ayşem sen bana kabaca bisküvili olanı versene.ya da ben anlatayım doğru yanlış de eksik varsa.Ben kakaolu bisküvi tercih ediyorum renk bakımından sorun yaşamıyım diye.Onları blendırdan geçirdim.Çay bardağının altında azıcık yağ kokuyorum sıvı yağ.Hamur haline getirebilecek kadar şekerli süt,hamur kıvamına gelınce top yap batır ne varsa hindistan cevizi vs.doğru mu eksik mi??CADIARZU
ayyy inş yaaa ben bunları çoookkk istiyorum inş RABBİMMM
BEN ÇIKIYORUM CANLARIM SİZE DOYUM OLMAZ...AMA MESAİ BİTTİ EVE GİTME VAKTİ:)) HEPİNİZİ ÖPYÜROUM AKŞAM FIRSAT BULURSAM GİRERİM...ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN....opuyorumnanaktan
Kızlar ben çıkıyorum, kociş gelmek üzere, sofrayı hazırliyim gelmeden yerimseniben kendinize iyi bakın, yarın görüşmek üzere, kocaman öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
BEN ÇIKIYORUM CANLARIM SİZE DOYUM OLMAZ...AMA MESAİ BİTTİ EVE GİTME VAKTİ:)) HEPİNİZİ ÖPYÜROUM AKŞAM FIRSAT BULURSAM GİRERİM...ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN....opuyorumnanaktan
İpek gidemedim bak senin yüzündenklava:
Benim bebişim ne zaman tekmelicek beni yaaa :çok üzgünüm:
inşallah canım en kısa zamanda valla çok içten söyledim,allah yaşatsın tez zamanda:Saruboceq:
canlar bende çıkıyorum görüşürüz inş gene
eve gidemde kocişime bi sıcak çorba yapam
ee çıkın hepiniz daha bizim işten çıkmamıza 1,5 saat varboshayallersmile
ya banaaa cevap verde giiittttt....klava:
Teşekkür edeirm canım :)Kıııııııııııııııııııııııs ne güsel blogun varmış senin yerimseniben ay ben sık sık girerim buraya artıkın sositososito
evet pek becerikli.ne sorsam bilmiyom demez.sengözlerimebaksanab
ayşeeee bayıldım bu yemeklere kız hangi ara yapıyon sen bunları bende yeni taifleri denerim bazen kafamdan eklemelerde yaparım ama kolaylara kaçıyorum hep ya yetiştiremiyorum akşamları bi saat içinde olmuyo anca sebze pilav felan yani karasunun dediği gibi
İpek gidemedim bak senin yüzündenklava:
Benim bebişim ne zaman tekmelicek beni yaaa :çok üzgünüm:
İpek aplaaa tarifi yazdıydım gördün müüüüüee çıkın hepiniz daha bizim işten çıkmamıza 1,5 saat varboshayallersmile
ay canım ya kıyamam sana çıkıyom dediğime bkma yarım saati bulur zaten çıkmam toparlıyım az işlerimide dün 20 30 da eve gittim bugün az eken kaçayım diyommmkaydirigubbakcemile3
karasu neyse yarın cevaplarsın canımm..öpüyorum.baş baş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?