- 3 Ocak 2016
- 336
- 168
- 33
- 43
- Konu Sahibi katra212121
-
Insallah ya yoksa sorun gittikce buyuyoBirde şu var erkekler o konu da kendinde en ufak bir problem olduğunu hatta bunun bir.imasını bile kaldıramıyor sizin söylediğiniz lafı kim bilir neresiyle anladı. Sanki sende iş bitti demişsin gibi seni bastırmaya çalışmış amca bey(bana göre amca) geçer yakında merak etme.
antropoza girmis olmasin esiniz?Ben 35 o 50 yasinda.soylemesi hoş degil ama yemin ediyorum sokaga cikarken suslenmek istemiyorum o kadar erkekle gozgoze geliyorumki bu beni cok rahatsiz ediyo.zaman cok kotu.kendimi gururla kolluyorum.asla yanlis bisey yapmayi dusunmuyorum.cok agliyorum halime.gencim isteklerim ihtiyaclarim var(
O da aklima geldi.bi arastirdim 40 indan sonra oluyomus.oyleyse nasil duzeltirim.yani ben mi surekli adim aticam.ya vallahi utaniyorumantropoza girmis olmasin esiniz?
kuvvet macunlari falan genelde ise yarar ama muhtemelen esiniz yemeyecek kavun deneyin derimO da aklima geldi.bi arastirdim 40 indan sonra oluyomus.oyleyse nasil duzeltirim.yani ben mi surekli adim aticam.ya vallahi utaniyorum
Ihtiyacim yok sorunum yok diyokuvvet macunlari falan genelde ise yarar ama muhtemelen esiniz yemeyecek kavun deneyin derim
bilimsel arastirmalarda erkeklerin bu sorunu ihtiyacim yok demekleIhtiyacim yok sorunum yok diyo
Bilmiyom da velhasil gencligim cürüyo ozguvenim tukeniyobilimsel arastirmalarda erkeklerin bu sorunu ihtiyacim yok demekle
aldatmaya yeltenmekle
spora baslamakla genc gorunmek icin cabalamakla falan atlatmaya calistiklatindan bahseder hep
ozur dileyerek soruyorum bu zaman zarfinda kendi kendine birseyler yaptihina sahit oldunuzmu bir erkek icin cok uzun bir sureden bahsediyoruz cunku
aklima baska seylerde geliyorda kondurmak istemiyorum paravan olarak kullanmamistir insallah sizi
ozguvenini tuketecek bir durum yok eger curudugunu dusunuyorsan boşan boyle adamlar icin kendini heba etmeye değmezBilmiyom da velhasil gencligim cürüyo ozguvenim tukeniyo
tup bebek yaptirdiksadece 3 kez beraberliğe çocuk da olmuş. iyi valla.
buna şaşırdım. o kadar kolay değil çocuk sahibi olmak artık.
iletişiminiz çok zayıf belli ki. yola getirmek için daha güzel güzel konuşun. onu övün vs. kendine güveni mi yok ne. o yüzden kabalaşıyor demek ki.
Ereksiyon oluyo fakat iliski sirasinda sil baştanEşinizin cinsel problemleri varsa onu bastırmak için de size böyle psikolojik şiddet içerikli davranıyo olabilir
Cogu kez agladim yataktaEreksiyon oluyo fakat iliski sirasinda sil baştan
Peki ne yapmaliyimSize yetemedigini düşünüyor olabilir.
Bir insan nasıl bilmez karısının özel günlerini. Hadi bilmiyor, sorsa öğrenir.
Haklısınız tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?