• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

canım ınşşş bu ay cok guzel olur bereketlenır buralar.................ellavelacım şımdı onbeşgun beklıcen bak ben hala beklıyom bılmıyom tekmı çıftmı...............sımdı beklemek tekrar ama bu kez daha sevınçle ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar sızlere yurekten teşekkur edıyorum..desteklerınız guzel dualarınız ıçın........rabbım ınş cumlenızı guldursun......değerım 472..........bırlıkte olmak guzel çok sağolun...sızı sevıyorum ......sızlere rabbım en guzelını çfter çıfter versın kımseyı mahcup etmesın dılerım........asla yılmayın ınş başaracaksınız ben akupunturun faydasını da gormıuş oldum......yaşım kırk ..ve sızlere umut olsunnnn.....

canım tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. ben de bugün test yaptırdım. 367 çıktı. nasıl sevinçliyim bilemezsin. ikiz olabilir mi acaba? senin değer daha yüksek. bilgin varmı bu konuda.

oooooooooooo kızlar ne bu yaaaaaaaa.............bu ay çok bereketlı ..........çok guzel bu sonuçta ellavllada aynı ...............ıkız gıbı canım buyuk ıhtımalllllllllllll...................oooo çok guzel tebrılkerrrrrrrrrrrcanım ıyı bak kendıne onbeşgun sonra gorucez ........ben ınş haftaya gıdıcem bende oğrenecem.....................çok guzel yaaaaaaaaaaaaa

ellavella tebrik ederim arkadaşım, bence de telefonu bekleme. sen sevünmeye başla... allah tamamına erdirsin... ama testi 2 gün sonra tekrarlamayı unutma. benim ilk gün 222, sonraki gün 377'diydi.. ve tek. senin maşallah yüksek ikiz muhtemelen. hayırlı olsun. :dance:

erkder onıkıncı gun dımı..............:emir_bebek::emir_bebek: al sanada ıkı tane............ınş rabbım cumle hamışlerı tamamına erdırsın

canım tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. ben de bugün test yaptırdım. 367 çıktı. nasıl sevinçliyim bilemezsin. ikiz olabilir mi acaba? senin değer daha yüksek. bilgin varmı bu konuda.

erkder maşallah, arka arkaya güzel haberler alıyoruz.
tebrikler... hihoyyyt

babytwın canım sonuç yuksek olunca doktor ıkıncı kez ıstemıyo benmden ıstemıddıler............duşuk olunca ıstıyolar..............ınşşş sorun olmaz kımsede canım çok guzel başladı buay ve çok guzel gıdıyooooooooooo..............sen nasılsın bebış nasıl

ellavella tebrik ederim arkadaşım, bence de telefonu bekleme. sen sevünmeye başla... allah tamamına erdirsin... ama testi 2 gün sonra tekrarlamayı unutma. benim ilk gün 222, sonraki gün 377'diydi.. ve tek. senin maşallah yüksek ikiz muhtemelen. hayırlı olsun. :dance:

çokk teşekkür ederim babytwin..senin serüvenini de gülümseyerek okumuştum..sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah...sen de ikiz diyorsun ha,sabahtan beri haber verdiğim arkadaşlarım da aynısını diyorlar..hatta abartıp cinsiyet bile söyleyenler oldu:)))Bugün şanslı birgün buna inandım..Sabahtan da 3 kez tüp bebek deneyip başarısız olan bi arkadaşımın kendiliğinden hamile kaldığını öğrendim ve 1,5 ay olmuş...Süper yaa...

hımm dıptıs guzel bulmuş bunu.........bıde kendı avantarını bı değiştırse çok daha sevınecemmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

el_muallim nasilsin arkadasim.bebisler nasil.kaç taneydi senin unutmusum.hersey yolundadir insallah.bu arada katiliyorum sana.diptis avatarini degissin yaa :) valla korkuyom bakamiyom :(

canım angel ıyıyım daha gıtmedım ınş haftaya gıdıcem artık bende meraklanıyorum............canım sen nasılsın inş toparlandın............ınş yenı bı umutla çık yola rabbım yolunu açık etsın canım..............

çok sükür canim.çok daha iyiyim.daha olumlu düsünmeye basladim artik.yeni bebislerim için.2 tane dondurulmusum var.insallah onlar çözülme aninda bisey olmaz.dünde genetik test için gittik çapa ya.ancak 10 ay sonra sonuc alabilcegimizi söylediler.buda çok uzun bi zaman benim için.kendi merkezimde ise 500 tl istedilerbu test için.doktorumla konuscam.transferimi yapsin.ne zaman hazir olur rahim.genetik test içinde ancak indirim yaparlarsa yaptirabilirim.çünkü maddi olarakta zorlaniyoz.hayirlisi hakkimizda.hadi bakalim güzel haberleri bekliyoz.insallah ikizdir :)

sağol canım ınşş.................evet ne kadar uzun bı zaman..........ama hayırlısı dondurulmuşun olmasıda çok guzel ınş gelır artık bebeğın ve bırakmaz annesını............ınş rabbım kolay hamışlıkler versın cumlemıze

Benim dr aradı,hayırlı olsun diyerek açtı telefonu:))babytwin'in dediği gibi 2 gün sonra tekrarlayacağız testi...iğneden kurtuluyormuşum :)) ve crinone jel kullanmamı söyledi..

Back
X