• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte kilo verelim

Günlük 4 km yürüyüş yapıyorum. 3 litre su içiyorum. İkindi ara öğünde kahve ve soda mutlaka içiyorum. Bir de sebze ağırlıklı besleniyorum. Protein kilo verme konusunda işimi zorlaştırıyor.

Bu arada bu 10 kiloyu yaklaşık 2 ayda verdim. Kaçamaklarım oldu yani yeni başlamadım
Ya ne güzel bende önceden 3 ay gibi sürede 30 kilo vermiştim sadece diyetle. Sonra evlilik çocuk derken kilo kaldı bende emanet. Şimdi doğum kilosunu vermeye çalışıyorum bakalım

25.09.202502.10.2025
Minikooommm89.7
Sisko ama gururlu87.70
Mugeci75.55
1limoncicegi68.3
Gelen olursa tabloya ekleriz arkadaşlar. Kilosunu söyleyeni ekleriz. Haftaya bugün tartı günümüz yine. İsteyen günlük yediğini yazsin burdan diğer arkadaşlara fikir olur. Yanlış gördüğümüz şeyleri söyleriz birbirimize

İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya iner bebisine kavuşursun. Bende doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum. 30 kilo alınca vermesi hiç kolay olmuyor 😀
Ay bende ilk gebeliğimde tam 32 kg alarak doğuma gitmiştim hatırladıkça içim ürperdi 😂 ama emzirdikce kg daha hızlı gitmişti bende. O zaman 70 ile hamile kalmıştım yani suan ki kilomdan bile 14 kg daha aşağı o yüzden en kötü bi 10 kg verip gebe kalırsam da gebelik boyunda düzenli ve sağlıklı ilerlemem gerekiyor 😅😂

Gelen olursa tabloya ekleriz arkadaşlar. Kilosunu söyleyeni ekleriz. Haftaya bugün tartı günümüz yine. İsteyen günlük yediğini yazsin burdan diğer arkadaşlara fikir olur. Yanlış gördüğümüz şeyleri söyleriz
Gelen olursa tabloya ekleriz arkadaşlar. Kilosunu söyleyeni ekleriz. Haftaya bugün tartı günümüz yine. İsteyen günlük yediğini yazsin burdan diğer arkadaşlara fikir olur. Yanlış gördüğümüz şeyleri söyleriz birbirimize

Ya ne güzel bende önceden 3 ay gibi sürede 30 kilo vermiştim sadece diyetle. Sonra evlilik çocuk derken kilo kaldı bende emanet. Şimdi doğum kilosunu vermeye çalışıyorum bakalım
Ben doğum öncesi hiç kilolu olmadım aslında. Hep biraz daha ye biraz kilo al denilen insanlardandım ama doğumdan sonra inanılmaz kilo aldım. Şimdi de herkes ver diyor.

2 sene kilolu gezdim asla diyet yapamadım 2 senenin sonunda kendimi tutup yapıyorum

Ay bende ilk gebeliğimde tam 32 kg alarak doğuma gitmiştim hatırladıkça içim ürperdi 😂 ama emzirdikce kg daha hızlı gitmişti bende. O zaman 70 ile hamile kalmıştım yani suan ki kilomdan bile 14 kg daha aşağı o yüzden en kötü bi 10 kg verip gebe kalırsam da gebelik boyunda düzenli ve sağlıklı ilerlemem gerekiyor 😅😂
Ben emzirmedim çok ondan o dönemde kilo veremedim doğru dürüst. Öncesinde de tedavi için çok kilo almıştım. Benim 60 a inmem lazım oda 29 kilo yapıyor. Yolum çok uzun😀

Back
X