birlikte kuşhan diyeti ile 15 günde mucize yaratalım

merhaba arkadaşlar benimle birlikte muzaffer kuşhanın diyetini uygulamaya ve hızla zayıflamaya ne dersiniz
Ben bu diyetin methini çok duydum bende pazartesi günü başlamak istiyorum bu diyete.

Bugün kuşhan diyetimin ilk günü. 15 gün bozmadan kaçamaksız devam etmek istiyorum bu diyete. Listede ki gibi sabah (pek sabah sayılmaz) 11.00 gibi 1 dlm çavdar ekmği ve 25 gram peyniri yedim. Öğlende 15.20 da 2 haşlanmış yumurta bolca maydanoz ve salatalık yedim. Pek açlık çekmedim şimdiye kadar. Umarım sağ salim atlatırım bu 15 günü

Akşam yemeğimde de bolca salata ve haşlanmış 150 gram tavuk gögsü vardı. Vala çok güzel doydum. Birazdan da bi türk kahvesi içmek istiyorum. Araya belki 1 fincanda yeşil çay Haa bu arada 76.7 le başladım bu diyete. Bakalım 15 günün sonunda kaç olacağım

kimsecikelr yok topicde. Anlasilan bu topigi ben goturecegim. Neyse kilo verdigimi gorenler zamanla gelirler diye dusunuyorum. Bugun kushan diyetimin 3. gunu. Vala kizlar diyet cok kolay diyet. dun oglen simit yedim mesela aylardan sonra. Aksam kofte yedim falan yani cok zorlayan bi diyet degil. Tek eksisi ara ogunleri yok. Benim gibi agzi bos duramayan birisi icin biraz zor ama olsun alisiyorum onada. Birtek aksam canim cok meyve istedi 1 yesil elma ve 1 muz yedim ama cok buyuk bi etkisi olacagini sanmiyorum

Yarin sabah tartilacagim bakalim kac gram gitmis 3 gunde. Hergun yaklasik 2 saatlik sporla ve 2-3 finca yesil caylada destekliyorum diyetimiii

SElam çok sevgılı oksuz ve kımsesiz topic. Bende olmasam halin harap haa. Neyse ben verdiğim kilocukları yazayımda milletin ağzı sulansın akın etsin burayaaa. 4 günde 1 kilo verdim ve bence mükemmel bir rakam bu. İşin ilginci hiç açlıkta hissetmiyorum. şu an 75.8üm. Pazartesi tekrar tartılıp yazacağım. Şimdilik hoşçakalll

Merhaba canım:) kimsesiz topiğine destek olmaya ve bende basenlerimdeki fazla 5 kiloyu vermeye geldimmmm:))) Ama ben ramazandan sora başliycam, şimdilik seni takipteyim, mutlu mutlu verirsin kilolarını inşallah

Merhaba canım:) kimsesiz topiğine destek olmaya ve bende basenlerimdeki fazla 5 kiloyu vermeye geldimmmm:))) Ama ben ramazandan sora başliycam, şimdilik seni takipteyim, mutlu mutlu verirsin kilolarını inşallah

Saol canım yaa vala buralar çok ıssız. Ama olsun direniyoruz kilolarım ve ben

Selam günlükcümmm. 2 günlük aradan sonra yine seninle beraberiz. Diyet mi? Diyet çok iyi. 1 haftayı tamamladım bugün. Aslında tartıldım ama süpriz olsun sana diye haftaya pazartesiye kadar kaç kilo olduğumu söylemeyeceğim. Kaçamak mı? ne yazık ki ara sıra var

Bende kararsizim spora basladim biraktimmi hemen aliyorum.bugun 3.gunum bakalim diyette hic yapamayanlardanim yaaawf ama hizli kilo vermek istiyorum sporla uzun suruyor. Sizi takipteyim bakalim birde kac kilo verdiniz yazarsaniz kuşhan işe yariyormu?

Kuşhan diyeti gerçekten işe yarıyor. Ben 1 hafta uygulaya bildim. 3 kiloya yakın verdim ama bayram nedeni ile bıraktım. Biraz kendimi toparlayıp tekrardan başlamayı düşünüyorum. Uygulaması zor bir diyet değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…