Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste bende de sorun o bogazi tutamamak 3 gün tutsam 4. Gün cok cok cok fazla yiyorum sonra pismanlik sar başa sanirim yeme bozuklugum olustuYa ben ben kesin vermeliyim artık bıktım bu halden doğum sonrası cıvıklasıyor heryer bunlar Nasıl toplanacak bilemiyorum en az 10 kilo vermem lazım of ben Boğaz'ımı tutamıyoruuumm
Listeni begendim baya tok tutan biseye benziyor ben de deniycem benim elimde de ayca kayanin bir listesi var 7 günlük biraz onu uygulayim biraz seninkilerden kopya cekeyim :) okula gidiyorum tam anlamiyla uymak cok zor oluyomrb benim yaşım 27 iki kızım vr biri 7 yaşında diğeri 4 boyum 155 kilom ise 68 çıktı ben 65 bılıyordum ve cuma gunu spora başladım ve aynı zamanda hocadan dıyet aldım onu uyguluyorum haftada 3 gun spora gidiyorum 1,5 saat ve diyeti hiç bozmuyorum çunku bu sfer çok kararlıyım sizinle heycanımı paylaşmak istedim bugun 4 gun oldu ve ben dayanamadım tartıldım 2 kılo vermısım şimdi size listeyi yazıcam çok tok tutuyor ve ben gece uyumadan yemek yerdım uyku tutmazdı ama artık yok
liste
sabah:
2 yumurta beyazı
bol maydonoz ustune bır lımon sıkılıp
layt beyaz peynır normal boyut
bir cay bardağı kadar yulaf ezmesı
ara öğün:
bir yeşil elme ve öğlene kadar 1 litre su
öğlen yemeği:
balık( ton balığıda olur ) tavuk yada et
6 kaşık bulgur pılavı az yağlı tuzsuz
bir su bardağı kefir
ara öğün:
pirebiyotikli yoğurt 2 tane
3 çeviz
3 badem tuzsuz olan
akşam yemeği:
tavuk yada et
sınırsız salata bir yemek kaşığı zeytin yağı
bir kase normal yoğurt
yanlız akşam yemeği son 6:00 da bitiyor ondan sonra tek lokma yenmıyor günde en az 2 litre su içilicek sporda olursa harıka sonuç ben yapıyorum bir ay sonra ölçüm var bakalım sonuç ne çıkıcak
Listeni begendim baya tok tutan biseye benziyor ben de deniycem benim elimde de ayca kayanin bir listesi var 7 günlük biraz onu uygulayim biraz seninkilerden kopya cekeyim :) okula gidiyorum tam anlamiyla uymak cok zor oluyo
Listeni begendim baya tok tutan biseye benziyor ben de deniycem benim elimde de ayca kayanin bir listesi var 7 günlük biraz onu uygulayim biraz seninkilerden kopya cekeyim :) okula gidiyorum tam anlamiyla uymak cok zor oluyo
kilon kaç ve kaç kilo vermek istiyosun ve boyun yaşın..3 gün mü ben 3 saat duramıyorum ya
Ben de yarın sabahtan itibaren düzenli yürüyüş ve diyete başlıyorum arkadaslarim dogum gunleri filan girdi araya karıştı biraz saldım birazsabah aç karnına tartılıp kilo paylaşımı yapıcam sizleri de bekliyorumm
26 yazındayım 8 aylık oğlum var emziriyorum 82 kilo ile doğum yaptım şimdi 70 kiloyum ilk hamile kaldığımda da 69 kiloydum aynı kiloya döndüm yanı ama boyum 1.58 hayal gibi geliyor ama 55 kilo olmak istiyorum Cidden psikolojik olarak da bunalmış durumdayımkilon kaç ve kaç kilo vermek istiyosun ve boyun yaşın..
bence hayal değil eski kilonuza dönmeniz güzel. en azından daha fazla almamışsınız 55 olmasada 60 bile olsanız süperr bence yaparsınız motivasyonu yuksekk tutalımm26 yazındayım 8 aylık oğlum var emziriyorum 82 kilo ile doğum yaptım şimdi 70 kiloyum ilk hamile kaldığımda da 69 kiloydum aynı kiloya döndüm yanı ama boyum 1.58 hayal gibi geliyor ama 55 kilo olmak istiyorum Cidden psikolojik olarak da bunalmış durumdayım
Bu sabah kahvaltıda hiç ekmek yemedim iki yumurta peynir zeytin domates yedim tok hissediyorum kendimi
Bence çok iyi kilo vermisniz dogumdan sonra 15 kilonuz var bence verebilirisn 3 ay gibi bir hedef koy ama hizlo vermeyin geri alirsiniz26 yazındayım 8 aylık oğlum var emziriyorum 82 kilo ile doğum yaptım şimdi 70 kiloyum ilk hamile kaldığımda da 69 kiloydum aynı kiloya döndüm yanı ama boyum 1.58 hayal gibi geliyor ama 55 kilo olmak istiyorum Cidden psikolojik olarak da bunalmış durumdayım
Bu sabah kahvaltıda hiç ekmek yemedim iki yumurta peynir zeytin domates yedim tok hissediyorum kendimi
12 kiloyu 2 ay da filan veririsin bence cok rahat onemli olan bogaz iradeyi tutmak ben yediklerimi yazarak kontrol altinda tutuyorum bi akilli uygulama kullaniyorum bunun icin cok faydasi oluyobende 23 yaşındayım boyum 1.65 kilom 70 hedefim 58 e düşmek zaten birden aldım bu kiloları evlilik mi yaradı ne bünyede müsait acil vermek istiyorum bugunden itibaren spor ve diyete başlıcam çok kararlıyımmmmm![]()
İnşallah canım yaa çok hırslandım desem yeridir telefonuma egzersiz uygulaması indirdim işe yürüyerek geliyim diyorum 25 dk aksamda koşu yaparım evdede biraz egzersiz yediklerime dikkat ederim şok diyetlere karşıyım yavaş ama kalıcı olsun istiyorum bunu için dediğin gibi boğaza dikkat edicez eski fitt halime dönmek istiyorum12 kiloyu 2 ay da filan veririsin bence cok rahat onemli olan bogaz iradeyi tutmak ben yediklerimi yazarak kontrol altinda tutuyorum bi akilli uygulama kullaniyorum bunun icin cok faydasi oluyo