Birlikte oldugum kisi beni cekici bulmuyor

Benim nişanlımın da neredeyse 10 senelik bir ilişkisi varmış. Ama artık dediğiniz gibi sürünüyormuş ilişki.
Sırf ayıp olmasın, bunca yıl emek var diye kendilerini zorlayarak nişanlanmışlar. Düğüne 2-3 ay kala da ayrılmışlar. Ne bir ev ne bir eşya alacak kadar bile hevesleri yokmuş. Hatta dedim ki 10 sene naptın ilişkiden emekli mi olacaktın napcaktın!!

1,5 2 ay sonra da benimle beraber olmaya başladı. Tabi çok temkinli gittim ben. Yara bandı olmak istemedim ama farkettim ki tükenmiş, monoton bir ilişkiden çıktığı için çok daha umutlu ve mutlu bir birliktelik kuruyoruz.

O yüzden aranızda bir çok şey bitmiş olabilir. Seni istemiyorsa daha fazla hayale kapılma. Başkaları ile başka maceralar yaşa. Daha keyifli olacaktır. Üstüne de hayat arkadaşını bulursan oh ne ala!!

çok uzun birlikteliklerin sonu bu maalesef. şimdi evli olsaydınız yine aşk kalmayacaktı ama paylaşımlar farklı olacaktı, her gece birlikte uyuduğun, zor zamanlarda birbirine destek olduğun, hayatı paylaştığın biri olunca evliliği sürdürecekti. bu uzun ilişki evliliğe dönüşmediği için çıkmaza girmiş. sen haklıısn o kdr yıl boşuna mı uğraştım diyosun. o da seni o kdr oyalamasaydı. erkekler böyle işte benciller.

Merhaba kizlar,

10+ yildir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var. Artik evlenicegim kisinin de o oldugunu dusundum bildim bileli. Ama son iki yildir bana olan cekiminin bittigini ve son zamanlarda beni artik kardesi gibi gormeye basladigini soyledi. Yani cok seviyormus ama kiz kardesi gibi, hayatinda olmami istermis ama sevgili gibi degil. Ayrilmak istemiyorum ama seni oyalamak da istemiyorum sonucta evlenmek planim yok dedi. Ben cok uzun yillarimi verdim cok emek verdim ve bu kadar kolay birakmak istemiyorum. Uzun iliskide bunlari yasayan, bunlari duzeltebilen var mi? Bu durum degisir mi? Lutfen cozumu var diyin olur boyle seyler ama duzelebilir diyin :KK43: ona sordugumda sence degisebilir mi diye zaten bunlari hissetmeye basladigimdan beri duzelsin diye ugrastim ama umudum kalmadi pek diyor cunku :KK43:
Adam açık açık konuşmuş . 10 yıldır bereber hiç oyalamamış doğrusu (!)Evet çok emek vermissin belki ama yolun sonu gelmiş gözüküyor. Allah yolunuzu açık etsin .

Merhaba kizlar,

10+ yildir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var. Artik evlenicegim kisinin de o oldugunu dusundum bildim bileli. Ama son iki yildir bana olan cekiminin bittigini ve son zamanlarda beni artik kardesi gibi gormeye basladigini soyledi. Yani cok seviyormus ama kiz kardesi gibi, hayatinda olmami istermis ama sevgili gibi degil. Ayrilmak istemiyorum ama seni oyalamak da istemiyorum sonucta evlenmek planim yok dedi. Ben cok uzun yillarimi verdim cok emek verdim ve bu kadar kolay birakmak istemiyorum. Uzun iliskide bunlari yasayan, bunlari duzeltebilen var mi? Bu durum degisir mi? Lutfen cozumu var diyin olur boyle seyler ama duzelebilir diyin :KK43: ona sordugumda sence degisebilir mi diye zaten bunlari hissetmeye basladigimdan beri duzelsin diye ugrastim ama umudum kalmadi pek diyor cunku :KK43:
Herif sana kardeşim demiş hala düzelir mi diyosun ya pes. 10 seneni vermissin geçmiş olsun üzerine 1 bardak soğuk su iç.

