• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldinizzzzzz ya senin oğlun olacak gibi sanki hep oğluşun demek geliyor içimden:54::54::54::54:

sağol bitanem arabayı haziranda aldık evden tam bi ay önce yeni sayılmaz artık zaten 2. el. ama yetiyor çok şükür rabbim olmayanlara nasip etsin:29::29::29::29:

yaaaa demeee kızım olsunnn :) sağlığı,aklı,fikri yerinde,eli ayağı düzgün olsun gerçide oğluşumda olsa farketmez..
amaaannn bizimde 2.el boşver kuzum ayağımızı yerden kesiyo ya gerisi boş :32::32::32:

bugün eltim bende hem ona laf yetiştiriyorum hem size yazıyorum ne ondan ne sizden vazgeçemiyorum ama biraz daha yazıp kaçarım heralde midem kazınmaya başladı

hoşbuldukkk..
ayy sorma canım ama napayım dayanamadım gece çıldırıcaktım eşim gel bişeyler yapalım biz diyo yok ben lahmacun istiyorum dedim bide acılı istedim acısızın tadı olmuyo diye :9::9::9::9: ahh ben ahhhh tam dayaklığım :47::47:

bebişler bahane lahmacunlar şahane dimi kandırıkçılar siziii:1::1::1: bende hamiş kalıyım bişeyler isticem :1::1:

yaaaa demeee kızım olsunnn :) sağlığı,aklı,fikri yerinde,eli ayağı düzgün olsun gerçide oğluşumda olsa farketmez..
amaaannn bizimde 2.el boşver kuzum ayağımızı yerden kesiyo ya gerisi boş :32::32::32:
orası öyle tabiki de ben içimden geçeni söyledimmm ikiz olsun en basiti ve en temizi valla:34::34::34::34: aynen öyle valla kimsye muhtaç değiliz çok şükür
bugün eltim bende hem ona laf yetiştiriyorum hem size yazıyorum ne ondan ne sizden vazgeçemiyorum ama biraz daha yazıp kaçarım heralde midem kazınmaya başladı

hehehhee maşallah kız sana:34::34: slm söyle eltine:34::34::34:
bende acıktımm yaaa:56::56::56:

tünaydın uykucu hayırdır inşallah:6::6::6:

merhaba tatlım:34::34::34:

ayyy evet biraz fazla uyumuşum:52:ta rüyamda beniö oğlum var kucağımda 4 aylık falan eşimle bir yere gideceğiz ben arabanın ön koltuğuna biniyorum eşim bana kızıyor kucağında bebek var arkaya geç falan diyo:)çok tatlıydı ama

orası öyle tabiki de ben içimden geçeni söyledimmm ikiz olsun en basiti ve en temizi valla:34::34::34::34: aynen öyle valla kimsye muhtaç değiliz çok şükür

a.s cnm eltimde sana slm söylüyo biz hamur işi falan yapcaz ohhh midemiz bayram etsin:32::32::32:

yaa geçen yengelerimden bi tanesi dedi ikiz mi acaba karnın çok şiş dedi bende gaz o yenge gaz gaz dedim ama içime de bi kurt düştü..benim kontrole gittiiğimde minnacıkdı acaba ikiz olup görünmeme ihtimali varmıdırkine :S

ayyy evet biraz fazla uyumuşum:52:ta rüyamda beniö oğlum var kucağımda 4 aylık falan eşimle bir yere gideceğiz ben arabanın ön koltuğuna biniyorum eşim bana kızıyor kucağında bebek var arkaya geç falan diyo:)çok tatlıydı ama

hayırlara çıksın inşallahh:38::38:
bak eşin doğru demiş öne oturulur mu hiç çok ayıp:20::20::20:

Back
X