• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemde nasıl :9: sanki soluksuz bi roman okuyorum gibi :51: sayfaları geçiyodum :1: yazdıklarınıza gülüyodum bazen, bazen de 'aaa günü geçmişti hamiş kalamamış bu ay da ' diyodum, eşim napıyon sen, ne okuyon durmadan diyodu :9: hahahh :52:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:yazdıklarımıza dikkat edeyim ya belki başkaları da okuyodur hahhahaha:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
çok dedin mi kız bu 38s ne kadar konuşuyor die:27::27::27::27:

valla ben öyle olamıycam. 1,68 boyum var 67 kiloyum daha şimdiden 10 kilo fazlam var. hamile olursam ortalama +10-+15 desek, ben herhalde 80'i görürüm herhalde. :53::53::53::53::53::53::53:

80 mii :18::18::18::18::18::18::18::18:

allahıımm aynı kilooo, aynı boydayız :9: hamiş kalmadan vermeliyiz bu kiloları :31: :31: :31:

yoksa sende benim gibi üye olmadan önce konuları 'ziyaret edip üye olanlardan mısın :9: hoş geldin tatlım, kafan boş göbeğin dolu olsun :49: :emir_bebek: :nazar:

evet hem de nasıl:) sürekli okuyorum burda yazılanları.
eşim artık dalga geçiyor benimle, bilgisayar söyledi mi bebek varmıymış diyo :52:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:yazdıklarımıza dikkat edeyim ya belki başkaları da okuyodur hahhahaha:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
çok dedin mi kız bu 38s ne kadar konuşuyor die:27::27::27::27:

yok ya valla hepinizi çok sevdim de dayanamayıp geldim kuşum :10: :10: :10: ayrıca kızların genlerinde var bebeğim, inkar etsekte çok konuşuyoz valla :9: :6: :6: :6: :8: :12:

Ayy sorma cnmm ya bide bnm döngüm uzun oldugu icin bebis yoksa bi an oncr regl olayim bitsin calismalara devam diye dusunuyorum =)) e tabi bu ay olursada guzel olur amaa stres yokk stres oldumu bebrk gelmiyomus onu ogrendimm forumda geze geze =)
hadi hayırlısı bakalım:34:
böyle olman normaldir canım şimdi sakin ol diyecemde biliyorum ki bu ay o sakinlik olmayacak.. hatta günler geçmek bilmeyecek inadına:18:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:HAYVANAT BAHÇESİNDE:
Yabancı: aman tanrım ne kadar tatlı !!
Türk: ahmet bak, aynı sen laa

hemde nasıl :9: sanki soluksuz bi roman okuyorum gibi :51: sayfaları geçiyodum :1: yazdıklarınıza gülüyodum bazen, bazen de 'aaa günü geçmişti hamiş kalamamış bu ay da ' diyodum, eşim napıyon sen, ne okuyon durmadan diyodu :9: hahahh :52:

:) aynı şeyler bizde de oluyoooo:) ben de öyle takip ediyodummm
hatta eşim geliyo pcnin başına ne okuyon bakiiim sen bukadar merakla kaç saattir diyo, kovalıyorum hemen,
kızsal durumlar sen bakma diyorum:) iyice meraklanıyo. sonra da dalga geçiyo, bebek varmıymış söyledi mi bilgisayar diye:)))
:52::52::52::52:

sıla
leyla
betül
nurgül
ayfer
merve
çiğdem
dilek
rahime
emine
Speedy77
deniz
kızlar bu isimlere meryem suresini okudum allah kabul etsin inş...

Ayy sorma cnmm ya bide bnm döngüm uzun oldugu icin bebis yoksa bi an oncr regl olayim bitsin calismalara devam diye dusunuyorum =)) e tabi bu ay olursada guzel olur amaa stres yokk stres oldumu bebrk gelmiyomus onu ogrendimm forumda geze geze =)

benim döngümde uzun ama ben bu ay hesaplamadım bilmiyorum batımı:26::26::26:
sen bu işi kapmışsın bebeğim ben bişey demiyorum sana:52::52::52:

:) evet tatlım ilk kural "no stres yes baby :49: :49: sonraki adım folik asit, eğer düşünüyosan bebeği, hemen başla :emir_bebek: ama o da iştah açıyor :53: :53:

hatta eşim geliyo pcnin başına ne okuyon bakiiim sen bukadar merakla kaç saattir diyo, kovalıyorum hemen,
kızsal durumlar sen bakma diyorum:) iyice meraklanıyo. sonra da dalga geçiyo, bebek varmıymış söyledi mi bilgisayar diye:)))
allah sizi ne yapmasın emii.. topik oldu size roman hıııı:9::9::9::9::9::9::9::9:
sıla
leyla
betül
nurgül
ayfer
merve
çiğdem
dilek
rahime
emine
Speedy77
deniz
kızlar bu isimlere meryem suresini okudum allah kabul etsin inş...

allah kabul etsin tatlım ağzına yüreğine sağlık:54::54:

ama bak öğrendiklerini anlat eşine, faydalı şeyler öğrendiğini bilsin :9: mesela ilk günler dalga geçiyodu eşim, şimdilerde de "bebek olmadan önce baba neler yese iyiymiş ' sor bakim diyo hahahaahh :52: :52: :52: :52:

allah sizi ne yapmasın emii.. topik oldu size roman hıııı:9::9::9::9::9::9::9::9:

allah kabul etsin tatlım ağzına yüreğine sağlık:54::54:

allah razı olsun canım bugün cuma günlerden ne kadar çok dua edersek o kadar iyi..sonuçta elbet dilek saatine yakalanırız:9:

aaa onada basladim canim 2 aydir iciyorum ama bnde bisey yapmadi kiloda degisiklik yok =)
38s canim evet evet cozdum bu isi aklima bebis gelince tatil planlari yapip o dusunceyi uzaklastiriyorum =)))
:) evet tatlım ilk kural "no stres yes baby :49: :49: sonraki adım folik asit, eğer düşünüyosan bebeği, hemen başla :emir_bebek: ama o da iştah açıyor :53: :53:

Back
X