Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben böreğin içini hazırliyim gelirim yine, bi de kısırın bulgurunu ıslatiyim yerimseniben
Ay söylerken bile ağzım sulanıyo beeeeeeeeeeeeeehhhh cokacimcoook

canım inş bebişin seninledir. kendini sitrese sokma tatlım test için bekle bence ben yapdım da ne olduklava: benim günümde tahminen 8 şubat en geç 10 şubat diye düşünüyorum hayırlısı inş. doktora gitmedim ben bu ay da olmazsa gidicem e inş bir sorun çıkmaz vee inş bebişim benimledir.

ben çıkıyorum arkadaşlar biraz işim cıktı...kendinize iyi bakın ve yanlış anlaşılmalar yüzündende boşu boşuna birbirinizi üzmeyin...sizi çok seviyorum...hoşçakaln :gitme:

ayşe nerdesin gardını mı kuşanıyosun yoksa napıyosunkaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum arkadaşlar biraz işim cıktı...kendinize iyi bakın ve yanlış anlaşılmalar yüzündende boşu boşuna birbirinizi üzmeyin...sizi çok seviyorum...hoşçakaln :gitme:

hadi canım gün bitmeden gelirsen vedalaşırız iice yoksa ptesi görüşürüz.zemuszemus

Kızlar teşekkür ederim hepinize yerimseniben

canım senin bilicegin bşey kesinlikle ön yargıyla yaklaşmadım sadece niye böyle bişey yazdıgına şaşırıyorm anlamamış olamazmıyım merak etme abla lafınada alınmadım

ingilizce bilmiyor olabilirsin ama ben türkçe biliyor oldugunu varsayarak dedim ki

bilmiyor olmak elbette ki suç değil ben sadece senin için de söylemedim her gelen

soruyo görmüyorlar mı acaba dedim bunda alınacak da bişey yok

bende soru sormandan hiçbişekilde rahatszı olmadım görmedim de

diyebilirdin neyse tatlı konuşmak isteyenle illede tartışmak bize yakışmaz

daha önce demediysem tekrar söyleyim hoşgeldin ablacım veya kardeşim farketmez

hepimzi insanız bebiş istiyorsan sağlıkla hayırlısıyla nasib olur inşallah yerimseniben

evet haklısınız stres yapmamam lazım galiba 1 ,2 gün daha bekliyim adet olmazsam ozaman yaptırırım.inşallah senin de hakkında hayırlısı olurinşallah bebişin seninledir

:roflol::roflol::roflol: yok kıss yyşe çok tatlı aslında yanlış anlaşılma olmuş şimdi gelir barışırlar bi güzelll

biliyorum canım.hani ayşenin orijinal bazı lafları var ya onlardan bi tane bekliyordum buna karşılık.kaydirigubbakcemile3

ay bi saat önce çıkıyodum güya...hadi hepinizi tek tek öpüyorum..kocişime kavuşayım artıkım..bayanssulusmile
:enbuyukkk:

evet haklısınız stres yapmamam lazım galiba 1 ,2 gün daha bekliyim adet olmazsam ozaman yaptırırım.inşallah senin de hakkında hayırlısı olurinşallah bebişin seninledir

amin amin canım inş.hep beraber:Saruboceq: yaa bişey merak eddim aşılama nasıl oluyooo ya benim bu konuda hiç bir fikrim yokda CADIARZU

afiyet bal şeker olsun inşallah bide bebiş olsun ben kimseyle kötü olmak istemem

Teşekkür ederim hayatım, inşallah senin meleğin de seninledir :teselli: bizim topiğimizde kötülüğe küslüğe yer yok zaten merak etme :teselli:
Hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile

elbet te türkçe biliyorum ama altta yazılar ingilizce bi tek dikkatimi çeken oydu çok ta dikkat etmedim açıkcası bende kimseyle tartışmak istemem sen bilirsin canım ister abla de ister kardeş allahım bebegini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısıysa versin .kaydirigubbakcemile5

ay bi saat önce çıkıyodum güya...hadi hepinizi tek tek öpüyorum..kocişime kavuşayım artıkım..bayanssulusmile

opuyorumnanaktan güle güle canım

biliyorum canım.hani ayşenin orijinal bazı lafları var ya onlardan bi tane bekliyordum buna karşılık.kaydirigubbakcemile3

var mı hangileri mesela birden şapaamdım sositososito

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıza bakın yaa, bizi bırakıp kocişine gidemiyo bi saattir, kociş duymasın kısss :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…