Birlikte olamama..evli bayanlar bakar misiniz

Bi erkek için bu tabudur bence eşinizle düzgünce konuşun belki tedavi olmak ister eğer sadece problem buysa aşabilirsiniz yuva yıkmayın. Karıya kıza giderdimdemesi ondan olabilir. Bende sorun yok problem sende gibi konuşuyor ama sizinde haklarınız istekleriniz var

Yuhhh. Yani böyle hassas bi konuda bodoslama konuşmak istemezdim ama 2 seçenek var, 1 eşin seni aldatıyor. 2 sen çocuğa çok kaptırdın kendini. Uzaklaştın.

Bu sorunu çok mu belli ediyorsun dışarıda ?iş arkadaşın hangi münasebetle eşinle aranda sorun var diyebiliyor
Sessiz gulmeyen bi halim var.merhaba merhaba o kadar.bana bi gun esinle sorunun var belli dedi

Yuhhh. Yani böyle hassas bi konuda bodoslama konuşmak istemezdim ama 2 seçenek var, 1 eşin seni aldatıyor. 2 sen çocuğa çok kaptırdın kendini. Uzaklaştın.
Aldatiyo mu diye gecen dusundum.cunku aldatan bi arladasi vardi.az kalsin bosaniyodu adam.birlikte oldugu kadina asik olmus.hic unutmam esim o salak.insan tek gece yasar bitirir uzatinca b..ku cikiyo demisti

Ah be güzelim ne işin vardı kendinden 15 yaş büyük biriyle, hemde daha 15 aylık bir bebeğiniz var.

şu lafı ettirecek ne yaptınız? kolay kolay hiç kimse cesaret edemez birinin karşısında böyle konuşmaya. dışarda bir sürü erkekle gözgöze geliyoruz diyosunuz da çok ilginç geldi bana. cinsellik tamam önemlidir mutlaka ama sanki siz de aldatma çizgisine yaklaşmış olabilir misiniz acaba?

Aldatiyo mu diye gecen dusundum.cunku aldatan bi arladasi vardi.az kalsin bosaniyodu adam.birlikte oldugu kadina asik olmus.hic unutmam esim o salak.insan tek gece yasar bitirir uzatinca b..ku cikiyo demisti
Yaş farkınızı yeni gördüm. Afedersin ama bu yaşta bu dangalaklara bişey oluyo, artık andropoz mudur nedir, bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini. Bi kaç kişi gönül eğlendirdiyse, herkes bana hasta sanıyordur. Yoksa yani bulmuş genç kadını bir de yavrusu olmuş, panik durumunda olması lazım. Bu hatunu nasıl elimde tutsam diye çırpınması lazım. Ama bahsi geçen konuşma yutulur gibi değil. Kim haklıymış falan diye düşünme serim.

Ruhsal ya da fiziksel bir sorunu olduğunu sanmıyorum ve Üzülerek söylüyorum ki aklı başka birine kaymış ya da kaymak üzere.

Ben de sizin gibi dusundum uzun uzun.bikez olsun onu mahcup etmedim ele gune.tek bi sorunumu kimseye soylemedim.artik sistim buraya yazdim.umrunda degilim onun.hic beni elde tutma derdi yok.en ufak biseyde s..git diyo

Ah bunu gorsun genc arkadaslar, 35 yasinda bir kadinla 50 yasinda adam olmaz, sizin en guzel zamanlariniz, o basbaya orta yasli...
Sorunun cozumu icin ortada bir sorun oldugunu bilen ve duzeltmek isteyen bir adam lazim ama sizde o yok...
Kesinlikle oyle.bu mesajiniz icimi acitti gozlerim doldu su an

Ben de sizin gibi dusundum uzun uzun.bikez olsun onu mahcup etmedim ele gune.tek bi sorunumu kimseye soylemedim.artik sistim buraya yazdim.umrunda degilim onun.hic beni elde tutma derdi yok.en ufak biseyde s..git diyo

Ne kadarlık evlisiniz ve nasıl evlendiniz merak ettim yani aranızda 15 yaş fark var baba kız gibiyiz demenize bozulmuştur muhtemelen. e adam 50 yaşında artık gücü isteği falan kalmamıştır kendi acizliginin acısını sizden çıkarmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…