Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kısslar kaynatmışsınız yine benim acil işler çıkın ca yazamandım bir türlü şimdi de çıkıyorum zaten en azından iyi akşamlar dileyeyim dedim akşamları malum giremiyorum ben

kısslar kaynatmışsınız yine benim acil işler çıkın ca yazamandım bir türlü şimdi de çıkıyorum zaten en azından iyi akşamlar dileyeyim dedim akşamları malum giremiyorum ben

Sana da canım iyi akşamlar;ben de kaçayıma rtık hoşçakalın.

annnaaaaaa ben geldim kimse kalmamış tek başınaaayımmmmmmmburdaaaaaaa
kızlar bende çıkıyom zaten öpüyom sizi iyi akşamlar görüşürüz
gececiler hayırlı işlerrrrr

belkide öteki topiklere gidiyolardır ama benim zaten tanıdıklarım belirli listedeki bir çok arkadşı tanımıyorum akşam girenlerden olabilir. boşver zaten nerde çokluk orda b....luk
:))))))))

ama 6 yıldır cinsellik varmıydı ayy neyse sen daha ii bilirsinn kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

smile çalışmıyo da :))))))))))))))))))))

belkide öteki topiklere gidiyolardır ama benim zaten tanıdıklarım belirli listedeki bir çok arkadşı tanımıyorum akşam girenlerden olabilir. boşver zaten nerde çokluk orda b....luk
:))))))))))

Bilmem ki! boshayallersmile Akşamki tayfada da hiç eksiklik yok aslında;aynı ekip muhebbete deavö ediyoru;gündüzde de sen fark yok diyorsun :sm_confused: E,o zaman kim ki bunlar!Herhalde adını yazdırıp sonra tekrra girmeyenler! :dilcikar:

Ama bizim kızlardan da var ;listeye henüz adını ekletmeyenler;belki de ondandır;bilmiyorum ki!Aaammmaaaannnn ne fark eder sanki delikafadulden çalışmalar yerinde olsun da gerisi hikaye :)

kızlar nerdesiniz hadi gelinnnn artıkkkkkk :hulya:

Son düzenleme:
selam canım hoşgeldin:)) kaç saatir bekliyorum valla sıkıldım boshayallersmile nasılsın?

Reklamda takılayım size :) nasılsınız???
Su'cum Fatoşla aranızda giizli bir anlaşma mı yaptınız nöbet konusunda :)
kinizden biri mutlaka var

Reklamda takılayım size :) nasılsınız???
Su'cum Fatoşla aranızda giizli bir anlaşma mı yaptınız nöbet konusunda :)
kinizden biri mutlaka var

:roflol: ay hakkaten ben yokken o var,o yokken ben varım:)) bekçilik böyle birşey işte kaydirigubbakcemile3

selam canım hoşgeldin:)) kaç saatir bekliyorum valla sıkıldım boshayallersmile nasılsın?

sağol canım hoşbulduk..ahh canım benim kıyamam..neden kimse yokki bzizm burda cok kar yağışı var elektirikler yoktu acamadım.daha biraz önce geldiçben iyiyim canım sağol sen nasılsın..opuyorumnanaktan

Ya ben test mest yapmıyordum ekstra bir çalışma da yapmamıştı dün gece br gibi canım sıkıldı br test yapayım dedin 16. günün gecesi;test silik çıktı;normalde ben 18i yumurtlıyorum diye düüşnürdüm hep ondan yaptım.Bugün de tekrraladım meraktan(tabi çalışmasız ) bugün de silik çıktı benim hesabıma gçre yarın yumurtam çatlayacalsa bugün çıkması lazımdı;sanırım benim yumurtam yime 15 ya da 16sında çatladı bu duurmda.Yani 17sine kalmadan regl olablirim yine haberiniz olsun :)))))

haticecim iyyim siz muhabbete devam edin diizm bitsin ya da reklama girsin katılacağım aranıza.
Öptüm.

sağol canım hoşbulduk..ahh canım benim kıyamam..neden kimse yokki bzizm burda cok kar yağışı var elektirikler yoktu acamadım.daha biraz önce geldiçben iyiyim canım sağol sen nasılsın..opuyorumnanaktan

bilmiyorum ki ben ne zaman erken gelsem kimse olmuyor ya :gitme: burda da acayip fırtına var kız uçuşuyor heryer şu kış bi bitsede kurtulsak :umursamaz:

Eğer site bize reklamlardan para verirse size maaş bağlayacağım :hooray:

iyi olur valla :roflol:

boşa geçti yani bu ay klava: zaten demiştin ama en azından bir iki gün çalışsaydın kız belli mi olur klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…