Birlikte olduğumu öğrendi ailem diktireceklermis

aslanesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
91
35
3
26
Eski konumu bilenler bilir mektup meselesini, almış mektubu yerinden duvarın üstüne koymuş ailem gördü aldı ve olanlar oldu aşağılık pislik yazmış herşeyi sen benimle birlikte oldun şöyle böyle, bende gizlemedim evet dedim ve diktirecez diyolar seni ona vermeyeceğiz diyolar, aşağılık pislik geleceğimizi kendi ellerinle mahvetme sen benim namusumsun kara toprağa girerim seni birakmam yazmış

Yahu ne olmuş birlikte olduysan? Evlenmeden birlikte olan tek çift sizsiniz sanki? Bu nasıl bir zihin yapısı… İnsanlar boşanıp tekrar evleniyor ya ne olacak. Nişanlına laf ediyorduk ama ailende de iş yok ki…

Bilerek, isteyerek rızanızla beraberlik yaşamış; 24 yaşında bir kadınsınız. Size şiddet gösteren eski nişanlınızla barışmayın ancak sonrasında hayatınıza girecek kimseyi de kandırmaya çalışmayın. Diktirmek ne demek, ne kadar çirkin.

Ne okudum ben ya

Böyle bir pislikten kurtuldugunuza yatın kalkın şükredin. Ne gerekiyorsa polisse polis uzak tutun kendinizden. İlişki konularını şuan dert ediyorsundur eminim ailende üstüne gelmiş ama merak etme günümüzde herkes aynı değil. Gerçekten çoğu insan bu konuları umursamıyor bile günümüzde den sadece şu süreci atlat karşına iyileri gelir inşallah

Bu size öldüresiye döven,ailenizi ölümle tehdit eden eski nişanlınız mı?

Çok klişe bir cümle olacak ama namus bacak arasında mı yoksa kafada mı?
Tamam ailen arkanda çok güzel bir şey.
Diktirmek nedir? Sizce de tuhaf değil mi?

Ailen endişelenmiştir haklı olarak. Toplumsal baskıları biliyoruz hepimiz ancak sen yetişkin genç bir kadınsın. Ne nişanlın seni tehdit edebilir, ne ailen seni diktirebilir. Ayrı ev iş imkanın yok mu?

Yastik yorgan diker gibi mi dikilecek miş

Ne iğrenç birini bulmuşsun sen canım böyle ya. Bu adamı çok aradın mı? Adam dediysem lafın gelişi yanlış anlaşılmasın. Namusum dediği kızı ifşa edecek kadar da gevşek. Kimsenin namusu da kimseye kalmadı ayrıca ya. Ailende saçmalamasın. Evlenip boşansaydın ne olacaktı? Ya da diktirince ne değişiyor ki? Olan hiç bir şey geri alınamıyor sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…