Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Bence sıvı yağ ekleme ya kremayı kaynama noktasına getir içine çikolataları at erit
(bak bu püfnoktadır heee krema kaynamayacak tam kaynayacakken altını söndürüp çikolataları atacan )
Yada çikolataları benmari usulu erit içine yavaş yavaş karıştırarak ısıtılmış süt ekle daha
lezzetli olur ..Evet kakaolu bisküvi olsun bide bana sorarsan un gibi yapma arada az
kalsın böyle ağza gelsin varsa evde içine kuru kaysı kuru üzüm ceviz neym kat güzel oluyo kuruyemiş katcaksan küçük küçük kes suda beklet yuvarlak yaparken aradan dökülmesinler kakaoya bulıycaksan kakao ile pudra şekerini karıştır kakao tek başına acı olur afiyet olsun :) eksik yazdıgım bişey varsa söyleyin he ihracatımız var çeki haızlrıyoz dedim bari kaybetmeden acele ipeke cevap vereyim diğerlerine döneyim dedim

BEN ÇIKIYORUM CANLARIM SİZE DOYUM OLMAZ...AMA MESAİ BİTTİ EVE GİTME VAKTİ:)) HEPİNİZİ ÖPYÜROUM AKŞAM FIRSAT BULURSAM GİRERİM...ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN....opuyorumnanaktan

ıpek gidemedim bak senin yüzünden klava:
Benim bebişim ne zaman tekmelicek beni yaaa :çok üzgünüm:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

karasu bu arada ben sana şey diyecektim..son yaptırdığın hormon tahlilinin değerlerini yazarmısın bana..karşılaştırmak istiyorummm..lütfennn...

İpek gidemedim bak senin yüzünden klava:

canım ya ben de bi anda duygusallaştım işte.Vardır bi vakti ama mutlak yazılıdır o vakit ve emin ol en hayırlı vakittir.Allah demiş ki:hayır gördüklerinizde şer ,şer gördüklerinizde hayır arayın.O yüzden bekliyoruz.İnşallah sayfa 3000 olmadan 20 hamiş arasına girersin.CADIARZU

Neyse bu sefer gidiyom, ıpek gaza getirdin kız beni delikafadulden sanki gaza çok ihtiyacım varmış gibi :jeyyar:
Bu gece bizim evde deprem olursa sorumlusu sensin haaaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ee çıkın hepiniz daha bizim işten çıkmamıza 1,5 saat varboshayallersmile

ay canım ya kıyamam sana çıkıyom dediğime bkma yarım saati bulur zaten çıkmam toparlıyım az işlerimide dün 20 30 da eve gittim bugün az eken kaçayım diyommmkaydirigubbakcemile3

Kıııııııııııııııııııııııs ne güsel blogun varmış senin yerimseniben ay ben sık sık girerim buraya artıkın sositososito
Teşekkür edeirm canım :)

evet pek becerikli.ne sorsam bilmiyom demez.sengözlerimebaksanab

Bilmediğim ve beceremediğim dünya kadar şey oldugunu bildiğim için bişey söyleyemiyrum …beceremediğim şey mesela makaron

Ya sorma senaycım bak bu ara hiç yapamıyorum yemek yaparken kokuyo inşallah haftasonu çalışıcam biraz mutfakta mesai yapıcam :)

BEN ÇIKIYORUM CANLARIM SİZE DOYUM OLMAZ...AMA MESAİ BİTTİ EVE GİTME VAKTİ:)) HEPİNİZİ ÖPYÜROUM AKŞAM FIRSAT BULURSAM GİRERİM...ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN....opuyorumnanaktan

Güle güleee

İpek gidemedim bak senin yüzünden klava:

Karasucum sen bi hamiş olda inşallah o günlerde gelri inşallah dua et :)

ee çıkın hepiniz daha bizim işten çıkmamıza 1,5 saat varboshayallersmile
İpek aplaaa tarifi yazdıydım gördün müüüüü

ay canım ya kıyamam sana çıkıyom dediğime bkma yarım saati bulur zaten çıkmam toparlıyım az işlerimide dün 20 30 da eve gittim bugün az eken kaçayım diyommmkaydirigubbakcemile3

He he he aynen valla benim çıkmam da çok uzun sürüyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…