Birlikte olduğumu öğrendi ailem diktireceklermis

Şu yorumlarda beni bi tek siz anladınız yemin ederim, benim çok şükür mesleğim var ailem her daim arkamda burda mektup konusunu açtım herkes gitme alma dediler bende almadım, çıkarmış koymuş göz önüne, bilerek konuyu yazmış oraya, ne kadar ailem arkamda dahi olsu bi çok konuda mantıklı dahi olsa sonuç olarak biz doğulu bi aileyiz bu konudaki hasasiyetlerini değiştiremem yine benim için endişeleniyorlar yarın birgün yuva kurmayacakmisin evleneceğin kişi senin yüzüne vurmazmi hiç bunları dediler,babam karşımda çocuk gibi ağladı. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum inanın çok kötü şeyler yaşıyorum son 1 aydır, bi pislikten kurtuldum derken kurtulamama üstüne depremler yakamı bırakmayan aşağılık bi herif benim cahilliklerim, ailemin diktircez deyip durması gerçekten Allah sonumu hayır etsin artık bu şehirde yasayamam bi kez daha anladım bu adam nasıl peşimi bırakacak yoksa

Ben de böyle düşündüm. Madem birlikte oldun evleneceksin dememişler. Vermeyiz seni ona gerekirse böyle yaparız diye kızın içini rahatlatmaya çalışmışlar bence. Halbuki kızım ne yaşamış olursan ol biz senin yanındayız demeleri yeterdi ama demek ailenin bakış açısı bu kadar. Olsun gene, kızı dövüp sövüp dışlamalarından iyidir

K.bakma hic gercekçi gelmedi bi senle evlenmek isteyen kalkıp mektup yazma ha yazdı özel seyleri yazmaz bende doguluyum ama ailemin aklına diktirme gelmez
Umarım aynı şeyleri yaşamazsınız başka ne diyim. Düşmanım başına gelmesin yaşadıklarım

Ne işle meşgulsünüz? Şöyle düşünün evet ailenizin öğrenmesi kötü ama neticede bilmedikleri bir şey kalmadı. Ne zaman öğrenirler, öğrenirler mi korkusu yok artık. Sizi illa evlendirmek istemiyor olanları da olumlu. Veryansın etmek yerine biraz serin kanlı düşünün artık. Ailenizin bulduğu çözüm ise malesef çok cahilce

Kalıcı hymen dikimi hem zor hem de garanti değil. Ailen saçmalıyor. Onlar gerçekten arkandaysa o şero isterse gazeteye ilan versin, kuyruk acısından uyduruyor der geçersiniz. Mahallelinin kolunuzdan tutup zar kontrolü yaptıracak hali yok.

Kusura bakmayın içeriği hiç okumadım ama konu başlığınız çok kötü ister istemez suratını ekşitiyor insan

burda mektup konusunu açtım herkes gitme alma dediler bende almadım,
Tatlım şimdi bizi suçluyorsun ama mektubu gidip alsaydın,yok etseydin de bir şey değişmeyecekti adam başka mektup daha yazmayacak mıydı?
biz doğulu bi aileyiz
ciğeri beş para etmez adamlarla sevişmeden önce de bunları düşünseniz keşke madem aile sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…