10 Yıl önce evlenseydiniz evlenir evlenmez çocuk yapsaydınız şimdi çoçuğunuzun okul sorunlarını konuşuyor olurdunuz. 10 yıl nedir ya gerçekten tebrik etmek lazım 10 yıl bir ilişkiyi sürdürmek kolay bişey değil ki sürerse de böyle aşk falan bitiyor. Ha aşk varsa tabii.. yukarıda bi arkadaşında yazdığı gibi aşk falan yalan dolan erkeğin sevme gibi bi kapasitesi Yok bence o ilişkiye hep cinsel pencereden bakan bi varlık. Aşk denilen şey filmlerde dizilerde işlenen ütopik bi öğe bence :63:
''cinsellik herhangi bir ilişkinin parçası olmayıp tam aksine, insanı yalnız kılan bir tecrübedir, yaratıcı değildir ve büyük bir zaman kaybıdır. dişi kolaylıkla - hem de sandığından çok daha fazla kolaylıkla kendi cinsel arzusundan kurtulabilir, böylece ağır ve ussal bir hale gelerek, gerçekten kıymetli faaliyetlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilir; ama cinsel olarak kadınlara bayıldığı belli olan ve sürekli olarak onları uyarmaya çalışan eril, cinselliği yüksek olan dişileri ihtiras nöbetlerine sokup onları, çok az kadının kurtulabildiği bir cinsellik torbasına atar. arzulu eril, ihtiraslı dişiyi heyecanlandırır; bunu yapmak zorundadır - ancak dişi bedenini aşıp hayvansılığın üstüne yükseldiğinde, egosu çükünden ibaret olan eril ortadan kalkacaktır.

cinsellik kafasızların sığınağıdır. ve kadın ne kadar akılsızsa, yani eril "kültür"e ne kadar saplanıp kalmışsa, o kadar tatlıdır, o kadar cinseldir.''
Ünlü bir Feminist yazarın görünüşleri...
Erkeklerin aşkından ne olucak ya... Yalan dolan...

Nasıl anladın ruh halimi gerçekten bravo hayran kaldım şu an,ağlıyorum

Adam diyor ki kardeşim gibi goruyorum diyor eyyyyy güçlükadın :KK70:

Nasıl anladın ruh halimi gerçekten bravo hayran kaldım şu an,ağlıyorum

Adam diyor ki kardeşim gibi goruyorum diyor eyyyyy güçlükadın :KK70:
Eminimki evli cocuklu kadinsin onlar zaten aski bilmez.. biz ne adamlar gorduk kopek gibi donduler o yuzden fazla takma

Merhaba kizlar,

Şaka bu heralde!! Kardeşim gibi görüyorum diyen birinden medet ummak??

Screenshot_2017-08-01-19-58-13.webp
;))))):KK76::KK70:

Her kadın çekicidir canım sadece erkeğe nasıl hitap edeceğini bilmelisin. Her erkekte azgındır cazibeni verimli kullan. Aynı zamanda aldatmadığından emin ol

Bence cekici bulmanin sure ile alakasi yok, ben de 6 senelik sevgililik sonrasinda evlendim. Esim benim icin hep dunyanin en yakisikli insaniydi, o cekim bitmeyince bitmiyor. Maalesef cekicilikten ote size karsi olan tum hislerinin bittigini, bu iliskinin de bu asamadan sonra surdurulemeyecegini dusunuyorum.

Merhaba kizlar,

Beraber yasamayı tasvıp etmıyorumw 10 yıl nedır ksro kocasınız sankı

Cefasini siz cekmissiniz sefasini baskalari surecek..
Bana oyle geliyor ki hayatinda birisi var..

