Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hı hı evet ben de zaten ingiltere kraliçesiyim kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile[/QUOTE]

sus kız...klava:

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

sus kız...klava:[/QUOTE]

bu iltifat mı hakaret mi anlamadım valla:uhm:
prestij olarak itifat,yoksa kadın kaç yaşında anacım böle iltifat olmaz ki.diyeceksen bari libya kraliçesi falan de hani güzel bi karısı var ya valla Carla halt etmiş

ben geldimmm karnımıda doyuırdum şükürler olsun şimdi bide namaz kılim ama sonra gelim tamamıyla bi elam verim dedim önce

afiyet olsun canım hadi kıl da namazını gel :)

hımmmmmmm.....eşin ne iş yapıyo ? neden işinden memnun değil misin yani güzel bi
iş gibi geldi bana bilmem.....bende üretim yapılan biyerde çalışııyorum dediğin gibi
makinalar fln dolu iş yeri patates soyacağı kaşık çatal kek kalıbı vs üretiyoruz 200 den fazla çeşitimiz var
demrile çelikle oyuncak hamur gibi oynuyolar boshayallersmile

az biraz öğrendim makinaları burda işe başlayalı sorunları konuşuyo ustalar fln da
siz işte o makinaların yapımı verimliliği ile ilgileniyosunuz dimi ?

Bird ebişey sorucam beraber çalıştıgımız firmalar vs geldiklerinde sohbet ediyoruzda
işte yurt dışından aldık makina vs diye bahsediyorlar bi de tabii çok pahalı makinalar
bunları ülke olarak biz üretemiyo muyuz ipekcim ya yani bu konuda neden dışarı
bağlı kalıyoruz çok kafama takılıyo :uhm:

sus kız...klava:

bu iltifat mı hakaret mi anlamadım valla:uhm:
prestij olarak itifat,yoksa kadın kaç yaşında anacım böle iltifat olmaz ki.diyeceksen bari libya kraliçesi falan de hani güzel bi karısı var ya valla Carla halt etmiş[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hakaret aslaaa olamaz....opuyorumnanaktan

Heeeeyoooooooooooooooooooo ben geldim kızlaaaaaaaaaaaaar zemuszemus
Kısırlık malzeme aldım gelirken, aklıma düştü ya yemem lazım yerimseniben
Kocişe söyledim, yesem mi acaba gaz yapar mı diye, yap da ye hemen, yoksa oğluşumuzun bitarafı eksik doğar Allah korusun diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benim yazımı kastediyosan evt anlamıyorum ingilizcem yok anlamam yada sormam sana göre suçmu canım

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

sus kız...klava:[/QUOTE]

sus kız...klava:

ay kız Allah iyiliğinizi versin yok uslu durcaz fln diyo konuşcaz diyo ya ondan dedim

türkçe meali : hadi hadi bu palavrayı kim yer demek ti

şaka yaptık yaaauu bi de altyazı geçiyoz kaydirigubbakcemile3

ipekcim ingltere kraliçesiyim diyede o çok hoş genç bi hatun diye demedim

hadi desem ki libya kraliçesiyim inanır mısın ? :bbo:

şimdi iki eş ayrı kalsın bi süre sonra ilk bi araya geldiklerinde e iyiym sen nasılsın

konutuk deseler yer misin o manada söyledim ya

ay nasıl açıklıycamı bilemedim ya hu sengözlerimebaksanab

eşim de mühendis benim bilgisayar mühendisi.işimden elbette memnunum ama ne bilim gazeteci olsaydım,hukukçu olsaydım daha mücadeleci bi iş isterdim ama biliyosun şartlar bizi yönlerdiyo bi de aileler.ayrıca türkiyede çalışma şartları bence ağır biraz ya da hakkettiğimiz ortamlarda almamız gereken paraları almadığımız için yorucu geliyor.hele böyle özel bi dönemi evde geçirmek isterdim işin açık tarafı.önceden mühendislik çok prestijliydi eski filmlerde bile adamlar kızlarını ziraat mühendisine verince gururlanıyodu,ama şartlar değişti eğitim kalitesi düştü.kozlar iş verene geçti 2 yıldır krizden dolayı zam almıyoruz mesela.insan haklarına göre 8 saattir çalışma sınırı biz 10 saat çalışıyoruz.tüm ülke böyle ama insanlar çabuk yıpranıyo bu durumda.yılda 14 gün tatil var hepsini kullanmak ne mümkün.emeğe saygı yok zaten ülkede.saymama gerek yok sanırım başka.şimdi yerli makina ve yabancı makina denilince akan sular duruyor biz de italyan menşeli makina kullanıyoruz.adamlar arıza olduğu zaman parametre kesinlikle vermiyor kendi teknisyenini gönderiyor taaa ordan öyle yaptırılıyor.devrim arabalarını izlediysen cevabı onda yatıyor aslında ama çalışmamız lazım.neden bizim bi araba fabrikamız yok made in turkey yazabileceğimiz???

canım benim yazımı kastediyosan evt anlamıyorum ingilizcem yok anlamam yada sormam sana göre suçmu canım

ablacım derdin ne ya rakamlarda mı ingilizce veya pembe renk ingilzicede erkek

anlamına mı geliyo sırf senın için de demedim ayrıca

herhangi bişeyi anlamamak bilmemek de suç değildir öyle bişeyde demedim

:umursamaz:

kim çkartıyo bu lafları yaa :1closedeyes:

opuyorumnanaktancanım ya Allah gönlünüze göre versin.adam çok heveslenmiş bu ay.inşallah şubat listesinde görürüz ismini.:Saruboceq:

Tamam şekerler, gerilmeyelim lütfen :lepi:

ay noluyo ben kaçırdımmm... :uhm:

opuyorumnanaktancanım ya Allah gönlünüze göre versin.adam çok heveslenmiş bu ay.inşallah şubat listesinde görürüz ismini.:Saruboceq:

Kocişimin hisleri kuvvetlidir ama bilmem ki yaa olur mu acaba :uhm: inşallah canım benim :Saruboceq:

kıs karasuuu..hafta sonu haber ver mutlaka..ben hafta içi giderim muhtemelen..bende haber veririm.önümüzdeki hafta içi izinliyim ben... :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…