Birlikte ilk uyan?

Yeni evlendiğimizde uyandıgım gibi eşime bakardım ne güzel uyuyor diye...
öyle onu seyrederdim
ama eve alışmak zor oldu
sanki misafirmiş gibi geliyor insana

tabi onca sene aynı yerde uyuyup uyandığı bi evden sonra,farklı bir evde uyuyup ta uyanması garip gelir insana ama gidipte kocasını atacak kadr değil kaydirigubbakcemile3 hakkaten düşünüyorum da insan bi tuhaf oluyor :kedi:

Insan tabii ki basta biraz yadirgiyor ama yaninda sevdiginin nefesini, kalbini duymak, dinlemek, sarilmak, sabah tatli bir gunaydin opucugu ile gune baslamak bence herseye bedel... hic unutmuyorum, cok sekerdi...iyi ki yasamisim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu durumu garipseyen arkadaşlara şaşırdım ama olabilir insanlık hali
ben arkadaşlarda falan kaldığımda hiç garipsemiorm yerimi uyandığımda
eşimle yattığımdada garipsemem heralde
hatta bazen ark.larla aynı yatakta bile uyuruz ama bu zmana kadar beni garipseyip yataktan fırlatan olmadı allaha şükürkaydirigubbakcemile3

ilk gece değil ama sonraki gece uyandığımda (eşime sırtım dönüktü) karşımdaki duvara baktım bi afalladım. burası neresi dedim. yatakta bi kıpırtı oldu tabi unutmuşum evlendiğimi korktum hemen döndümki kocam yanımda opuyorumnanaktan. ama baya uykuluydum ki zor toparlamıştım kendimi.

bu durumu garipseyen arkadaşlara şaşırdım ama olabilir insanlık hali
ben arkadaşlarda falan kaldığımda hiç garipsemiorm yerimi uyandığımda
eşimle yattığımdada garipsemem heralde
hatta bazen ark.larla aynı yatakta bile uyuruz ama bu zmana kadar beni garipseyip yataktan fırlatan olmadı allaha şükürkaydirigubbakcemile3

Kalabalık koşturmayla geçen bi düğün yorgunluğunun ardından kaydirigubbakcemile4 yeni bi ev yeni bi oda
Bide uyku sersemliği eklenince ilginç anılar yaşanabiliyor
Eyvah nişanlımın yatağımda ne işi var diyenler de oluyor
Korkudan anneee diye bağıranlarda
Benim bekarken yatağımın başucu yanında bi boy aynası vardı
Bazı yorgun uykusuz uyandığım sabahlar gözümü açtığımda kendimi görünce afallardım
Saç baş dağılmış gözler şiş çirkin bişey bana bakıyor diye düşünürdüm kafamçokkarıştı

ben evi yadırgadığım için ilk uyanışım biraz tuhaf geldi bana....ama yanıbaşımda bebek gibi mırıl mırıl uyuyan aşkımı görünce içimi tarif edilmez bi huzur ve güven duygusu kapladı:asigim::nazar:

ben hiç yadırgamamıştım çünkü eşimle daha önce beraber uyanmıştık...
sanki ben yıllardır o evde onunmuşum gibi hissediyordum kendimi..

yok artık bi anlık olurda,anne diye bağıracak kadarda değil.
bende olmadı böyle bişi,ama o rahatlık,gece geç saatlere kadar birlikte dışarda olmak çok hoşuma gitmişti,
hesap vermemek kimseye..nerden bilirdim hasap vermemek diye bişe yok.
ama iiyiz ya hakkını yemiim şimdi,despot kocalar gibi değil.

evet bende bunu çok sevdim
ilk zamanlar geç saatlerde dışarı çıktığımızda eşim saate bakar "hadi annen / baban aramadan bırakayım seni eve kızmasınlar yoksa yarın izin vermez" falan derdi gülerdik kaydirigubbakcemile3

farklı
eğer istediğin gibiyse mükemmel
hatta o gecenin sabahında onun olmuşsan unutulmaz bi an
ama olamamışsan tamda hayal ettiğin gibi hatırlayamıyosun
ama onun olduktan sonraki sabah için duygular gerçekten tarif edilmez
kocacım demek bile anlamlı, gerçekten tama anlamıyla karısı olduğunu bilmek müthiş bişey
bende uyandığımda kocamı yanımda görmekten büyük bi haz duymuştum
ama sarıp sarmalanıp uyanmak isterdim
tek başına uymaya alışkın olduğumdan ve yatış poziyonlarımın sorunlu olduğundan bunu yaşayamadım
kalkınca aşkımmm evlendik yaa dedim :))
koçişin cevabı süperdi
evet evlendik ama henüz icraat yok :))))
hiç unutamam onun yüz ifadesini :)))

he he çok fena :smiley-cool: bende 59 gün sonra canımın içi ile birlikte uyanacağım inş. yataktan atmak yerine sarılıp öperim sanırım Şeniz :dance::dance::dance::dance:

biz daha önce birlikte çok uyuduğumuz için hiçbir şaşkınlık olmadı bende eşime karşı
onun yanında uyanmanın verdiği alışılagelmiş huzurum vardı..
bana eklenen şey tam anlamıyla sahiplenme duygusuydu o an..
ama ev başkaydı..
demliğime ilk çay suyumu koyduğumda
benim dedim , bu ev benim
ilk kez annemin zoru olmadan kahvaltı hazırlıcaktım kaydirigubbakcemile3
ve bu evin hakimi bendim , o benim çaydanlığımdı mutfak benimdi :asigim:
o çok başka bişeydii çook :asigim:

Eminim müthiş bir duygudur opuyorumnanaktan

aa ama evet ben de evlendikten sonraki ilk çay koyuşumda aynı şeyi hissettim. Benimmm. Ben karar veriyorum ben yapıyorum ya da yapmıyorum.. Karışan yok söyleyen yok. Tarifsiz bi rahatlık. Benimki klasik bi evlilik değildi. Evlendiğimizde oturacağımız eve sevgiliyken de defalarca gelmiştim ama evlendikten sonraki günler bambaşka oluyor. Bir başka uyanıyorsun, o eski ev yerine kendi zevkine göre döşediğin ama garip bir biçimde yeni ve yabancı bir ortamda uyanmak... Kimsenin sana geceyi sevdiğin adamla geçirmiş olduğun için hesap soramayacak olması.. Nikahlı eş olmuş olmanın verdiği garip ve yeni peydah olan bir sorumluluk, vakarlık :D komik işte dünden bugüne değişiyor. Evlenmek bi dönüm noktası.

Back
X