmez avrupa yakası olursa süper olur aa birde cumartsi bakılmam lazım calısıyorum cok yogunuz bu ara :( varmıdır bildiğiniz??

günaydın canlarım nasılsınız bakalım giremiyorum bu aralar yoğunum..
dün eşimle konuştum adetimin geciktiğini..
o da bekleyelim sonra adet olursan ne olacak dedi..
bekleyelim biraz daha öncede böyle gecikmiştin ondandır belki dedi..
yani ikimizde gayet soğukkanlıyız..
bende tamam dedim..
zaten evde misafirim var..
bi yandan diğer evin işleri var..
olacağına da hiç bi ihtimal vermiyorum..

Canım benm de arada 2 ya da 3 gün geçiyor sonra doktora gidiyorum doktoru görünce adetim gelmeye başlıyor.Hep biz mi öğrenecez bekleyecez onu biraz da o beklesin bizi:21:hiiiiiiç acele etme için rahat etsin sakin sakin sonradan gidip öğren

Ahhh arya ahhhh burası hala 40 derece (antalya) çorap giymek bi yana hala buz gibi su içmek istiyorum :((((

canım istanbul feci serindi ya ben ilk kez cumrtesi akşamı titredim bildiğin gibi diil kapı pncere de kapalı yattım 2 gündür :) sen yine de terlik falan giy beton falan taş varsa iyi olmuyo

Canım benm de arada 2 ya da 3 gün geçiyor sonra doktora gidiyorum doktoru görünce adetim gelmeye başlıyor.Hep biz mi öğrenecez bekleyecez onu biraz da o beklesin bizi:21:hiiiiiiç acele etme için rahat etsin sakin sakin sonradan gidip öğren

öncelikle hoş geldin tatlım aramıza:38:
yani benim bugün bi hafta oldu ve gayet rahatım bu sefer bakalım ya hayırlısı artık.. olursa olur zaten..

Back
X