ay bu çocuklar da at yarışına döndü,bizim zamanımızda bu kadar değildik ya.yazık vall acıyorum,giderek zorlaştırıyolar herşeyi.yok be nerde izinli olacam keşkeeee,geziyorumdur işim vardır içerde.ben de merak ettim ama yoğunum falan da demiştin cumadan.
çok şükür canım öle günümüzü bekliyoz işde müjdeli haberler vermek için sen tasılsın canımm
tamam canım ben hep böyle yaparım bi de topic olarak aramızda kalsın ben bu tarifi
gerçekten çok leziz şeyler yapan bir pastacıdan öğrendim :lepi:
malzeme miktarlarını kendine göre ayarlarsın
hoşgeldiniz efem buyrunnnnnnnnn
yaşıyor oldugunuzu bilmek sevindirici sositososito sositososito sositososito
tamam canım ben hep böyle yaparım bi de topic olarak aramızda kalsın ben bu tarifi
gerçekten çok leziz şeyler yapan bir pastacıdan öğrendim :lepi:
malzeme miktarlarını kendine göre ayarlarsın
hoşgeldiniz efem buyrunnnnnnnnn
yaşıyor oldugunuzu bilmek sevindirici sositososito sositososito sositososito
evet gülüm malesef bizde eğitim sistemine ayak uydurmak zorunda kalıyoruz.
bizim zamanımızda sadece ünv. için lise sonda dershaneye gidilirdi şimdi orta1 de mecbur gidiyolar çünkü SBS var 1,2,3.sınıflarda her yaz SBS yapılıp puan ortalamasına göre liselere giriş yapacaklar. inan hiççç memnun deilim üzülüyorum çocuklara. zamanları yok yani. e oyun yok sosyal faaliyet yok uyku yok falan filan böle işte.
ipekcim içimden gelerek söylüyorum inşallahhhhhhhhhh ya kendi işinizde çalışırsın yada ihtiyacın olmaz evde kendin büyütürsün bebeğini inşallahhhhhhhh kuşum.
cuma günleri ben zaten hep yoğun oluyorum. pere topluyom pere pere kaydirigubbakcemile3
iyiyim gülüm bende şükür.. inşallah hepimiz veririz müjdeli haberleri
bende umut yok kist var sanırım solda. adet olayım dr.a gidicem hemde tüp bebekle ilgili görüşcemeyvahedigeldismile
valla kız sen tahminimden de beceriklisin galiba.keseler dikmişssin sayfanda yok yok yani.ya ben de biraz olabilseydim hamur işi konusunda hamarat,kocama şöyle pastalar yapıp sürprizler hazırlasaydım.kocam da çok sever garibim ama yapan yokeyvahedigeldismile
:roflol::roflol: hastayım senin şu filozof laflarına :roflol:
naber canikom :1hug:
pasta börek konusunda bende pek becerikli deilmdir. sempatiksalakcinni
inanmazsınız kek i hala tarifle yapıyorum ben bilmiyorumkismile
hemde aynı kek :1rolleyes:
bi türlü aklımda tutamıyorum ölçüleri :roflol:
napıyım ay çalışmaktan öle şeylere vakitmi var :dilcikar:
hoş bu içten gelen bişi sevmek lazım o da bende yok :roflol:
ben mutfak önlüğü tasarlıyorum kendi tasarımım var iki tane
millet beğeniyo fena değil sanırım :)
blogumda yok resmi bi de bi akrabımızın bebişi olcaktı kendi elimle yaptıgım
bi hediyeolsun dedim bebek battanyesi diktim ama çok şirin oldu onlarda bebiş doğunca
gitti tee uzaklara geldiler ama bebiş büyümüştü zaten bende kendim kullanırım bebeğim olunca dedim :)
o da yok blogumda dikiş dikmeyi seviyorum annem bi sepet almış onun içine örtü dikicem
inşallah gözüm kesince sempatiksalakcinni
ben 12 yaşından beri mutfaklardayım annem evde iş yapıyodu elinde dikiş dikiyodu ay yemek
