- Konu Sahibi minikooommm
Başka tartı atan yok mu ben mi gözden kaçırdımTeşekkür ederim. Senin sonuç şahanekolaylikla devam edip, istediğimiz sonuca hep beraber ulaşalım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka tartı atan yok mu ben mi gözden kaçırdımTeşekkür ederim. Senin sonuç şahanekolaylikla devam edip, istediğimiz sonuca hep beraber ulaşalım
![]()
Tebrik ederim çok güzelGünaydın herkese. Tartı sonucum. 2,200 eksi ile yola devam ediyorum![]()
Tebrik ederim kızlar.Günaydın. Sabah yürüyüşe gitmeden tartılmıştım. Eksi 1.300 . Bu hafta daha düzenli gideceğim ınsalahEki Görüntüle 3651611
Hiç farketmedim aklıma çarşamba diye kalmış. O zaman haftaya perşembe görüşürüzTarti günümüz yarın kızlar
. Her Perşembe tartılıyoruz. Ondan kimse atmamistir
Merhabalar arkadaşlar. Hepinize bol eksili günler dileyerek ben de katılmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız? Yarın ki yeni tabloya eklerseniz ben de motive olurum sayenizde.Tebrik ederim kızlar.Tartı günümüz perşembe günleri. Sizin sonuçlar mükemmel. Sabahta tartılıp yazarsınız. Tabloyu yeniden oluşturcaz. Aradaki farka bakcaz.
Günaydın. Benim kilomu tartıldığım şekilde yazın.Regl oldum ve çok ödemli oluyorum bir daha tartıya çıkmayayım perşembeye kadar. Ara tartılma hiç yapmıyorum zaten. Uyandım bi Türk kahvesi içtim. Birazdan detox mix sirkemi içeceğim. 10 gibi de yürüyüşe çıkarım. Yürüyüş sonrası görüşürüzTebrik ederim kızlar.Tartı günümüz perşembe günleri. Sizin sonuçlar mükemmel. Sabahta tartılıp yazarsınız. Tabloyu yeniden oluşturcaz. Aradaki farka bakcaz.
Marliana gece yazmisti. Sabah kalkınca görüp tartildim dün. Benim kiloyu da dün gibi yazalım. Sabah suyumu içtim, yürüyüşe çıkınca da sağlıklı bir tartı olmaz galibaTebrik ederim kızlar.Tartı günümüz perşembe günleri. Sizin sonuçlar mükemmel. Sabahta tartılıp yazarsınız. Tabloyu yeniden oluşturcaz. Aradaki farka bakcaz.
Günaydın. Tabiki güncel kilonu beni etiketleyerek yazarsan tabloyu oluşturcaz tekrarMerhabalar arkadaşlar. Hepinize bol eksili günler dileyerek ben de katılmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız? Yarın ki yeni tabloya eklerseniz ben de motive olurum sayenizde.
Tamam canımGünaydın. Benim kilomu tartıldığım şekilde yazın.Regl oldum ve çok ödemli oluyorum bir daha tartıya çıkmayayım perşembeye kadar. Ara tartılma hiç yapmıyorum zaten. Uyandım bi Türk kahvesi içtim. Birazdan detox mix sirkemi içeceğim. 10 gibi de yürüyüşe çıkarım. Yürüyüş sonrası görüşürüzkahvaltımı 12 den sonra yapıyorum.
Tamam canın sizinkini dünkü sonuçları göre yazcam. Bugün tartilan yazsın kızlar ona göre tablo yapcam akşam tekrar. Bende bi kendime geleyim tartılıp yazcamMarliana gece yazmisti. Sabah kalkınca görüp tartildim dün. Benim kiloyu da dün gibi yazalım. Sabah suyumu içtim, yürüyüşe çıkınca da sağlıklı bir tartı olmaz galiba
Bugünkü kilonu yazman yeterli. Önümüzdeki hafta yazarsın tekrar.İnşallah bnde akşam yazayım kilomu bir de geçen pazartesi olanı M minikooommm