- 23 Ağustos 2012
- 51.111
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.968
- 898
Beklentimiz o kadar düşük ki öldürmedi ya da psikopat eski nişanlıyla evliliğe zorlamadılar diye diktirmeyi (!) gündeme getiren aileyi takdir ediyoruz.Valla ben farklı bir yorum yapıcam, aile madem evleniceksin öyle diyip manyağın kucağına tamamışlar, kızı dövmemişler. O manyağa kızı vermektense akıllarınca böyle bir çözüm! bulmuşlar yani yani bekaret arayan talip çıkarsa da ne yapalım artık böyle yaparız demişler. Taşlamayın ama iyi kötü akıllarınca bir çözüm bulmuşlar yine de kızlarına sahip çıkmışlar ben aileyi takdir ettim.
Eski konumu bilenler bilir mektup meselesini, almış mektubu yerinden duvarın üstüne koymuş ailem gördü aldı ve olanlar oldu aşağılık pislik yazmış herşeyi sen benimle birlikte oldun şöyle böyle, bende gizlemedim evet dedim ve diktirecez diyolar seni ona vermeyeceğiz diyolar, aşağılık pislik geleceğimizi kendi ellerinle mahvetme sen benim namusumsun kara toprağa girerim seni birakmam yazmış
Ailesinin endişelenmesi haklı ama diktirelim demesi nasıl haklı olabilir yaAilen endişelenmiştir haklı olarak. Toplumsal baskıları biliyoruz hepimiz ancak sen yetişkin genç bir kadınsın. Ne nişanlın seni tehdit edebilir, ne ailen seni diktirebilir. Ayrı ev iş imkanın yok mu?
Öyle adamlara böyle kadınlarDiktirip üstüne bir de kırmızı kurdele bağlarlar. Al sana el değmemiş kız, yersenZihniyetler iğrenç.
Ben de aynı şeyi düşündüm.. üstelik her bir gelişmeye ayrı bir konu açması bilemiyorum AltanYorumları daha okumadım,okuyacağım. Ama şunu söyleyim,ben bu konunuza kadar size inanıyordum ama artık herkesle eğlendiğinizi düşünüyorum. Ara ara bize burada yem atıyorsunuz tepki ölçüyorsunuz.
Namus orada mı?Diktirince namusun(!) geri mi geliyormus ?
Onlara göre orada demek kiNamus orada mı?
Diktireceksinde ileride evleneceğin erkek seni bakire bilecek ayıp olmucak mi ona karşı ?Eski konumu bilenler bilir mektup meselesini, almış mektubu yerinden duvarın üstüne koymuş ailem gördü aldı ve olanlar oldu aşağılık pislik yazmış herşeyi sen benimle birlikte oldun şöyle böyle, bende gizlemedim evet dedim ve diktirecez diyolar seni ona vermeyeceğiz diyolar, aşağılık pislik geleceğimizi kendi ellerinle mahvetme sen benim namusumsun kara toprağa girerim seni birakmam yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?