yok napıcam diyodu bende sen bana tarif et yapayım diyodum onun yanında soyuyodum
doğruyodum analtıyodu şöyle yapcan böyle yapcan öyle öyle öğrendim boshayallersmile
ay kocan çok şanslı.erkeğin kalbine giden yol midesinden teğet geçse de geçiyo galiba.benim anamda suç biliyorum zaten evlenene kadar mutfaga sokmadı beni.öğrenciyken git çalış,çalışıyorken yorgunsun dinlen
:lepi:
ben de ayşeye baktıkça komplekse giriyorum.kocam diyo ki biz bebişle çizgi film izleriz sen bize pasta yaparsın:bbo: alışmaya çalışıyorum.sositososito
pasta börek konusunda bende pek becerikli deilmdir. sempatiksalakcinni
inanmazsınız kek i hala tarifle yapıyorum ben bilmiyorumkismile
hemde aynı kek :1rolleyes:
bi türlü aklımda tutamıyorum ölçüleri :roflol:
napıyım ay çalışmaktan öle şeylere vakitmi var :dilcikar:
hoş bu içten gelen bişi sevmek lazım o da bende yok :roflol:
öyle deme beren aplacım yaaa kek basit bişey mi geçen kek yaptım diyorum bi akrabamız
he valla kolay bişey zaten iki dakıka karıştırıyorum bende diyo dedim ne diyon ya
kek var kek var arada dağlar kadar fark var her kek tarifi birbirine benzemez benzesede tadı benzemez benim 2006
yılından itibaren günlük- yemek defteri karışımı bi defterim var içinde 150 den fazla tarif
var çoğu denenmiş ama ben ezberlemem ezberlemeye de çalışmam kek basit bişey mi
ya he evet sade kek eyvallah ama ne tür kekler var ye ye doyamıyosun bak herkese
tavsiye ediyorum tahinli fındıklı kek Allah ın bi lütfu gibi ya çok leziz :lepi:
yapın yiyin mutlaka :)
ben de ayşeye baktıkça komplekse giriyorum.kocam diyo ki biz bebişle çizgi film izleriz sen bize pasta yaparsın:bbo: alışmaya çalışıyorum.sositososito
ay kocan çok şanslı.erkeğin kalbine giden yol midesinden teğet geçse de geçiyo galiba.benim anamda suç biliyorum zaten evlenene kadar mutfaga sokmadı beni.öğrenciyken git çalış,çalışıyorken yorgunsun dinlen
:lepi:
DAHA ÇOOOK BEKLERSİN DE SENDE :roflol:
AYŞECİM AZ ÖNCE ANLATTIM DURUMUMU BAK KOPYA EDİYİM
oğlanın dershanede hızlandırma başladı canım
1.30 da başlıyo 5de bitiyo
bende direk evden gidiyorum uyusun diye
normalde sabahçı hem dershanede hem okulda
6.30 da kalkıyo o yüzden tatilde bari uyusun çocuk diyos.
e 3-4 saat işte oluncada işleri yetiştiremiyorum
2 kelime yazabiliyorum
15 tatil bitince normal çalışma hayatıma dönecem kızlar
sabah 7.30 akşam 5
öyle deme beren aplacım yaaa kek basit bişey mi geçen kek yaptım diyorum bi akrabamız
he valla kolay bişey zaten iki dakıka karıştırıyorum bende diyo dedim ne diyon ya
kek var kek var arada dağlar kadar fark var her kek tarifi birbirine benzemez benzesede tadı benzemez benim 2006
yılından itibaren günlük- yemek defteri karışımı bi defterim var içinde 150 den fazla tarif
var çoğu denenmiş ama ben ezberlemem ezberlemeye de çalışmam kek basit bişey mi
ya he evet sade kek eyvallah ama ne tür kekler var ye ye doyamıyosun bak herkese
tavsiye ediyorum tahinli fındıklı kek Allah ın bi lütfu gibi ya çok leziz :lepi:
yapın yiyin mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?