• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım valla bende senin gibi bekledim 8 gün test yaptım iki çizgide baya koyu çıkmıştı ertesi günde kan vermiştim. Bence sende gecikme zaten 7 gün geçmiş bir test al yap inşallah göbüşündedir bebişş :emir_bebek:

o zaman ben bu akşam eve giderken test alayım ya

yeter beklediğim dimi:17:

varsa bebiş çıkar inşaAllah yoksa da ümit etmeyi keserim en azından:17::18:

güzel duana amin diyorumm inşaAllah orada minik bir bebiş vardırrrrr :1:

inş canım kesede bebek görünür bakalım hayırlısı ne kadar kaygılansak düşünsekte hersey olacagına varıyor.bakalım bugün gidicem tekrar baksın zaten ultrasonla o yüzden aramadım tel.canım bakalım bugün bi hayırlısıyla gecseydi.ondan sonra senin haberlerini beklerim artık

tabi bitanem hiç üzülme gör bak güzel cıkacak senden haber bekliyorum olurmu

o zaman ben bu akşam eve giderken test alayım ya

yeter beklediğim dimi:17:

varsa bebiş çıkar inşaAllah yoksa da ümit etmeyi keserim en azından:17::18:

güzel duana amin diyorumm inşaAllah orada minik bir bebiş vardırrrrr :1:

Ay bak heyecanlandım canım yrın sabah yaparsın yine haberinide yarın alırız inşallah hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah. :8:

bebek bekleyen arkadaşlar ne zamandır deniyorsunuz?ben de bi gariplik yoktur inşallah..4 ay oldu ama hep yarım yamalak devam edebildik..çalışşınca zor oluo yaw..yumurtlama dönemini kaçırıyor da olabiliriz..bu ay full calışıcam inşallah..

biz 7-8 aydır korunmuyoruz

ama çalışmalara hassasiyet 4 aydır var

yumurtlama günlerine dikkat etmiyoduk felan yani

son 4 aydır dikkat ediyoruz

bebek bekleyen arkadaşlar ne zamandır deniyorsunuz?ben de bi gariplik yoktur inşallah..4 ay oldu ama hep yarım yamalak devam edebildik..çalışşınca zor oluo yaw..yumurtlama dönemini kaçırıyor da olabiliriz..bu ay full calışıcam inşallah..

canım bende 4. ayda hamile olduğumu öğrendim gariplik yok yani. çalışmaya devam :34:

insan korkuyor acaba bi durum bi rahatsızlık mı var filan die..yarın dr a gidicem inşaal..folik asit alıcam..bugün adetin 6.günü ateş ölçmeye başladım bugünden itibaren..bakalım inşallah bu ay olur..ayın 8 inde başlıcam bu ay..2 günde bir sonuna kadar devam edicem..belki de gec yumurtluo olabilirim..adetim 28-29 günde bir oluyor ama bilemiosunuz ki

insan korkuyor acaba bi durum bi rahatsızlık mı var filan die..yarın dr a gidicem inşaal..folik asit alıcam..bugün adetin 6.günü ateş ölçmeye başladım bugünden itibaren..bakalım inşallah bu ay olur..ayın 8 inde başlıcam bu ay..2 günde bir sonuna kadar devam edicem..belki de gec yumurtluo olabilirim..adetim 28-29 günde bir oluyor ama bilemiosunuz ki

aynen canım insan olmayınca tereddüt ediyor

benim günü test yapmaya korkuyorum negatifi görcem diye .. geçse kabahat geçmese kabahat batta :1::1:

bu ay eğer hamile değilsem bende hızlı bir şekilde doktora gitmeyi düşünüyorum inşaAllah

Selam kizlar kahverengi lekelenmem vardi doktora gittim dun
İdrar iltihabi var diye Arilin diye bir fitil verdi
Ne olduysa ondan sonra kan gelmeye basladi sizce
Hamile olmama hala sans varmi? Cuma gunu adetimdi
Adet gibi kanama var yoksa bosaltiyormu orayi yardim :(

aynen canım insan olmayınca tereddüt ediyor

benim günü test yapmaya korkuyorum negatifi görcem diye .. geçse kabahat geçmese kabahat batta :1::1:

bu ay eğer hamile değilsem bende hızlı bir şekilde doktora gitmeyi düşünüyorum inşaAllah

inşallah sen hamilesindir canım..ben artık herkes için dua ediorum.ama olmazsa bu ay sen de bi git tabi..ama en azından folik asit kullanıomusun? onun için git

Back
X