Canım ilacın içinde zaten 2 tane oluyo, Pazartesi Perşembe yarımşar alıyosun iki haftada bitiyo, bugün son yarımını alman lazım eğer iki hafta olduysa, beklenmeyen adet günün nezamandı senin :uhm:
ne güzel ya Allah mutlulugumuzu bozmasın hiç... :Saruboceq: inşallah canım inşallah... :Saruboceq:
ben her ay gelirim samsuna opuyorumnanaktan eger bu hafta sonu güzel olursa hava samsuna gitmeyi düşünüyoruz...
ewet suan samsun daha bi güzel harikalar diyarı diyorum ben oraya zemuszemus
buluşalım valla ne süper olur ama dimii... :lepi:
ya görümcem bana yardım etmek için geldi işten gelince çok bitkin yorgun oluyorum
diye :) bi engeli yok bize hatta çok şeker kız var ya görsen 19 yaşında
eşime diyorum dikkat et gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimini etkilemeyelim
rtük kapatır heee diyorum sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 benim bekarken küçüktü uff ya niye küçük fln diyodum
evlendim 1-2 ay sonra kzıkardeşim diyoki göğüslerde büyümüş he ellendikçe büyyo ya
diyo gülüyo zilli bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Amin canımcım :Saruboceq:
Benim annemle babam 29 yıllık evli ve hala çok aşıklar birbirlerine, çocuklarının yanında bunu göstermekten de hiç utanmazlar, biz de öyle aşk dolu bi ortamda büyüdüğümüz için ben de kocişle aynıyım şimdi, inş. uzun yıllar sonra çoluk çocuğa karışınca da aynı kalırız kızlar :lepi:
Aminnn inş yaa evdeki hzuur gibisi yok valla Allah bozmasın inş... cümlemizinkiniii
Süper olur valla olumunekankayizsmile
ayy müdür bey lafa tuttu..anılardan..tecrübelerdennn...:bbo:
annelikten..inş bigün sende anne olacaksın falan...sanki damarıma basıyolar...mafoldumben
karasucum hayatım benim dostinex 8'lik.haftada iki tane alıyorum.1 ayda bitecek...beklenmeyen adet tarihim 17 ocaktı..geçeli çoooookkk oldu..zaten evlendim evleneli düzenim altüst oldu...hatta düzen falan kalmadı...hafta içi başka bi dr.a gidip değerlerime baktırcam..bide tiroide falan baktırcam..o da bu hormonu etkiliyomuş..hey Allahım yaaa...ne zor bu anne olmak.............kötükedihüso
ayy müdür bey lafa tuttu..anılardan..tecrübelerdennn...:bbo:
annelikten..inş bigün sende anne olacaksın falan...sanki damarıma basıyolar...mafoldumben
karasucum hayatım benim dostinex 8'lik.haftada iki tane alıyorum.1 ayda bitecek...beklenmeyen adet tarihim 17 ocaktı..geçeli çoooookkk oldu..zaten evlendim evleneli düzenim altüst oldu...hatta düzen falan kalmadı...hafta içi başka bi dr.a gidip değerlerime baktırcam..bide tiroide falan baktırcam..o da bu hormonu etkiliyomuş..hey Allahım yaaa...ne zor bu anne olmak.............kötükedihüso
Hımmmm :uhm: ben senin adetinin okadar geciktiğini bilmiyodum canım yaa bilmiyorumkismile sen bikere daha doktora git bence de dediğin gibi, tiroide falan da baktır, inşallah biran önce gelir kırmızıların,
Bi de en son doktora gittiğinde yumurtlama olmuş muydu, olmadıysa, sonrasında olmuş olabilir, ve çalışmalara devam ediyosanız belki tutmuş da olabilir boshayallersmile ne güsel olur ama zemuszemus
ayy ayy ayyy ast üst konuşmaları da çekilmez.herşeyi tasdik memuru gibi onaylayacaksın:jeyyar:
ağzın bal yesin...sonrada kocişin öpsün...kaydirigubbakcemile3
canım progesteron çok düşük çıkmıştı.yumurtlamayı gösteriyodu dimi o...olmamıştı yani..yani dostinex ten iki tane içmiş olduk.beraberliğimiz olduğunda...iki tane düşürdüyse..yumurtlama olmuşmudur sence...bu ilacı içince genelde adet olamayanlar oluyomş...ben niye olmadımmm..e tabi bide düşmeme ihtimali varki onu hiç düşünmek istemiyorum...mafoldumbenmafoldumben
canlarım ben yemeğe çıkıcam..öğleden sonra görüşürüz..hepiniizi hasretnen kucaklarımm...
ağzın bal yesin...sonrada kocişin öpsün...kaydirigubbakcemile3
canım progesteron çok düşük çıkmıştı.yumurtlamayı gösteriyodu dimi o...olmamıştı yani..yani dostinex ten iki tane içmiş olduk.beraberliğimiz olduğunda...iki tane düşürdüyse..yumurtlama olmuşmudur sence...bu ilacı içince genelde adet olamayanlar oluyomş...ben niye olmadımmm..e tabi bide düşmeme ihtimali varki onu hiç düşünmek istemiyorum...mafoldumbenmafoldumben
hadi afiyet olsun.birazdan boşalır zaten bura herkes gider yemeğecokacimcoook
bende öğle yemegine cıkıyorum..bakalım bugün ne yemekler var..hmmm çok da acıktım:)
size afiyet olsun canlarım öğleden sonra görüşmek üzere... cokacimcoook
Canım emin ol düşmüştür prolaktin, çok kolay düşüyo çünkü, 2 tanesi bile yeterli olmuştur bence yerimseniben o düşünce de progesteron yükselmiş ve yumurtlama olmuştur, çalıştıysanız tutturmuş bile olabilirsiniz bence boshayallersmile
Eğer tutturamadıysanız bile yumurtlama zamanını bu son iki haftadan biri olarak kabul etsek daha adetine de 2 hafta var demektir yerimseniben sen adet falan bekleme bugünlerde bence, bir an önce doktora git, prolaktinin düşmüş mü, progesteronun yükselmiş mi, yumurtlama olmuşmu onlara baktır zemuszemus
YAAA SEN NE OLUMLU Bİ İNSANSIN..İNSANA MORAL VERİYOSUN..ÇOOOOKK SAĞOL...BU HAFTA SONU GİDİYORUM...İNŞ YUMURTLAMA OLMUŞTUR...ALLAHIMMM.....:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?