aaa evet biliyorum kaldirik i annem yapar bazen pazarda da buluyo alıyo ama diyo ıhh
bu bizim köyümüzün ki gibi değil kart kart diyo ona rağmen güzel oluyo kimbilir köydeki
ne güzeldir yemişimdir mutlaka ama hiç hatırlamıyorum :)
bide annem yazın sonlarına doğru yeşil domatesle taze fasulye yemeği yapar ama varya
o yemek değil böyle sihirli bişey olur ya yedin mi hiç karadenizliler çok yapar :)
çok lezzetli bişey :) bide biz turşu kavururuz off yemede yanında yat :)
bende bende geldimmm:) herkes yemegini yiyip çayını yanına alıp gelmişler oh oh süper...:)
sucum sende hoşgeldin...nasılsın?
kaydirigubbakcemile3 he he he kaydirigubbakcemile3 kıs bizde de ona kaldırayak derler kaydirigubbakcemile3 ama kaldırik daha güselmiş beeeh kaydirigubbakcemile3
Bu arada turşu kavurmasına ben de bayılırım cokacimcoook
ben yemek yiyemedim gene yaa off iğrenç ötesi bişey pişirmişler gene
yemek seçmeyen ben bu hale geldim bu iş yerinde ama sağlam insan yese hasta
olur üf bi elma aldım geldim yedim bitti o da :) artık getirdiğim zeytine peynire devam
etces napalım :) afiyet olsun herkese
olur üf bi elma aldım geldim yedim bitti o da :) artık getirdiğim zeytine peynire devam
amin canım amin.ne güzel kılabiliyorsun,izin var mı namazlar için?
Sağol şekerim, öyle oldu malesef ama bugün dinlenirm evde, bi de papatya çayı çok iyi geliyo, bunu da içeyim sabah akşam , yarına bişeyim kalmaz inşlallah yerimseniben
Sen nasılsın cicim?
bende bende geldimmm:) herkes yemegini yiyip çayını yanına alıp gelmişler oh oh süper...:)
sucum sende hoşgeldin...nasılsın?
aynı ülkede yaşıyoruz ama yemeklerimize ne kadar yabancıyız.hiç yemedim turşu kavurması.çok tuzlu olmuyo mu?yıkayıp da kavursan yine de tuzu gitmez kiCADIARZU
canım evim yakın..kılabiliyorum...ama ikindiyi kaza yapıyorum...yeni başladım bende..inş bu sefer bırakmam...şeytan çok uğraşıyo çünkü...
kaydirigubbakcemile3 he he he kaydirigubbakcemile3 kıs bizde de ona kaldırayak derler kaydirigubbakcemile3 ama kaldırik daha güselmiş beeeh kaydirigubbakcemile3
Bu arada turşu kavurmasına ben de bayılırım heeeeee cokacimcoook
aynı ülkede yaşıyoruz ama yemeklerimize ne kadar yabancıyız.hiç yemedim turşu kavurması.çok tuzlu olmuyo mu?yıkayıp da kavursan yine de tuzu gitmez kiCADIARZU
canım evim yakın..kılabiliyorum...ama ikindiyi kaza yapıyorum...yeni başladım bende..inş bu sefer bırakmam...şeytan çok uğraşıyo çünkü...
işallah canım dikkat et kendine :1hug: ben de iyiyim sağol biraz yorgunum spora başladım ya dayanamıyorum :))
hoşbulduk kızzz iyiyim sen nasılsın :)) sen ank'nın neresindesin canım merak ettimyerimseniben
yeşil domatesli taze fasulye yedin mi bak o da müthiş oluyo ya dene bi şekilde :)
yada yeşil domates çıktıgı zamanlarda ben sana samsundaki teyzemin adresini verim pişrisin sen gidip yersin kaydirigubbakcemile3 nası fikir aklinialirimsmile
ayy valla bu topicdeki herkesi bigün çaya davet etcem kııızz yöresel yemeklerimizi
şaapmış olurusnuz kaydirigubbakcemile3 ay ipek aplacım yani çok lezzetli oluyo
bide böyle tabii annemin lahana tursundan falan kavurulursa daha güzel annem lahana
tursuunu çok güzel yapar hee ımmmmhh ımhhh ay ya gelebilseniz de yedirsem ha mirmirmirmir
yeşil domatesli taze fasulye yedin mi bak o da müthiş oluyo ya dene bi şekilde :)
yada yeşil domates çıktıgı zamanlarda ben sana samsundaki teyzemin adresini verim pişrisin sen gidip yersin kaydirigubbakcemile3 nası fikir aklinialirimsmile
Benim de kocişim hiç kaçırmıyo, 5 vakit kılıyo ama ben kılmıyom yaa bilmiyorumkismile aslında kılsam keşke ama ... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
karasu yaa sıkıldın benden biliyorum ama...:kedi:
prolaktinin yüksek olduğunda diğerleri nasıl çıkmıştı..yani dr.bitek bumu yüksek dedi.yoksa diğerlerininde bu hormon yüzünden dengesi bozulmuş falan dedimi...bana öyle dedide...tamam bu son bak..bu hafta gidicem inş.dr.a...
şeytan uğraşıyo gerçekten..olmadık yerde şaşırıyosun..bu yüzden nas suresini okumyı tavdiye ediyo hocalar..bol bol okuyun...bravo valla.aslında o kılıyosa birlikte daha kolay olur.ben de başlamak istiyorum Allah güç versin şeytan uzak dursun da.
bugun neler getirdin kendin ve bebiş için bakalım??
Doğru evet ya zeytin peynir daha iyi :)Olsun canım, evden getirdiğin zeytin peynir daha sağlıklıdır zaten, orda pişen yemeklerin hangi şartlarda ne kadar temiz hazırlandığını nerden bileces ki dimi yerimseniben
Annem fasulte ve lahanadan yapar daha doğrusu ne varsa katar turşu namınaNe tuzu kıs, öyle çok tuzlu falan olmuyo ki yerimseniben, zaten turşunun suyunu sıkarak atıyosun tencereye, bol soğanlı pişiriyosun, öyle lezzetli oluyo ki, genelde fasulye ve domates turşusundan yapılır, ben ekşiciyim zaten, tam benim damak zevkim, eminim yesen sen de bayılırsın ama boshayallersmile
bravo valla.aslında o kılıyosa birlikte daha kolay olur.ben de başlamak istiyorum Allah güç versin şeytan uzak dursun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?