Birlikte ilk uyan?

hi hii ne güzel hikayeler.Benide o günlere döndürdü.Bizde geç saate kadar buraya nasıl geldiğimiz falan konuştuk (:utangac:sırnaşık şey)
sabah kalktığımda saat 12ydi ve ben yatakta yanlızdım.Kalktım sabahlığımı giyip odalara baktım salonda süper bi kahvaltı hazırlamış çiçekler koymuş.Bende seni kaldırıcaktım aşkım dedii ayyy o an ben kendimi prenses zannettim yaa.elimi nazikçe tutup masya oturttu bende ay keşke acık saçımı başımı toparlasaydım falan diye düşünürken bana çok güzel göründüğümü söylemezmi:asigim::asigim:

Ama hala kendimi dünyanın en güzel hatunu hissettirdiği için eşime minnettarım.

ilk sabahımızda uyanmadık uyandırıldıık sabah saat 8 de görümcem arayıp hadi buraya gelinde beraber kahvaltı yapalım diye aradı ilk sabahımda ne işim varsa onunla gerçi eşim gelemeyeceğimizi söyleyip telefonu kapattı ama güne onun iğrenç sesiyle merhaba dedim...

ılk uyandığımda kafayı ymek üzereydim,nedendir bilmem 10 gün falan depresif halde dolaşmıştım.Ne gülüyodum ne konuşuyodum.Sonra sonra geçti.Kaynanamın ekşi suratının etkisi mi vardı bilmem..:sm_confused:

:) heheheh valla alemmıs ya bu kız.. Bızde dugunden sonra zaten saat 5 olmustu 3 saat uyumus uyanmıstık snr kahvaltıya ınmıstık cok da mutluyduk :)

benim öle şaşırmak bağırmak olmadı da tabi ilk sabah bir yadırgama oluyor. İlk defa başka bir odada ve yatakta uyanmak insana tuhaf geliyor. Benim yatağım bekarken olan yatağımdan daha yüksek bazalı bir yatak. O yüzden düşeceğim gibi geliyordu. Çok uca gidemiyordum yatağın ortadında yatıyor eşimi de sıkıştırıyordum.Kocacağızımda küçücük yere sıkışıyordu benim yüzümden. Ona alışmak biraz zaman aldı bir de birkaç gece hiç yatamadım hep uyandım tv izledim. Şimdi anne evine gidiyorum ordaki yatağımda rahat edemiyorum. Alıştım buradaki evime elbette.

İnsan ilk sabahtan evine alışamazda kocasından korkanı da hiç duymamıştım..

sabah mahmurluğuyla bi şaşkınlık elbette oldu ama böyle çığlık çığlığa bağırmadım tabii ki
sarıldım öptüm onu gözlerimi açtığımdan seni görmek ne güzel dedim :asigim:

hiç olmadı bende öyle bir durum..
aynı sabaha ilk kez uyanmadığımız için olabilir...

O uyanmadan önce kalkıp makyaj yapıp geri yatmıştım, makyajsız görüp de korkmasın diye.. Halbuki uyanıkmış ama beni utandırmamak için bir şey dememiş 1 sene sonra öğrendim.. Hala güleriz katıla katıla kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:hala yapıyomusun makyaj

ne yeri ne kocayı yadırgadım
o yorgunlukla iyi uyku çektiğimi bilirim mirmirmirmir
gözleri gözlerimde uyandığımı hatırlıyorum ama Şeniz
kahvaltı yapıp balayına çıkmıştık
kaydirigubbakcemile4

Düğün çok yorucu ve gergin geçtiği için gece ayaklarımız şiş bütün kaslarımız ağrıyarak uyumuştuk
Dinlenmiş kendime gelmiş halde gözümü bi açtım bi çift göz bana bakıyor
En mutlu olduğum anlardan biridir

çok komık yahu:roflol: ben evlenınce ilk günümüzün sabahı şöyle güzel bir dudaklarından öpücem uzun uzun hiçte öyle şaşırmam bu kım dıye.:1hug:

delikafadulden bebimde arkadasımın basıan gelmıstı boyle bısey. kocası ewın ıcınde kosturmaya baslamıs sabah klktıgında:)
sacları normalde cok kabarıo arkadasımın bu yuzden fonsuzde dısarı cıkmaz. kocası o halde gorunce kaccak delık aramıstr:)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok güzel bir duygu
sarılarak uyumak,birlikte uyanıp,
birlikte kahvaltı hazırlamak
kızlar ogünlerin kıymetini bilin valla
şimdide güzel
ama ogünler daha başkaydı
hele balayı süperdi

Benim kardeşim ile paylaştığım bir ranzam vardı.Ben ranzanın alt katında yatıyordum,gözümü ilk açar açmaz ranzamın üst kısmında duran yazı ile uyanırdım.opuyorumnanaktan
İlk gecede uyumak ne mümkün,uyumak ile uyumamak arasında gidip geliyor insan.O yüzden ben böyle bir şaşkınlığa uğramadım ama itiraf edeyim yatağıma zor alışmıştırm.:gitme:
Arkadaşında fazla abartmış hani,insan uyanırda şöyle bir geriye dönmezmi aceba,yahu ben evlendim o insanda artık kocem oldu demezmi:kedi:

Back
X