Ağzına bir iki lokma at;sonra birlikte yerseniz canım;ben öyle yapıyorum eşim geç geleceğği zaman ne kadar acıksam da yemiyorum.Sonuçta bir akşam yemeğimiz var ortak onu da ayrı yapmak gelmiyor içimden.
kızlar bu folik asit dedikleri şeyi siz kullanıyor musunuz? veya kullandınız mı?
kızlaaaaaaaaar napıyosunuz..ben geldim..çok sıkılıyorum..bunalıyorumm..bayankarasu soracaktım unutuyorum.bende prolaktin yüksekliği çıktı ya..sendede çıkmıştı..peki bi tek bu hormonunmu dengesizdi.diğerleri nasıldı hatırlıyomusun.bana dr.şey dedi.öyle bi hormonki bütün hepsini altüst ediyor..gerçektende fsh hariç diğerleri altüst yani..????
bayankarasu gittnmisenağlamasenağlama
kızlar bu folik asit dedikleri şeyi siz kullanıyor musunuz? veya kullandınız mı?
Hoşgeldin bitanem,
Canım benim prolaktinim progesteronumun artmasını engelleyip düşüğe neden olmuştu, ama eğer zamanında farkedip düşürebilseymişiz hiç öyle olmicakmış, çünkü düşürmek çok kolay, benimki dostinexle 1 ayda 12 ye düşüverdi hemen, ama sonraki ay tekrar yükseldi, bidaha içtim, yine düştü 12 ye, artık her ay 21. gün gidip hormon testimi yaptırıyorum tekrar yükselecek olursa erken kontrol altına alalım ki yine düşüğe neden olmasın diye yerimseniben öyle işte, çok korkulacak bişey değil ama, en azından kısa sürede hallolacak bişey, Allah dermansız dert vermesin tatlım :teselli:
Canım ben kullanmıorum;klo yapıyor dediler ama zaten bol miktarda yeşillik tükettiğim için çok da sıkıntı vereceğine inanmıyorum bana.hayırlısı...
Canım ben kullanmıorum;klo yapıyor dediler ama zaten bol miktarda yeşillik tükettiğim için çok da sıkıntı vereceğine inanmıyorum bana.hayırlısı...
he bide şey diyecektim canım..çokmu oldum:kedi::kedi:adet olmadım hala.bu dostinex adet söktürüyomu acaba..bidaha dr.a gidince söyliycem.bazı dr.lar hamile kalmayı kolaylaştıran hapta veriyomuş dostinexle beraber...bakalım..allahım..duysun sesimizi...
Canım ben 3 aydır kullanıyorum folik plus benimki, doktorum düşük yaptığım ay başlatmıştı bana, bugün bitiyo kutum, yenisini yazdıracaktım ama şimdi bi kan ilacı verdi doktor, gino ferro sanol diye, onun içinde de folik asit varmış, onunla birlikte folik asit almana gerek yok dedi, artık o ilacı içicem, hem kan olacak hem de folik guclubacismile guclubacismile
Bence başla sen de folik asit almaya, gebelikten 3 ay önce başlanması gerekiyomuş, günde 1 tane alıyosun yerimseniben
Valla canım benim doktorum dostinexin kendisinin zaten hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyledi, mucize ilaç diye bahsetmişti bana dostinexten, kullanmaya başladığı ay hamile kalan çok oluyomuş yerimseniben belki sen de öyle olursun belli mi olur boshayallersmile
Ben kilo aldım ama zaten almak istiyodum iyi oldu yani guclubacismile
aldım demişsin zaten:kedi: bi de sen 45 falandın galiba.
hay ağzın bal yesinnn...yada kocişin öpsün...kaydirigubbakcemile3
inşllllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh..çok istiyorum.şu an eşim yok yanımda..bebişim yoldaş olur belkimm..:gitme::gitme:
Düğünümde 42 kiloydum, burda en son konuştuğumuzda 45 demiştim işte, ilaca yeni başlamıştım ozaman, şu anda 50 kiloyum guclubacismile istediğim kiloya ancak ulaştım, ama daha fazla almaktan korkuyorum tabi bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?