Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet gülüm malesef bizde eğitim sistemine ayak uydurmak zorunda kalıyoruz.
bizim zamanımızda sadece ünv. için lise sonda dershaneye gidilirdi şimdi orta1 de mecbur gidiyolar çünkü SBS var 1,2,3.sınıflarda her yaz SBS yapılıp puan ortalamasına göre liselere giriş yapacaklar. inan hiççç memnun deilim üzülüyorum çocuklara. zamanları yok yani. e oyun yok sosyal faaliyet yok uyku yok falan filan böle işte.
ipekcim içimden gelerek söylüyorum inşallahhhhhhhhhh ya kendi işinizde çalışırsın yada ihtiyacın olmaz evde kendin büyütürsün bebeğini inşallahhhhhhhh kuşum.
cuma günleri ben zaten hep yoğun oluyorum. pere topluyom pere pere kaydirigubbakcemile3

çok şükür canım öle günümüzü bekliyoz işde müjdeli haberler vermek için sen tasılsın canımm

iyiyim gülüm bende şükür.. inşallah hepimiz veririz müjdeli haberleri
bende umut yok kist var sanırım solda. adet olayım dr.a gidicem hemde tüp bebekle ilgili görüşcemeyvahedigeldismile

valla kız sen tahminimden de beceriklisin galiba.keseler dikmişssin sayfanda yok yok yani.ya ben de biraz olabilseydim hamur işi konusunda hamarat,kocama şöyle pastalar yapıp sürprizler hazırlasaydım.kocam da çok sever garibim ama yapan yokeyvahedigeldismile

:roflol::roflol: hastayım senin şu filozof laflarına :roflol:
naber canikom :1hug:

inşallah berencim çok istiyorum biliyosun.Allah duysun ağzından:Saruboceq:

evet canım biliyorum o yüzdende çook içten dua ettim inşallah allah yardım ederde hepsi gerçekleşir

[

iyiyim gülüm bende şükür.. inşallah hepimiz veririz müjdeli haberleri
bende umut yok kist var sanırım solda. adet olayım dr.a gidicem hemde tüp bebekle ilgili görüşcemeyvahedigeldismile[/QUOTE]

Canım inş gelir bebişin inş kist olmamışdır vee tüp bebege gerek kalmaz ama moral bozmak yok şimdi tıbb çok ilerledi tüp bebekde gerek kalırsada inş o şekkilde gelir bebeişin herşeyin hayırlısı hakkımız da tatlım

pasta börek konusunda bende pek becerikli deilmdir. sempatiksalakcinni
inanmazsınız kek i hala tarifle yapıyorum ben bilmiyorumkismile
hemde aynı kek :1rolleyes:
bi türlü aklımda tutamıyorum ölçüleri :roflol:
napıyım ay çalışmaktan öle şeylere vakitmi var :dilcikar:
hoş bu içten gelen bişi sevmek lazım o da bende yok :roflol:

cngemn inşallah cümlemizin gülüm ya inşallahh

şimdi hepiniz beni bekleyin bakalım
6 şubata kadar arada kimse yok biliyosunuz :roflol:

buna beceriklilik mi deniyobilmiyorum kardeşimde benimle benzerdir
belkide annemden kaynaklanıyo bizim oyuncaklarımızı bile hep annem dikmiş anlatıyodu :)
ben mutfak önlüğü tasarlıyorum kendi tasarımım var iki tane
millet beğeniyo fena değil sanırım :)
blogumda yok resmi bi de bi akrabımızın bebişi olcaktı kendi elimle yaptıgım
bi hediyeolsun dedim bebek battanyesi diktim ama çok şirin oldu onlarda bebiş doğunca
gitti tee uzaklara geldiler ama bebiş büyümüştü zaten bende kendim kullanırım bebeğim olunca dedim :)
o da yok blogumda dikiş dikmeyi seviyorum annem bi sepet almış onun içine örtü dikicem
inşallah gözüm kesince sempatiksalakcinni

ben 12 yaşından beri mutfaklardayım annem evde iş yapıyodu elinde dikiş dikiyodu ay yemek
yok napıcam diyodu bende sen bana tarif et yapayım diyodum onun yanında soyuyodum
doğruyodum analtıyodu şöyle yapcan böyle yapcan öyle öyle öğrendim boshayallersmile

