• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok haklısın kesinlikle

bu hafta evdeydim kafam dağıldı aslında biraz .. eşimin babaannesiyle alışverişti gezmeydi derken baya güzel geçti vakit

aklıma geldikçe savdım ama bugün yine yokluyo beni .. bide umutlarımın boşuna çıkması üzecek beni o yüzden umutlanmak isteiyorum hiç

boşver bitanemm hiç takma kafana geldiği an geri gönder o düşünceleri :) biz ramazanda kayınvalidemlerde kaldık ona rağmen birlikte olduk ve en yoğun yumurtlama gününde yapmadık eşimle küstük :) ben diyodum ona bu ay ümitlenme senin yüzünden olmayacak diye:) ama bak işte gelmiş meleğim..

öncelikle hoş geldin tatlım aramıza:38:
yani benim bugün bi hafta oldu ve gayet rahatım bu sefer bakalım ya hayırlısı artık.. olursa olur zaten..

Sılacım selam:)
özlettin kendini ya.
bu arada sevindim gecikmen olmuş ve 1 hafta gibi azımsanmayacak kadar çok:) maşallah:nazar:
artık zamanı gelmiş gibi en azından evde idrar testi yapsan.
bende aynı psikolojideyim şuan 3 gün geciktim.ama hala hastaneye koşmadım önceki aylar gibi.
olursa zaten vucudum reaksiyon verecektir diye bekliyorum.

boşver bitanemm hiç takma kafana geldiği an geri gönder o düşünceleri :) biz ramazanda kayınvalidemlerde kaldık ona rağmen birlikte olduk ve en yoğun yumurtlama gününde yapmadık eşimle küstük :) ben diyodum ona bu ay ümitlenme senin yüzünden olmayacak diye:) ama bak işte gelmiş meleğim..

aslında biliyomusun bu ay bende hiç beklemiyorum çünkü

ufak kardeşim bi haftalığına bana geldi kalmaya uyuyamadığı hiç geç saatlere kadar onun yanındaydım

hiç umudumuz yok yani bu aydan bakalım o yüzden hiç heveslenmek istemiyorum bende

aslında biliyomusun bu ay bende hiç beklemiyorum çünkü

ufak kardeşim bi haftalığına bana geldi kalmaya uyuyamadığı hiç geç saatlere kadar onun yanındaydım

hiç umudumuz yok yani bu aydan bakalım o yüzden hiç heveslenmek istemiyorum bende

hayırlısı olsun canımmm :)

ayyy evet canım inşallah..çok korkuyorum inşallah herşey yolundadır..

yolundadır tabikide Allahın izniyle.. hala mideni bulandırdığına göre :) kazı çalışmaları yaptığına göre sıkıntı yok :D 38s dediği gibi ..

derdimiz hiç bitmiyo işte

bi hamile olsak deriz sonra bi keseyi görsek sonra kalp atışları sonra başka şeyler en son bi doğursam da bebeğimi kucağıma alsam :)

velhasıl hamile kalmak yetmiyormuş :)

yolundadır tabikide Allahın izniyle.. hala mideni bulandırdığına göre :) kazı çalışmaları yaptığına göre sıkıntı yok :D 38s dediği gibi ..

derdimiz hiç bitmiyo işte

bi hamile olsak deriz sonra bi keseyi görsek sonra kalp atışları sonra başka şeyler en son bi doğursam da bebeğimi kucağıma alsam :)

velhasıl hamile kalmak yetmiyormuş :)

ayy sorma canım yaa aynen öyle valla.. hangi lise hangi üni? ee evlilik?sonra çock?sonra 2.çocuk onlar büyür ondan sonra onlarn okulları evlilikleri :) kısır döngü işte :)

kızlar bende korunmayı bıraktım inş hamileyimdir yanlız benim kasıklarımda ağrılar var neden olabilir sizce:18:

yarın kontrolüm varrrrr çoook heyecanlıyım yaa :S

Hadi yine guzel haberlerini bekliyoruz..bulantin oldugunu soyle premesis die hap veriolar icinde folik asitide barindiran bulanti hapindan..benimde haftaya persembe insallah bi sorun yoktur..nevsehir konya yaptim hafta sonuna dogru dugun sebebiyle sorun olmamistir insallah..ama asiri bulantim oluo dun aksam yemegi hazirlayamadim bulanmaktan :/ cok kotu bu bulanti..istahimda kapali dogru duzgun bisi yiyeniyorum :/

Son düzenleme:
Sinem ayda bir değil sanırım senin kontroller? Geçen haftada girmiştin değil mi? Bilgi edinme anlamında soruyorum yani hamileliğin ilk zamanlarında kontroller sık sık mı yapılıyor :21:

canım benim bu 2.gebeliğim..ilkini kaybettik kalp atışı durmuştu..
evet geçen hafta gitmiştim karından usg ile keseyi gördük..şuan vajinal yapmayalım biliyorum korkuyosun ilkinden dolayı ama önümüzdeki hafta kalp atışı için tekrar görüşelim dedi doktorum..
ilk hamilelğimde vajinal ultrasonla 6+5 de kese,bebek ve kalp atışını görmüştük..ben 11haftalık olarak gitmiştim kontrole fakat 8+1 çıkmıştı..
sanırım bu kontrolde herşey yolunda giderse 1 ay sonra gideriz kontrole..

Hadi yine guzel haberlerini bekliyoruz..bulantin oldugunu soyle premesis die hap veriolar icinde folik asitide barindiran bulanti hapindan..benimde haftaya persembe insallah bi sorun yoktur..nevsehir konya yaptim hafta sonuna dogru dugun sebebiyle sorun olmamistir insallah..ama asiri bulantim oluo dun aksam yemegi hazirlayamadim bulanmaktan :/ cok kotu bu bulanti..istahimda kapali dogru duzgun bisi yiyeniyorum :/

aslında bulantı için ilaç pek istemiyorum folbiol ve progestan kullanıyorum bide o olursa iyice karışmazmı :S
o zaman kalp altışından 2hafta sonra tekrar mı çağırıyolar canım? inşallah bişey olmamıştır canım bende kırşehire kırıkkaleye gitmiştim ilkinde..
bendede çok fazla bulantı geçen gün çorba içtim sonra yarım tabak yemek aldım kendime ama yiyemedim..
bende inanılmaz gaz problemi,aşırı mide bulantısı ve ara ara baş dönmesi oluyo..
normalde kalkar kalkmaz kahvaltı yapamayan ben bikaç gündür gözümü açar açmaz kahvaltı hazırlıyorum kendime..

Back
X