Bana göre aşk diye birşey yok:KK66:)) Ayrica bir erkeğin sevebilme becerisi olduğundan şüpheliyim. Birçoğunun aşkı yüzeysel ve cinsel. Tatmin oldukları an hersey bitiyor.
aynenn katılıyorum sana)))benim anlamadığım.her ilişki yaşayan birlikte olmak mi zorunda bunu kimse medeniyet ile sekkilendirmesin.bence insan bir omur mutlu helalim diyeceği erkeğe bakire olarak tertemiz gitmeli

Selam.
10 yıl kadar tutkulu bi sevgililikten çıktım.
Her şey vardı içinde yalan dolan aldatma tehdit tutku aşk. Dibine kadar âşıktım. Onca şeye rağmen çekim bitmemişti hiç aramızda. Onca kavgaya ayrılmaya acıya rağmen. Farklı bi ilişkiyi bizimkisi.
Karşınızdaki çekim bitti diyorsa artık toparlanmaz. Kardeş gibi görmek artık aşkın da bittiğinin gostergesi. Zorlamanın faydası olmayacak emin olun.
Sizin için şu an imkansız geliyor büyük ihtimal ayrılmak. 10 yıldır onunlasin ondan önce hayatının nasıl olduğunu dahi unuttuguna eminim. Aynılarını yaşadım.
O olmadan hayatım nasıldı nasıl yaşıyordum nasıl yaşanır dedim.
Ama çok güzel yasaniyormus :)
Sizin iliskininde bizim ki gibi kullanma suresi bitmiş. Artık cabalamanin kendini yıpratmanin faydası yok. Önüne bak, gerçekten çok zor gelecek su an sana bu ama emin ol 1-2 aya alışacaksın.
Başka bi dünya adam var derlerdi ondan başka biriyle olmak.imkansız gelir elin adamıyla nasıl sevgili olayım derdim. Su an 1 bucuk aylık bir iliskim var :)
İnan bana her şey güzel olacak. Başta çok zorlanacaksin çok afallayacaksin ama güzel olacak. Aynilarini hatta daha fazlasını yaşamış biri olarak söylüyorum bunları. Dilediğin zaman yazabilirsin bana P pineapplehigh

aynenn katılıyorum sana)))benim anlamadığım.her ilişki yaşayan birlikte olmak mi zorunda bunu kimse medeniyet ile sekkilendirmesin.bence insan bir omur mutlu helalim diyeceği erkeğe bakire olarak tertemiz gitmeli

doğru erkekler de bir temiz bir temiz kiii sormayın, pırıl pırıllar.. (?)
her haltı yesinler erkeğe hak ama kadına gelince aman ha bekaret..
bu kafadan bu ülkeye bir hayır gelmiyor. sadece bu ülkeye değil bu coğrafyaya bir katkı sunduğu yok. aksine hep sıkıntı hep sorun...

ayrıca bekaretle temizlik aynı şey değildir.
temiz olmak suça bulaşmamak, kimsenin hakkına girmemek, çalmamak, kötülük yapmamaktır.
onun dışında özel hayat kişiyi bağlar..
erkekler her şeyi yaparken susanlar kadına gelince ahlak bekçisi kesilmesin.

birlikte olmayacaksanız neden sevgilisiniz?
o kişiyi tanıdığın diğer erkeklerden ayıran ne?
öyle arkadaş gibi takılacaksanız sevgili olmayın. zorlayan mı var?

bence öncelikle değişime kendinizden başlayıni, lütfen kendinize bir iyilik yapın ve aldığınız 20 kiloyu geri verin, kendinize bakın özen gösterin, böylelikle ilgisini tekrar yakalayabileceğinize inanıyorum, madem 10 yıllık emeğinizi çöpe atmak istemiyorsunuz o zaman siz de bu ilişkiye gereken özeni gösterin, ben evliyim 2011'den beri de beraberiz, hala her saniye özleriz birbirimizi, kocam benim canımın içi ama es kaza azcık kendini salsın ya da beğenmediğim birşey yapsın, hiç hoşuma gitmiyor, kaldı ki erkekler kadınlarda dış görünüşe çok önem verirler ,sevgiyle kalın

Back
X