canım fikri olan varmı demişsin benimde son adetim 2 eylül ekim 2 de adet olmam gerekiyordu bizde 2 yıldır çocuk istiyoruz eşimde de bende de hiç bir sorun yok o yüzden tüp bebek veya aşılama yapmadn çocuk sahibi olmak istedik bu ay benimde aynı şekilde oldu normalde adete 1 hafta kala göğüslerim feci şişer ve ağrır bu ay kesinlikle ne şişti ne ağrıdı sadece sol yumurtalıkda bi yumurtlama sancısı gibi sancı ağrı 1 ekim ve 2 ekimde kendim evde test yaptım negatifti dün dayanamadım kan tahlili yaptırdım sonuç yine negatif çıktı doktorumu aradım kan tahlilini söledim yanlış çıkma veya kanda henüz çıkmamış olma ihtimalini sordum kesinlikle eğer gebelik varsa 1 haftalık dahi olsa kanda çıkar dedi bana ümidi kırmak istemem çok özür dilerim yardımcı olmak için yazıyorum çünkü piskolojikman kendimisi etkiliyoruz adeti önlüyoruz normalde hiç düzensiliğim yoktur ama hala gelmedi bugün 34, günüm bir doktorum dediki ptesi ye kadar gelmezse tekrar kan tahlili yaptır peki orda pozitif çıkma şansı nedir dedim yani aslında yok öle bişey dedi ama kendini rahatlatırsın gibi konuştu tabi ben artık kan tahlilini idrar tahlilinde pozitifi görmeden yaptırmam asla ama senin kuşkuların çoksa ptesi tekrar bi kan tahlili yaptır derim hiç belli olmaz inş hamilesindir tatlım Rabbim kimseyi bu yolda aratmasın