BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

kızlar bende bir uyku hali.kasıklarım dolu dolu 10 gündür ağrı hiç geçmemişti zaten.birde göğüste dolgunluk.birde dünden beri yoğun akıntı eklendi.su gibi arada krem gibi.
Bugün mimea test buldum.az önce uyanınca sıkışık idrarla yaptım.ondada aynı silik çizgi çıktı.bu markayı çok duymamıştım.umutlanmalımıyım sizce 🥹🥲
Var gıbı canım senın ınsallah guzel haberlerını alırız💓

Bütün belirtilere rağmen ovulasyon testine rağmen hamilelik testlerimin silikler vermesine rağmen adet oldum tam bugün günümde hamileleei tebrik eder dualarını isterim Kasım ayına kaldım oda zor eşimden ayrı kalcağım 2 hafta aralık diyelim artık 😂belki eşim arada gelirse kasımı da değerlendiriz sevgiler ❤️

kızlar bende bir uyku hali.kasıklarım dolu dolu 10 gündür ağrı hiç geçmemişti zaten.birde göğüste dolgunluk.birde dünden beri yoğun akıntı eklendi.su gibi arada krem gibi.
Bugün mimea test buldum.az önce uyanınca sıkışık idrarla yaptım.ondada aynı silik çizgi çıktı.bu markayı çok duymamıştım.umutlanmalımıyım sizce 🥹🥲
Dayanamadım kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı 5 dakikada ama çok zor görünen

Eklentiler

• IMG_2808.webp
    IMG_2808.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_2807.webp
    IMG_2807.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2806.webp
    IMG_2806.webp
    6 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2805.webp
    IMG_2805.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 19
Dayanamadım kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı 5 dakikada ama çok zor görünen

Atta bakalım canm

Kizlar benimde bat yarin gogus ucum asiri agriyor ve yanma hissi var baska belirtim yok regl olacak hissi de yok normal mi

Al benden de o kadar geçen ay yaşadım ben 5 tane test pozitif çıktı o yüzden bat geçsin o zaman kan veririm
Evet bende yaşadım daha önce o yüzden kopkoyu iki çizgi görüp adet gecikmesi yaşayana kadar kan vermeyeceğim 🥹 eğer yalancı pozitif değilse yarına koyulaşır herhalde diye düşünüyorum 🥹🤲🏻🤲🏻

İki yildir olmuyor daha once 4 yil once bos gebelik olmustu sadece plansiz o kadar:) rahim filminin etkisini bu ay bekliyorum bakalim. Degerleri temiz olup sebepsiz infertlite yasayip daha sonra ne oluyor da hamile kaliniyor acaba yasayan var mi cevresinde vs merak ediyorum bunu burda da yeniyim sormak istedim:)
Birgebeningünlüğü sayfasına bakabilirsiniz. Genelde sebepsiz infertilitede takviye kullanınca prowomen ve promen vs fayda sağlıyormuş. Jel var ovülasyon testleriyle de yumurtlama takibi yapınca olumlu oluyor allahın izniyle.

kızlar selam bugün dpo 13 test negatif çıktı bat 2 kasım ama kahverengi akıntım geldi peçeteye daha önce regliden önce böyle bişey yaşamadım

Back
X