:roflol::roflol: hastayım senin şu filozof laflarına :roflol:
naber canikom :1hug:

:lepi:

hamdolsun iyiyim sen baya yoğunsun sanırım :)

Son düzenleme:

ben de ayşeye baktıkça komplekse giriyorum.kocam diyo ki biz bebişle çizgi film izleriz sen bize pasta yaparsın:bbo: alışmaya çalışıyorum.sositososito

ben de ayşeye baktıkça komplekse giriyorum.kocam diyo ki biz bebişle çizgi film izleriz sen bize pasta yaparsın:bbo: alışmaya çalışıyorum.sositososito

DAHA ÇOOOK BEKLERSİN DE SENDE :roflol:

AYŞECİM AZ ÖNCE ANLATTIM DURUMUMU BAK KOPYA EDİYİM
oğlanın dershanede hızlandırma başladı canım
1.30 da başlıyo 5de bitiyo
bende direk evden gidiyorum uyusun diye
normalde sabahçı hem dershanede hem okulda
6.30 da kalkıyo o yüzden tatilde bari uyusun çocuk diyos.
e 3-4 saat işte oluncada işleri yetiştiremiyorum
2 kelime yazabiliyorum
15 tatil bitince normal çalışma hayatıma dönecem kızlar
sabah 7.30 akşam 5

öyle deme beren aplacım yaaa kek basit bişey mi geçen kek yaptım diyorum bi akrabamız
he valla kolay bişey zaten iki dakıka karıştırıyorum bende diyo dedim ne diyon ya
kek var kek var arada dağlar kadar fark var her kek tarifi birbirine benzemez benzesede tadı benzemez benim 2006
yılından itibaren günlük- yemek defteri karışımı bi defterim var içinde 150 den fazla tarif
var çoğu denenmiş ama ben ezberlemem ezberlemeye de çalışmam kek basit bişey mi
ya he evet sade kek eyvallah ama ne tür kekler var ye ye doyamıyosun bak herkese
tavsiye ediyorum tahinli fındıklı kek Allah ın bi lütfu gibi ya çok leziz :lepi:
yapın yiyin mutlaka :)

browni yaparım ben zaten.
sade keki kimse sevmez bizim ailede
dedimya hep aynı kek ama tarifini aklımda tutamıyorum
önemsemediğim için herhalde fisfisfis

kızlar ben geldım kuaförden slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok gusel oldum çok maşallah :1hug:

pasta ben ne zorlanmıştım şöyle pastanelerdeki gibi bi pasta yapana kadar
o maceramı da anlatmıştım blogumda yıllarımı aldı güzel bi pasta yapmak :lepi:
sonunda doğru yolu buldum dikey katlı pasta başlığı altında çok kolay be lezzetli
bi pasta var belki kocişin pasta neym beklerse yapıveririsin :)

annem diyodu yaptıgınız banaysa öğrendiğiniz kendinize diye aynen de öyle oldu :)
eşim evet bu durumdan gayet memnun boshayallersmile

ay ya çocuğada yazık ya Allah zihin açıklığı versin

sanada kolay gelsin :)

browni yaparım ben zaten.
sade keki kimse sevmez bizim ailede
dedimya hep aynı kek ama tarifini aklımda tutamıyorum
önemsemediğim için herhalde fisfisfis

:roflol: yoksa salak değilim yani demek istedim dermişim :roflol::roflol:
öle şeyleri yapmasını sevmiyom banane :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…